Voeg de snelstartbalk toe aan de taakbalk in Windows 7

In het artikel van gisteren hebben we je laten zien hoe je de taakbalk van Windows 7 meer als XP of Vista kunt laten werken, maar we hebben één ding weggelaten: de Quick Launch-balk. Het is echt niet zo moeilijk om het weer toe te voegen, hoewel er nog een paar stappen nodig zijn.

Houd er rekening mee dat u met de nieuwe taakbalk van Windows 7 items aan de taakbalk kunt koppelen, waarbij de functies van zowel de normale taakbalk als de Quick Launch worden gecombineerd. Lees voor meer informatie hierover onze berichtgeving over de bètaversie van Windows 7, als je dat nog niet hebt gedaan.

voeg-de-snelle-startbalk-aan-de-taakbalk-in-windows-7 foto 1 toeDe bovenstaande schermafbeelding is de taakbalk van Windows 7 na het terugschakelen naar de XP/Vista-modus en het toevoegen van de snelstartbalk. Lijkt net op Vista, nietwaar?

De snelstartbalk terug toevoegen aan Windows 7

Om de werkbalk weer toe te voegen, klikt u met de rechtermuisknop op een open gedeelte van de taakbalk en kiest u Werkbalken Nieuwe werkbalk in het menu. U moet op dit punt waarschijnlijk ook de taakbalk ontgrendelen.

voeg-de-snelle-startbalk-aan-de-taakbalk-in-windows-7 foto 2 toe

Nu is het enigszins lastige deel ... je wilt het volgende pad in de locatiebalk plakken:

%appdata%MicrosoftInternet ExplorerQuick Launch

voeg-de-snelle-startbalk-aan-de-taakbalk-in-windows-7 foto 3 toe

Zorg ervoor dat de locatiebalk het volledige pad toont, zoals de volgende schermafbeelding, voordat u de knop Map selecteren kiest.

U ziet meteen de werkbalk Snel starten op de taakbalk, maar deze bevindt zich helemaal aan de rechterkant, dus u moet op de stippellijnen klikken en de werkbalk vervolgens helemaal naar links slepen (wat een beetje lastig is soms). Houd er rekening mee dat u met de rechtermuisknop moet klikken en de taakbalk moet ontgrendelen voordat u de werkbalk kunt verplaatsen.

voeg-de-snelle-startbalk-aan-de-taakbalk-in-windows-7 foto 5 toe

Daar gaan we, het is voorbij aan de linkerkant ... maar nu wil je de normale taakbalkwerkbalk aanpassen om dichter bij links te zijn, dus gebruik de stippellijnen om hem ook te slepen.

voeg-de-snelle-startbalk-aan-de-taakbalk-in-windows-7 foto 6 toe

De normale Quick Launch die we gewend zijn, heeft geen tekst, dus klik met de rechtermuisknop op de stippellijnen en schakel Toon tekst en Toon titel uit het menu uit.

voeg-de-snelle-startbalk-aan-de-taakbalk-in-windows-7 foto 7 toe

Zodra u zeker weet dat het is zoals u het wilt, moet u de taakbalk opnieuw controleren.

voeg-de-snelle-startbalk-aan-de-taakbalk-in-windows-7 foto 8 toe

En daar ben je, de snelstartbalk is teruggekeerd en het is vrijwel onmogelijk dat iemand zou weten dat dit Windows 7 is.

Meer verhalen

Maak een snelkoppeling om eenvoudig het Windows-klembord te bekijken

Heb je je ooit afgevraagd wat er op je klembord staat? Natuurlijk kun je Kladblok openen en proberen het erin te plakken, maar er is een eenvoudig hulpprogramma ingebouwd in Windows XP dat je kunt gebruiken om de inhoud van het klembord te bekijken.

Veilig computeren: Windows Live OneCare

Toen Windows Live OneCare voor het eerst uitkwam en zich nog in de beginfase bevond, dachten velen dat er veel te wensen overliet, maar het heeft een lange weg afgelegd in zijn ontwikkeling en biedt betere en nuttigere functies. Deze alles-in-één beveiligingssuite van Microsoft bevat basisbeveiligingsfuncties en meer.

Benchmark opstarttijden van softwareapplicaties met AppTimer

Tijdens het schrijven van de Secure Computing-serie hebben we veel verzoeken ontvangen om elk beveiligingshulpprogramma naast elkaar te vergelijken, dus laten we eens kijken naar een gratis hulpprogramma waarmee u kunt bepalen hoeveel tijd een toepassing nodig heeft om op te starten.

Analyseer software-EULA's op de gemakkelijke manier

Wanneer u software installeert, is een van de eerste dingen die u moet doen akkoord gaan met de EULA (End-User License Agreement) ... u weet wel, die kleine lettertjes van 12.000 woorden die bij vrijwel elk softwareprogramma dat u installeert wordt geleverd. Ik ben net zo schuldig als de andere 98% van de pc-gebruikers die ze niet lezen, en gewoon

Houd uw Office 2007-documenten gemakkelijk beschikbaar op een gemakkelijke manier

Hoe vaak bent u al op zoek naar een Word of Excel-document en wat moet een snel ophalen zijn, duurt enkele minuten? Natuurlijk kun je altijd zoeken, maar voor veelgebruikte documenten is dat niet de beste oplossing.

Veilig computergebruik: identificeer en elimineer spyware met Comodo BOClean

Terwijl we de Secure Computing-serie hebben doorlopen, hebben we ontdekt dat Comodo een aantal geweldige producten heeft. Tot nu toe hebben we hun antivirus bekeken en spraken we lof voor de Comodo Firewall. Vandaag zullen we Comodo BOClean bekijken, een mooie set en vergeten Anti-Malware-hulpprogramma.

Snelle tip: verberg Outlook 2007 indien geminimaliseerd

Op sommige dagen heb je misschien zoveel applicaties draaien dat je ze niet allemaal bij kunt houden. Een van de programma's die ongetwijfeld ruimte in beslag nemen, is Outlook. Vandaag behandelen we een snelle tip waarmee u meer ruimte op uw taakbalk krijgt als u Outlook geminimaliseerd hebt.

Verspil tijd met de meest geekiest Flash-game ooit

Rond middernacht stuitte ik op een nieuwe flashgame die was gepost door dillon, een van onze forumleden... ongeveer 3 uur later realiseerde ik me dat ik nog steeds aan het spelen was, en niets had geschreven voor vandaag... maar maakt niet uit, ik geef dit door productiviteitsmoordenaar waar iedereen van kan genieten!

Analyseer en beheer de ruimte op de harde schijf met WinDirStat

Er zijn een paar hulpprogramma's ingebouwd in Vista en XP waarmee u de gezondheid van de harde schijf kunt controleren, zoals ons vorige artikel over het genereren van een volledig systeemgezondheidsrapport. We hebben ook tools van derden behandeld, zoals DriveSpacio, en vandaag zullen we door het gebruik van WinDirStat lopen om de ruimte op de harde schijf te visualiseren.

Gemakkelijke, onbeperkte en veilige online back-up met Carbonite

Het hebben van een externe back-up van uw gegevens is altijd een essentieel onderdeel van een solide strategie voor gegevensback-up. Tot nu toe hebben we verschillende gratis online opslagservices behandeld die een beperkte hoeveelheid beschikbare ruimte hebben. De gratis oplossingen zijn misschien goed genoeg voor veel gebruikers, maar de krachtige pc-gebruiker vereist: