Voeg video's rechtstreeks vanuit uw browser toe aan uw Boxee-wachtrij

Ben je een Boxee-gebruiker die altijd coole video's online vindt die je later wilt bekijken? De Boxee Bookmarklet maakt het gemakkelijk om video's rechtstreeks vanuit uw browser aan uw Boxee-wachtrij toe te voegen.

Boxee Bookmarklet

Blader naar de Boxee Bookmarklet-pagina. Je vindt de link aan het einde van de pagina.video's toevoegen aan je boxee-wachtrij rechtstreeks vanuit je browser foto

Klik en sleep de knop Toevoegen aan Boxee naar uw bladwijzerwerkbalk en laat los.

video's toevoegen aan je boxee-wachtrij rechtstreeks vanuit je browser foto

Wanneer u een video vindt die u aan uw Boxee Queue wilt toevoegen, klikt u op de knop Toevoegen aan Boxee op de werkbalk van uw browser.

voeg-video's-aan-je-boxee-wachtrij-direct-van-je-browser foto toe 3

Klik op de link Inloggen in de groene rand rond de video.

voeg-video's-aan-uw-boxee-wachtrij-direct-van-uw-browser foto 4

Typ uw Boxee-gebruikersnaam en -wachtwoord en klik op Inloggen.

video's toevoegen aan je boxee-wachtrij rechtstreeks vanuit je browser foto

Je ziet een bericht in de groene rand dat aangeeft dat je de video aan je wachtrij hebt toegevoegd.

video's toevoegen aan je boxee-wachtrij rechtstreeks vanuit je browser foto

Als je een video probeert toe te voegen van een niet-ondersteunde site, krijg je een bericht dat Boxee geen video op de pagina kon vinden.

video's toevoegen aan je boxee-wachtrij rechtstreeks vanuit je browser foto 7

Wanneer u zich aanmeldt bij Boxee, ziet u uw video in de Boxee Queue.

video's toevoegen aan je boxee-wachtrij rechtstreeks vanuit je browser foto 8

Klik gewoon om de video af te spelen en te genieten.

voeg video's toe aan je boxee-wachtrij rechtstreeks vanuit je browser foto

Conclusie

De Boxee Bookmarklet is een leuk hulpmiddel om video's op te slaan om later te bekijken, maar het heeft enkele beperkingen. De meeste grote videosites worden ondersteund, maar er zijn nog steeds genoeg video's die je niet aan je wachtrij kunt toevoegen.

Boxee Bookmarklet

Meer verhalen

Extensies voor Safari installeren en beheren 5

Hoewel er al geruime tijd hacks zijn om extensies in Safari op te nemen, biedt Safari 5 nu de juiste ondersteuning voor hen. Vandaag bekijken we het beheren van extensies in de nieuwste versie van Safari.

Vind meer streaming tv online met Clicker.tv

Op zoek naar een manier om toegang te krijgen tot meer van je favoriete tv-programma's en ander online entertainment? Vandaag kijken we naar Clicker.tv, dat een geweldige manier biedt om talloze tv-programma's en films te vinden.

Converteer een PDF-eBook naar ePub-indeling voor uw iPad, iPhone of eReader

Wilt u een PDF eBook lezen op een eReader of mobiel apparaat, maar bent u niet tevreden over de prestaties? Hier leest u hoe u uw PDF's kunt converteren naar het populaire ePub-formaat, zodat u ze gemakkelijk op elk apparaat kunt lezen.

Vertaal talen in IE 8 met Bing Translator

Heeft u naast elkaar of zwevende taalvertalingen nodig tijdens het browsen? Ga dan met ons mee als we kijken naar de Bing Translator-accelerator voor Internet Explorer 8.

Hoe u tekst en objecten kunt animeren in PowerPoint 2010

Bent u op zoek naar een opvallende manier om uw publiek geïnteresseerd te houden in uw PowerPoint-presentaties? Vandaag bekijken we hoe u animatie-effecten kunt toevoegen aan objecten in PowerPoint 2010.

Back-up maken en Foobar2000 overzetten naar een nieuwe computer

Als je een fan bent van Foobar2000, heb je het ongetwijfeld zo aangepast dat je het niet allemaal opnieuw op een nieuwe machine wilt instellen. Hier bekijken we hoe u Foobar2000-instellingen naar een nieuwe Windows 7-machine kunt overbrengen.

Voer WordPress en andere web-apps uit met Windows Web Platform

Wil je WordPress of andere webapps op je pc draaien zodat je eenvoudig websites kunt testen en ontwerpen? Hier bekijken we hoe u in slechts een paar snelle stappen de nieuwste web-apps op uw computer kunt krijgen.

Een harde schijf klonen met een Ubuntu Live-cd

Of u nu meerdere computers instelt of een volledige back-up maakt, het klonen van harde schijven is een veelvoorkomende onderhoudstaak. Doe geen moeite om een ​​nieuwe opstart-cd te branden of voor nieuwe software te betalen - u kunt het eenvoudig doen met uw Ubuntu Live-cd.

Gebeurtenissen toevoegen aan Windows Live Calendar in IE 8

Heeft u datums van evenementen die u moet noteren tijdens het browsen in Internet Explorer? Het toevoegen van deze gebeurtenissen aan uw Live Calendar is eenvoudig te doen met de Add Events to Windows Live Calendar accelerator.

Ubuntu Control Center maakt het gebruik van Ubuntu eenvoudiger

Gebruikers die nieuw zijn bij Ubuntu vinden het misschien wat moeilijk om te configureren. Vandaag bekijken we het gebruik van Ubuntu Control Center, dat het beheer van verschillende aspecten van het systeem eenvoudiger maakt.