Voorbeeld van links en afbeeldingen in Google Chrome

Iedereen die de CoolPreviews-extensie in Firefox heeft gebruikt, weet hoe geweldig dat voorbeeldvenster kan zijn. Nu kunt u dezelfde soort functionaliteit in Chrome krijgen met de ezLinkPreview-extensie.

Opmerking: de extensie werkt niet op websites die frame-buster-code bevatten (navigatie naar de daadwerkelijke URL vindt plaats).

VoordatAls u een bepaalde webpagina beter wilt bekijken, is de enige optie die u heeft normaal gesproken om deze in een nieuw tabblad of venster te openen. Maar het zou zeker leuk zijn om alvast een snelle sneak peek te kunnen nemen…

voorbeeld-links-en-afbeeldingen-in-google-chrome foto 1

Na

Zodra u klaar bent met het installeren van de extensie, is alles klaar voor gebruik ... ververs gewoon alle pagina's die vóór de installatie zijn geopend en geniet van de preview-goedheid. Wanneer u uw muis in de buurt van een link plaatst, ziet u een kleine voorbeeldknop verschijnen met de letters EZ erin.

voorbeeld-links-en-afbeeldingen-in-google-chrome foto 2

Een nadere blik op de voorbeeldknop.

voorbeeld-links-en-afbeeldingen-in-google-chrome foto 3

Klik op de Preview-knop om het pop-upvenster te openen. Nu kunt u een heel goed idee krijgen of de pagina het bezoeken waard is of niet.

voorbeeld-links-en-afbeeldingen-in-google-chrome foto 4

Hier is een nadere blik op het pop-upvenster. Merk op dat u de URL voor de webpagina kunt zien en toegang hebt tot een handige set knoppen aan de rechterkant (Open voor nieuw tabblad, Vastzetten om overlay open te houden en Sluiten). Je kunt zelfs het formaat van het venster naar wens aanpassen om het beste bij je behoeften te passen (je kunt eigenlijk een van de vier hoeken pakken om het formaat van het pop-upvenster te wijzigen).

voorbeeld-links-en-afbeeldingen-in-google-chrome foto 5

Het is ook mogelijk om een ​​voorbeeldvenster in het pop-upvenster te openen ... je kunt de voorbeeldknop hier zien ...

voorbeeld-links-en-afbeeldingen-in-google-chrome foto 6

Als je Chrome hebt gemaximaliseerd, kun je genieten van het gebruik van een groot voorbeeldvenster. Nou dat is fijn!

voorbeeld-links-en-afbeeldingen-in-google-chrome foto 7

Voor degenen die nieuwsgierig zijn, kun je zien dat ezLinkPreview ook goed werkt met afbeeldingen.

Conclusie

De ezLinkPreview-extensie biedt een snelle en eenvoudige manier om links en/of afbeeldingen te bekijken terwijl u aan het browsen bent. Als u op zoek bent naar vergelijkbare functionaliteit in Firefox, lees dan zeker ons artikel over CoolPreviews hier.

Links

Download de ezLinkPreview-extensie (Google Chrome-extensies)

Meer verhalen

Wijzig de standaard lettergrootte in Word

Ben je gefrustreerd door altijd de lettergrootte te moeten wijzigen voordat je een document maakt in Word? Hier leest u hoe u een einde kunt maken aan die frustratie en voor eens en altijd uw favoriete standaardlettergrootte kunt instellen!

Schakel Google-zoekopdrachten met meerdere kolommen in met een gebruikersscript

Wilt u de zoekresultatenweergave bij Google verbeteren en de webpaginaruimte beter benutten? Met een beetje gebruikersscript-magie kun je die zoekresultaten er beter uit laten zien en beter laten passen in je favoriete browser.

Converteer gratis .3GP- en .3G2-bestanden naar AVI / MPEG

Download de Pazera gratis 3GP naar AVI Converter. U moet de downloadmap uitpakken, maar het is niet nodig om de applicatie te installeren. Dubbelklik op het bestand 3gptoavi.exe om de toepassing uit te voeren.

Eenheidsconversies uitvoeren met de Windows 7-rekenmachine

Wilt u eenvoudig oppervlakte, volume, temperatuur en vele andere eenheden omrekenen? Met de rekenmachine in Windows 7 is het eenvoudig om vrijwel elke eenheid naar een andere te converteren.

ClearType Tuner gebruiken in Windows 7

Terug in Windows XP was er een belangrijk Power-speelgoed gemaakt om ClearType in te schakelen voor gebruikers van LCD-schermen. Nu is het standaard in Windows 7, maar misschien weet u er niets van. Dus laten we eens kijken.

Media streamen van Windows 7 naar XP met VLC Media Player

Dus je hebt een nieuwe computer met Windows 7 en je staat te popelen om te profiteren van de mogelijkheid om media via je thuisnetwerk te streamen. Maar de rest van de familie gebruikt nog steeds Windows XP en je bent nog niet helemaal klaar om het geld voor de upgrades uit te geven. Nou, vandaag laten we je zien hoe je dat doet

Lege nieuwe tab Quick-Fix voor Google Chrome

Als u andere browsers heeft die u gebruikt, ingesteld op about:blank voor nieuwe tabbladen, voelt u zich waarschijnlijk nogal gefrustreerd over de standaard nieuwe tabbladpagina van Google Chrome. De Blank New Tab-extensie is de perfecte oplossing voor dat probleem.

Fix Firefox scrolt niet met pijltoetsen omhoog/omlaag of Home/End-toetsen

Als u een probleem bent tegengekomen waarbij uw Firefox-installatie niet meer scrolt wanneer u de pijltoetsen omhoog of omlaag gebruikt, en zelfs de Home- of End-toetsen niet meer werken, is er een eenvoudige oplossing.

Onze kijk op de Internet Explorer 9 Platform Preview

Heb je alles gehoord over het werk van Microsoft aan Internet Explorer 9 en ben je er benieuwd naar? Als je een voorproefje wilt van de aanstaande release, sluit je dan bij ons aan terwijl we de Internet Explorer 9 Platform Preview bekijken.

Beheer bestanden eenvoudiger met Aero Snap in Windows 7

Vóór de dagen van Aero Snap moest je je Windows op een rare manier ordenen om al je bestanden te zien. Vandaag laten we u zien hoe u snel de Aero Snap-functie kunt gebruiken om het in een paar toetsaanslagen in Windows 7 voor elkaar te krijgen.