Zune Desktop Player toevoegen aan Windows 7 Media Center

Ben je een Zune-eigenaar die de voorkeur geeft aan de Zune-speler voor het afspelen van media? Vandaag laten we u zien hoe u de Zune-speler kunt integreren met WMC met behulp van Media Center Studio.

U moet Media Center Studio en de Zune Desktop-spelersoftware downloaden. (Zie downloadlinks hieronder) Zorg er ook voor dat Media Center gesloten is. Sommige acties in Media Center Studio kunnen niet worden uitgevoerd terwijl WMC is geopend.

Open Media Center Studio en klik op het tabblad Startmenu bovenaan de toepassing.Klik op de knop Toepassing.

Hier zullen we een toegangspunt voor de Zune-speler maken, zodat we het aan Media Center kunnen toevoegen. Typ een naam voor uw toegangspunt in het titeltekstvak. Dit is de naam die onder de tegel verschijnt wanneer deze wordt toegevoegd aan het startmenu van Media Center. Typ vervolgens het pad naar de Zune-speler. Standaard moet dit C:Program Filesuneune.exe zijn.

Opmerking: zorg ervoor dat u het oorspronkelijke pad gebruikt, niet een link naar het bureaubladpictogram.

add-zune-desktop-speler-naar-windows-7-media-center foto 3

De actieve afbeelding is de afbeelding die op de tegel in Media Center wordt weergegeven. Als u de standaardafbeelding wilt wijzigen, klikt u op de knop Bladeren en selecteert u een andere afbeelding.

Selecteer Stop de momenteel afgespeelde media in de Wanneer gestart, doe het volgende: vervolgkeuzelijst. Anders, als u Zune Player opent vanuit WMC terwijl u een andere vorm van media afspeelt, blijft die media op de achtergrond spelen.

add-zune-desktop-speler-naar-windows-7-media-center foto 4

Nu kiezen we een toetsaanslag om de Zune-spelersoftware af te sluiten en terug te keren naar Media Center. Klik op de groene plus (+) knop.

add-zune-desktop-speler-naar-windows-7-media-center foto 5

Druk desgevraagd op een toets om de Zune-speler te sluiten.

Opmerking: dit werkt mogelijk ook met uw Media Center-afstandsbediening. Misschien wilt u een toetsaanslag op het toetsenbord en een knop op uw afstandsbediening instellen om het programma te sluiten. Mogelijk kunt u bepaalde knoppen op de afstandsbediening niet instellen om de toepassing te sluiten. We ontdekten dat de pijl-terug-knop goed werkte.

add-zune-desktop-speler-naar-windows-7-media-center foto 6

U kunt desgewenst ook een toetsaanslag kiezen om het programma te beëindigen.

add-zune-desktop-speler-naar-windows-7-media-center foto 7

Zorg ervoor dat u uw werk opslaat voordat u afsluit door op de knop Opslaan op het tabblad Start te klikken.

add-zune-desktop-speler-naar-windows-7-media-center foto 8

Selecteer vervolgens het tabblad Startmenu en klik op naast Toegangspunten om de beschikbare toegangspunten weer te geven.

Zoek de spelertegel Zune in het gebied Toegangspunten. We willen de tegel naar een van de menustroken in het startmenu slepen. We slepen die van ons naar de extra's Library-strip. Wanneer u de tegel begint te slepen, verschijnen er groene plustekens (+) tussen de tegels.

Als je de tegel over een van de groene plustekens hebt gesleept, verandert het rode label Verplaatsen naar een blauw label Verplaatsen naar. Nu kunt u de tegel op zijn plaats laten vallen.

Sla uw wijzigingen op en sluit Media Center Studio.

Wanneer u Media Center opent, zou u uw Zune-tegel in het startmenu moeten zien. Wanneer u de Zune-tegel in WMC selecteert, wordt Media Center geminimaliseerd en wordt Zune-speler gestart.

add-zune-desktop-speler-naar-windows-7-media-center foto 13

Nu kunt u genieten van uw media via de Zune-speler. Wanneer u Zune-speler sluit met de eerder toegewezen toetsaanslag of door op de X rechtsboven te klikken, wordt Windows Media Center opnieuw geopend.

Conclusie

We ontdekten dat de Zune-speler werkte met twee verschillende Media Center-afstandsbedieningen die we hebben getest. Het was soms een beetje lastig om te bepalen waar je was als je met een afstandsbediening door de Zune-software navigeerde, maar het werkte wel. Naast het beheren van je muziek is de Zune-speler een leuke manier om podcasts toe te voegen aan je Media Center-setup. We moeten ook vermelden dat u geen Zune hoeft te bezitten om de Zune-spelersoftware te installeren en te gebruiken.

Media Center Studio werkt op zowel Vista als Windows 7. We hebben Media Center Studio wat uitgebreider behandeld in een vorig bericht over het aanpassen van het startmenu van Windows Media Center.

Ben je nieuw bij de Zune-speler? Maak uzelf wat meer vertrouwd door enkele van onze eerdere berichten te lezen, zoals hoe u uw Zune-speler bijwerkt en uw muziek op een geheel nieuwe manier ervaart met Zune voor pc.

Downloads

Zune Desktop Player downloaden

Media Center Studio downloaden

Meer verhalen

Versnel het Help-dialoogvenster in Windows en Office

Wanneer u op Help klikt, wilt u niet wachten tot uw computer het naar u toe brengt. Hier leest u hoe u het Help-dialoogvenster in Windows en Office kunt versnellen.

Op afstand opgenomen tv plannen en streamen in Windows 7 Media Center

Ben je ooit van huis geweest en realiseerde je je plotseling dat je vergeten bent je favoriete programma op te nemen? Nu Windows 7 Media Center, kunnen gebruikers met Remote Potato opnames op afstand plannen vanaf hun telefoons of mobiele apparaten.

Diagnose van pc-hardwareproblemen met een Ubuntu Live-cd

Dus je pc wordt willekeurig afgesloten of geeft je het blauwe scherm van de dood, maar je kunt niet achterhalen wat er mis is. Het probleem kan gerelateerd zijn aan slecht geheugen of hardware, en gelukkig heeft de Ubuntu Live-cd een aantal hulpmiddelen om u te helpen erachter te komen.

Configuratiescherm toevoegen aan mijn computer in Windows 7 of Vista

In de tijd van Windows XP kon je het Configuratiescherm eenvoudig aan Deze computer toevoegen met een eenvoudig selectievakje in de mapweergave-instellingen. Windows 7 en Vista maken dit niet zo eenvoudig, maar er is nog steeds een manier om het terug te krijgen.

Beginnershandleiding voor Flock, de Social Media Browser

Wilt u een browser die vanaf het eerste moment dat u hem opstart als een sociale hub kan werken? Als je dol bent op het idee van een browser die klaar is om uit de doos te gaan, sluit je dan bij ons aan als we naar Flock kijken.

Schakel de oude Adobe Flash-plug-in uit in Google Chrome

Als je net hebt geüpdatet naar de Dev- of Beta-release van Google Chrome, is het je misschien opgevallen dat een speciale versie van Adobe Flash nu is geïntegreerd in de standaarddistributie van Chrome. Maar hoe zit het met uw oude plug-in?

Foto's bijsnijden, bewerken en afdrukken in Windows 7 Media Center

Windows Media Center is een leuke applicatie voor het beheren en weergeven van uw persoonlijke foto's, maar het kan zijn dat u af en toe wat basisbewerkingen aan uw foto's moet maken. Vandaag bekijken we hoe u foto's rechtstreeks vanuit Windows 7 Media Center kunt bijsnijden, bewerken en afdrukken.

Hoe u Office 2003-opdrachten kunt vinden in Office 2010

Bent u nieuw in de lintinterface in Office 2010? Hier leest u hoe u snel en gemakkelijk kunt leren waar alles is.

Hoe u ingebouwde Windows 7 energieplannen kunt verwijderen (en waarom u dat waarschijnlijk niet zou moeten doen)

Gebruik je de energiebeheerfuncties van Windows 7 daadwerkelijk? Zo ja, heb je ooit een van de ingebouwde energiebeheerschema's willen verwijderen? Hier leest u hoe u dit kunt doen en waarom u het waarschijnlijk met rust zou moeten laten.

Verander de nieuwe tabbladpagina van Chrome in een krachtpatser voor Ubuntu-forums

Er zijn veel plug-ins voor startpagina's voor Google Chrome, maar als je een liefhebber van Ubuntu Forums bent, ben je misschien geïnteresseerd in de krachtige UbuntuForums.org Start Page-extensie.