Voeg een Quick Restart-functie toe aan Firefox

Ben je gefrustreerd omdat je geen snelle en gemakkelijke manier hebt om Firefox opnieuw te starten na het wijzigen van de about:config-instellingen of een soortgelijke actie? Nu kan dat met een beetje extensiemagie.

Na het installeren van de extensie

Het installeren van de QuickRestart-extensie is eenvoudig zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Dus, wat krijg je met de extensie? Drie snelle en gemakkelijke manieren om Firefox opnieuw te starten. De eerste twee worden weergegeven in het menu Bestand... een menuopdracht die u kunt selecteren en de juiste toetsenbordopdracht Ctrl+Alt+R.functie-een-snel-herstart-toevoegen aan Firefox-foto 1

Als u uw menuwerkbalk liever verborgen houdt, kunt u in plaats daarvan de werkbalkknop voor QuickRestart gebruiken. Klik met de rechtermuisknop op een van uw werkbalken en selecteer Aanpassen... om het venster Werkbalk aanpassen te openen. De werkbalkknop bevindt zich hoogstwaarschijnlijk onderaan of nabij de onderkant ... plaats deze op een locatie die het beste bij u past.

functie-een-snel-herstart-toevoegen aan Firefox-foto 2

Een prachtige kleine knop om uw leven een stuk gemakkelijker te maken.

functie-een-snel-herstart-toevoegen aan Firefox-foto 3

Conclusie

Als u het beu bent Firefox op de traditionele manier opnieuw te moeten starten, dan is QuickRestart een extensie die u nooit meer wilt missen.

Links

Download de QuickRestart-extensie (Mozilla-add-ons)

Meer verhalen

Voer apps uit in Sandboxie om uw systeem schoon en veilig te houden

Maakt u zich zorgen over het uitvoeren van een toepassing op uw computer, omdat u niet zeker weet welke invloed dit heeft? Vandaag bekijken we Sandboxie, waarmee u uw browser, e-mail of andere apps in een veilige sandbox-omgeving kunt uitvoeren zonder wijzigingen aan te brengen in uw Windows-systeem.

Eenvoudige tips: Windows 7 Volume Mixer maakt snelle toegang tot geluidsinstellingen mogelijk

Windows 7 doet meer dan alleen grote, glimmende nieuwe functies - het heeft ook heel veel kleine kleine aanpassingen die gewoon een heel leuk tintje geven aan de algehele bruikbaarheid van het besturingssysteem. Laten we eens kijken naar een van die aanpassingen in de volumemixer.

Comprimeer uw menuwerkbalk tot een enkele knop in Firefox

Zou je willen dat er een manier was om de gebruikersinterface in Firefox te verkleinen om wat kostbaar schermvastgoed terug te krijgen? Dat kan nu met de Compact Menu 2-extensie.

AbiWord is een gratis tekstverwerker voor Windows, Linux en Mac

Soms heb je een tekstverwerkingsprogramma nodig, maar niet een hele kantoorsuite. Vandaag bekijken we AbiWord, een gratis tekstverwerker voor alle drie de belangrijkste OS-platforms.

Hoe u uw Facebook-account kunt vergrendelen

Facebook stelt je zeker in staat om gemakkelijk met anderen te communiceren, maar als je niet oppast, kan bepaalde informatie die je privé wilt houden, worden blootgesteld. Hier bekijken we hoe u uw profiel kunt vergrendelen en hoe u andere ergernissen kunt voorkomen.

Stomme geektrucs: Windows 7 Easter Egg toont de XP Alt-Tab-prompt

Dit is een van die volledig zinloze trucs die geen enkele nuttige toepassing heeft, maar het is nog steeds leuk om erachter te komen hoe het moet. Het blijkt dat er een bug in Windows 7 zit die onder bepaalde voorwaarden de oude Alt-Tab-switcher in XP-stijl start.

Toegang tot tabbladgeschiedenis vanuit de tabbladbalk in Firefox

Heeft u uw menuwerkbalk verborgen (of uitgeschakeld), maar wilt u een snelle manier om toegang te krijgen tot de geschiedenis van uw tabbladen? Dat kan nu met de Tab Session History-extensie voor Firefox.

De 20 beste Windows-tweaks die nog steeds werken in Windows 7

Windows 7 wordt deze week uitgebracht en het is een enorme upgrade van eerdere versies van Windows. De grote vraag voor ons nerds is echter: zullen al mijn favoriete tweaks nog steeds werken?

Vermijd de Apple QuickTime Bloat met QT Lite

Soms kom je een website tegen waarvoor QuickTime nodig is om een ​​video te bekijken. In plaats van de opgeblazen QuickTime-versie van Apple te installeren, bekijken we vandaag QT Lite dat alleen de essentiële componenten installeert die nodig zijn om QuickTime-inhoud op een webpagina af te spelen.

Snel bladwijzers toevoegen aan Delicious in Firefox

Op zoek naar een snelle en gemakkelijke manier om bladwijzers toe te voegen aan uw Delicious-account? Dat kan nu met de post 2 del.icio.us-extensie voor Firefox.