Voeg wat scifi-flair toe aan je vakantie met zelfgemaakte Star Wars-sneeuwvlokken

voeg-wat-scifi-flair-aan-je-vakantie-met-diy-star-wars-sneeuwvlokken toe foto 1Abstracte geometrische sneeuwvlokken zijn zo vorig jaar; voeg wat Sci-Fi-flair toe aan je vakantiedecoratie met deze papieren sneeuwvlokken met Star Wars-thema.

Met dank aan Anthony Herrera, kun je een admiraal Ackbar, Ahosoka Tano, C-3PO, Scout Trouper en Yoda maken. Naast de sjablonen die hij heeft gemaakt, heeft hij ook kopieën van de sjablonen die hem hebben geïnspireerd (inclusief een Storm Trooper- en Darth Vader-sjabloon die je je misschien herinnert van de Eight Geektacular Christmas Projects van vorig jaar).

Klik op de onderstaande link om een ​​kopie van de sjablonen te bemachtigen. Heb je een geeky kerstproject om te delen? Geluid uit in de reacties.Star Wars-sneeuwvlokken [via Make]

Meer verhalen

Wat is Cybermaandag? [Infografische]

Bijna iedereen kent Black Friday, de massale winkeldag direct na Thanksgiving, maar Cyber ​​Monday is een recente uitvinding. Bekijk deze infographic voor het dieptepunt.

Week in Geek: Google versterkt codering op Gmail en andere services

De WIG-editie van deze week staat vol met nieuwslinks, zoals Google's werk aan het versterken van de codering voor zijn diensten, Mozilla's vooruitgang met stille updates, het verijdelen van een hackaanval op mobiele accounts door AT&T, een weggeefwedstrijd voor LastPass Pro-abonnementen en meer.

10 snelle tips om het meeste uit Microsoft Office te halen

We hebben enkele handige tips en trucs gepubliceerd om het meeste uit Office 2010 en 2007 te halen. Dit artikel bevat 10 van de beste tips en trucs die we hebben behandeld.

Desktop Fun: Rainy Days Wallpaper Collection Series 2

Eerder dit jaar brachten we je een prachtige regenachtige dagcollectie die de regen omarmde terwijl deze naar beneden viel. Tegenwoordig richt onze collectie zich op de weelderige regendruppels die overblijven als het is gestopt met regenen. Laat je bureaublad net zo fris aanvoelen als de dag dat het nieuw was met onze Rainy Days Series 2 Wallpaper

Friday Fun: The Rise of Atlantis

De beste dag van de werkweek is eindelijk aangebroken, dus neem een ​​paar minuten de tijd om plezier te hebben terwijl je wacht om naar huis te gaan. In de game van deze week ga je op campagne door oude mediterrane regio's om meerdere artefacten te verwerven in een zoektocht naar succes.

Vergeet Black Friday: vandaag is het update van de browserdag van je ouders

Hopelijk leest u dit niet na een lange nacht in de kou te hebben gezeten, vechtend met andere mensen om een ​​apparaat te kopen dat over een maand verouderd is. In plaats van te winkelen, is het tijd om minder slechte browsers cadeau te doen.

Hoe u een vakantiebericht kunt maken voor (bijna) elk e-mailaccount

Als u de stad uit gaat, kunt u een notitie in uw e-mail plaatsen om mensen te laten weten waar ze contact met u kunnen opnemen. Of gewoon om ze te laten weten dat ze contact moeten opnemen met iemand anders terwijl je weg bent. Hier leest u hoe u een vakantie-responder instelt voor (bijna) elk e-mailaccount.

Uit de doos met tips: strips op de iPad, de Power Bar van Android en het beperken van Spotlight-zoeken op de iPad

Een keer per week dumpen we onze tipsbox en delen we enkele van de geweldige door lezers ingezonden tips met u. Deze week kijken we naar het lezen van strips op de iPad, snelle toegang via de Android Power Bar en het beperken van het zoeken naar spotlights op de iPad.

Een directoryvermelding afdrukken of opslaan in een bestand

Het afdrukken van een directorylijst is iets dat u misschien niet vaak doet, maar wanneer u een lijst van een directory met veel bestanden erin moet afdrukken, typt u liever niet handmatig de bestandsnamen.

Amazon's nieuwe Kindle Fire-tablet: de How-To Geek Review

We hebben onze Kindle Fire een paar dagen geleden gekregen en sindsdien hebben we gepord, gepord en in het algemeen geprobeerd erachter te komen hoe we het konden breken. Voordat je eropuit gaat en je eigen koopt, bekijk dan onze diepgaande beoordeling.