Voeg wat visuele flair toe aan het Taakbeheer-scherm in Windows 7

Als je het leuk vindt om je systeem zo veel mogelijk aan te passen, dan hebben we een leuke manier voor je om het kleurenschema voor het Taakbeheer-venster te wijzigen. Die tabbladen Prestaties en Netwerken hebben binnen een paar minuten een frisse nieuwe look.

Voordat

Het standaardkleurenschema voor de tabbladen Prestaties en Netwerken is niet slecht, maar als je het leuk vindt om je systeem aan te passen, kan zelfs dit worden gewijzigd.voeg-wat-visuele-flair-aan-de-taakmanager-display-in-windows-7 foto 1

voeg-wat-visuele-flair-aan-de-taakmanager-display-in-windows-7 foto 2

Aan de slag met Taakbeheer Modder

Taakbeheer Modder wordt geleverd in een .7z-zipbestand en heeft een enkel bestand erin (Taskbeheer Modder.exe). Het enige dat u hoeft te doen, is het in een geschikte map Program Files te plaatsen en een snelkoppeling te maken. Wanneer u Task Manager Modder voor de eerste keer start, moet u akkoord gaan met de EULA om het programma te kunnen gebruiken.

voeg-wat-visuele-flair-aan-de-taakmanager-display-in-windows-7 foto 3

U ziet een ingebed Taakbeheer-venster in het programmavenster voor het bekijken van kleurwijzigingen en de kleurbesturingselementen onderaan.

Hier is een nadere blik op de werkbalk voor kleuraanpassingen. U kunt voor elke optie kiezen uit de set meegeleverde kleuren of indien gewenst uw eigen aangepaste kleurcodes invoeren. Tijdens onze tests hebben we gekozen voor de kleuren die bij het programma zijn inbegrepen.

voeg-wat-visuele-flair-aan-de-taakmanager-display-in-windows-7 foto 5

Hier zijn drie voorbeelden die we op ons systeem hebben ingesteld. U kunt veel plezier beleven aan het experimenteren met de kleurenschema's om die perfecte look te krijgen��. Als je alles hebt opgelost zoals je wilt, klik je op Taakbeheer wijzigen. Houd er rekening mee dat als u het venster Taakbeheer hebt geopend, het tijdelijk wordt gesloten terwijl de kleuren worden gewijzigd en vervolgens opnieuw wordt opgestart. Klik op Afsluiten als u klaar bent met het wijzigen van het kleurenschema.

Na

Ons Taakbeheer-venster zag er achteraf zeker anders uit.

voeg-wat-visuele-flair-aan-de-taakmanager-display-in-windows-7 foto 9

voeg-wat-visuele-flair-aan-de-taakmanager-display-in-windows-7 foto 10

Als u terug wilt of wilt gaan naar het standaardkleurenschema, klikt u op Restore Taskmgr. Zoals hierboven besproken, als u het Taakbeheer-venster open heeft, wordt het tijdelijk gesloten terwijl de kleuren worden gereset en vervolgens opnieuw opgestart.

voeg-wat-visuele-flair-aan-de-taakmanager-display-in-windows-7 foto 11

Conclusie

Door de kleuren in Taakbeheer te wijzigen, kunt u prestatieproblemen gemakkelijker identificeren. Dus als je het leuk vindt om zoveel mogelijk van je systeem aan te passen, dan kun je zeker plezier hebben met Taakbeheer Modder.

Links

Download Taakbeheer Modder

Meer verhalen

Bestanden koppelen en openen in een ISO-image op Linux

Net als al het andere op Linux, is het het gemakkelijkst om dingen vanaf de opdrachtregel te doen, en als we te maken hebben met servers, is dat waarschijnlijk het enige waar we gemakkelijk toegang toe hebben. Gelukkig is het triviaal om een ​​ISO-image te mounten in Linux.

Beginner: een statisch IP-adres instellen in Mac OS X

Bij het organiseren van uw thuis- of kleine kantoornetwerk kan het soms gemakkelijker zijn om aan elke computer een eigen IP-adres toe te wijzen in plaats van DHCP te gebruiken. Vandaag bekijken we hoe u dit in OS X kunt doen.

Werk samen aan Office-documenten met uw Facebook-vrienden op Docs.com

Wilt u samenwerken en Office-documenten, PowerPoint-presentaties en meer delen met uw vrienden en collega's? Hier bekijken we hoe u de nieuwe Office Web Apps kunt gebruiken met uw Facebook-vrienden via Docs.com.

Hoe u uw eigen aangepaste Ubuntu Live-cd kunt maken

We houden van live-cd's, maar het is een gedoe om telkens dezelfde pakketten te installeren als u een virusscan moet uitvoeren of per ongeluk verwijderde gegevens moet herstellen. We laten je zien hoe je je eigen Ubuntu Live-cd kunt draaien, met alle pakketten die je wilt, en nog meer leuke aanpassingen.

Voeg WordPress.com-functies toe aan uw door uzelf gehoste WordPress-blog

Mist u enkele van de leuke functies van WordPress.com in uw zelf-gehoste WordPress-blog? Hier leest u hoe u veel van deze functies gratis kunt toevoegen met enkele geweldige WordPress-plug-ins.

Oplossing voor fout 2203. Er is een interne fout opgetreden tijdens de installatie van Office 2010

Helaas gaat bij het installeren van Office 2010 niet alles van een leien dakje. Hier leest u hoe u een interne fout 2203 kunt oplossen die we tegenkwamen tijdens een installatie van OneNote 2010.

Beginner: laat veelgebruikte pictogrammen weergeven in het systeemvak van Windows 7 op de taakbalk

Een nieuwe functie van de Windows 7-taakbalk is dat het systeemvak bepaalde pictogrammen automatisch verbergt. Hier zullen we een kijkje nemen om het een beetje beheersbaarder te maken.

Vraag de lezers: welke PDF-lezer gebruikt u? [Opiniepeiling]

Het pdf-formaat is een extreem populaire manier om thuis en op het werk documenten op te slaan en te delen. Deze week willen we graag weten welke pdf-software jij gebruikt.

Voeg traditionele opmerkingen toe aan Tumblr-blogs met Disqus

Wil je een traditioneel opmerkingenveld toevoegen aan je Tumblr-blog? Hier leest u hoe u het Disqus-reactiesysteem aan uw Tumblr-blog kunt toevoegen om erachter te komen wat anderen van uw berichten vinden.

Geef Ubuntu een frisse nieuwe look met Bisigi-thema's

Ben je verveeld met het standaard bruin, oranje en paars van Ubuntu? Hier leest u hoe u uw Ubuntu-bureaublad snel kunt vernieuwen met een nieuw Bisigi-thema.