Voeg een schuifbare bladwijzerwerkbalk met meerdere rijen toe aan Firefox

Als u veel bladwijzers beschikbaar houdt in uw bladwijzerwerkbalk, weet u dat toegang tot sommige ervan niet zo eenvoudig is als u zou willen. Nu kunt u het toegangsproces vereenvoudigen met de Multirow Bookmarks Toolbar voor Firefox.

Voordat

Zoals u kunt zien, heeft het niet lang geduurd om onze bladwijzerwerkbalk te vullen en is het gebruik van de vervolgkeuzelijst vereist. Als u niet te veel bladwijzers in de bladwijzerwerkbalk bewaart, is dat misschien niet erg, maar wat als u daar een heel groot aantal bladwijzers heeft?Bladwijzerwerkbalk met meerdere rijen in actie

Zodra u de extensie heeft geïnstalleerd en Firefox opnieuw heeft gestart, ziet u de standaardweergave met drie rijen. Als u zich geen zorgen maakt over de UI-ruimte, bent u klaar om te gaan. Degenen onder jullie die de UI-ruimte tot een minimum willen beperken, willen dit volgende deel bekijken ...

Met deze extensie zit u niet vast aan een opstelling met drie rijen. Als je in orde bent met twee rijen, kun je daarvoor selecteren in de opties en genieten van een mini-schuifbalk aan de rechterkant. Voor ons voorbeeld hadden we nog steeds gemakkelijke toegang tot alle drie de rijen.

Twee rijen nog te veel? Geen probleem. Stel het aantal rijen voor slechts één in de Opties in en geniet nog steeds van dat scrollende goedheid. Als je toch voor één rij selecteert, raak dan niet in paniek als je geen schuifbalk ziet... die is er nog steeds. Houd uw muis boven de plaats waar de schuifbalk wordt weergegeven in de afbeelding hierboven en gebruik uw middelste muisknop om door de meerdere rijen te bladeren. Je kunt de overgang tussen de tweede en derde rij in onze browser hier zien... Leuk, hè?

Opties

De opties zijn uiterst eenvoudig om mee te werken ... schakel de extensie hier gewoon in / uit en stel het aantal rijen in dat u zichtbaar wilt hebben.

een-schuifbare-bladwijzers-werkbalk-toevoegen aan Firefox-foto 5

Conclusie

Hoewel de Multirow Bookmarks Toolbar-extensie op het eerste gezicht misschien niet veel lijkt, biedt het wel wat flexibiliteit voor uw Bookmarks Toolbar. U kunt ruimte besparen en gemakkelijk toegang krijgen tot uw bladwijzers zonder die vervolgkeuzelijsten.

Als u op zoek bent naar een andere geweldige manier om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte in uw bladwijzerwerkbalk, lees dan hier ons artikel over de Smart Bookmarks Bar-extensie voor Firefox.

Links

Download de Multirow Bookmarks Toolbar-extensie (Mozilla-add-ons)

Meer verhalen

Hoe NCAA March Madness online te bekijken

Je hebt je haakjes ingevuld en nu ben je klaar voor een van Amerika's meest populaire sportevenementen. Maar wat als u vastzit op uw werk of niet achter uw tv zit? Of laat je lokale partner een ander spel zien? Vandaag laten we zien hoe je alle March Madness online kunt vangen.

Vrijdagpret: ontvoering

Eindelijk is er weer een vrijdag en is het tijd om de middag te verspillen aan bedrijfstijd met het spelen van een flashgame. Vandaag bekijken we een leuk spel genaamd Abduction.

Speel elke dag een nieuw willekeurig spel in Chrome

Als u elke dag een paar momenten kunt ontspannen, kan de tijd zo veel beter verstrijken en kunt u zich verfrist voelen. Als je favoriete methode om te ontspannen het spelen van een snel spelletje is, doe dan mee en bekijk de Random Games van MyGiochi.net-extensie voor Google Chrome.

Wijs een netwerkschijf toe van XP naar Windows 7

We hebben veel vragen ontvangen over het toewijzen van een schijf van XP naar Windows 7 om gemakkelijk toegang te krijgen tot gegevens. Vandaag bekijken we hoe u een schijf kunt toewijzen in Windows 7 en hoe u deze kunt toewijzen aan een XP-schijf vanuit Windows 7.

Snelle oplossing voor Google Afbeeldingen zoeken

Ben je het onnodige laden van webpagina's en extra klikken op links beu om toegang te krijgen tot een afbeelding die je hebt gevonden met Google Afbeeldingen zoeken? Nu kunt u rechtstreeks naar de afbeelding zelf springen met de clickGOOGLEview-extensie voor Google Chrome.

Mediastreaming in Windows Home Server naar Windows Media Player inschakelen

Een van de coole functies van Windows Home Server is de mogelijkheid om foto's, muziek en video naar andere computers in uw netwerk te streamen. Vandaag bekijken we hoe u streaming in WHS naar Windows Media Player in Vista en Windows 7 kunt inschakelen.

Help carpale tunnelproblemen voorkomen met Workrave

Of het nu voor werk of vrije tijd is, velen van ons brengen elke dag te veel tijd op de computer door. Hierdoor lopen we het risico carpaletunnelproblemen te krijgen of te verergeren, maar dankzij Workrave kunt u deze problemen helpen voorkomen.

Voeg de Prullenbak toe aan het Startmenu in Windows 7

Heb je ooit geprobeerd de Prullenbak te openen door te zoeken naar de Prullenbak in het menu Start, om niets te vinden? Hier is een snelle truc waarmee u de Prullenbak rechtstreeks vanuit uw Windows Start-menu-zoekopdracht kunt vinden.

Open meerdere sites zonder de menu's in Firefox opnieuw te openen

Ben je gefrustreerd omdat je je menu's opnieuw moet openen voor elke website die je nodig hebt of wilt bekijken? Nu kunt u die menu's open houden terwijl u meerdere websites opent met de Stay-Open Menu-extensie voor Firefox.

Vraag de lezers: welke webbrowser gebruikt u?

Gisteren hebben we gekeken naar het stemscherm van de browser, dat 12 verschillende browsers biedt als alternatief voor IE voor Europese Windows-gebruikers. Dit zette ons aan het denken over de vraag van deze week. Welke browser gebruikt u voor uw dagelijkse webnavigatie?