Voeg de Prullenbak toe aan de taakbalk in Windows 7

Wanneer u bezig bent met multitasken op uw pc, kan het soms lastig zijn om naar de Prullenbak te gaan. Vandaag bekijken we een aantal verschillende methoden om de Prullenbak aan uw taakbalk toe te voegen voor eenvoudigere toegang.

Prullenbak toevoegen aan taakbalk

Het eerste dat u wilt doen, is een nieuwe snelkoppeling op het bureaublad maken.voeg-de-prullenbak-aan-de-taakbalk-in-windows-7 foto 2

Typ nu voor de locatie of kopieer en plak het volgende:

explorer.exe shell:RecycleBinFolder

Het zou er zo uit moeten zien ... klik vervolgens op de knop Volgende.

voeg-de-prullenbak-aan-de-taakbalk-in-windows-7 foto 3

Noem het nu Prullenbak of hoe je het ook wilt noemen en klik op Voltooien.

voeg-de-prullenbak-aan-de-taakbalk-in-windows-7 foto 4

Nu moeten we het pictogram veranderen in het uiterlijk van de Prullenbak, dus klik met de rechtermuisknop op het pictogram en ga naar Eigenschappen.

voeg-de-prullenbak-aan-de-taakbalk-in-windows-7 foto 5

Klik op de knop Pictogram wijzigen.

voeg-de-prullenbak-aan-de-taakbalk-in-windows-7 foto 6

Typ of kopieer en plak het volgende in het veld waar u naar pictogrammen moet zoeken en druk op Enter.

%SystemRoot%system32imageres.dll

voeg-de-prullenbak-aan-de-taakbalk-in-windows-7 foto 7

In het nieuwe venster met pictogrammen bladert u gewoon een beetje en zoekt u de Prullenbak, selecteert u deze en klikt u op OK.

voeg-de-prullenbak-aan-de-taakbalk-in-windows-7 foto 8

Klik op Toepassen en OK om het scherm Prullenbakeigenschappen te sluiten en je hebt nu je nieuwe Prullenbak-snelkoppeling. U kunt het naar uw taakbalk slepen of met de rechtermuisknop klikken en Vastmaken aan taakbalk selecteren.

voeg-de-prullenbak-aan-de-taakbalk-in-windows-7 foto 9

Daar ga je! Nu hebt u de Prullenbak op de taakbalk en als u deze wilt verwijderen, maakt u deze gewoon los.

voeg-de-prullenbak-aan-de-taakbalk-in-windows-7 foto 10

Dit geeft je een andere manier om snel toegang te krijgen tot de Prullenbak terwijl je bezig bent met multitasken. U wilt waarschijnlijk ook de snelkoppeling die u op het bureaublad hebt gemaakt, verwijderen. Met deze methode kunt u items niet rechtstreeks naar het pictogram op de taakbalk slepen, maar u kunt wel de prullenbak openen.

voeg-de-prullenbak-aan-de-taakbalk-in-windows-7 foto 11

Voeg een volledig functionele prullenbak toe aan de snelstartbalk

Een andere handige truc is om de Prullenbak toe te voegen aan de snelstartbalk in Windows 7. Wacht... welke snelstartbalk? Nou, de deal is dat je het eerst moet toevoegen. In plaats van het proces opnieuw uit te leggen, ga je gewoon naar de handleiding van The Geek over het toevoegen van de snelstartbalk aan de taakbalk in Windows 7. Als je dat eenmaal hebt voltooid, is het gewoon een kwestie van de Prullenbak naar de snelstartbalk slepen.

voeg-de-prullenbak-aan-de-taakbalk-in-windows-7 foto 12

Dan kun je dingen naar de prullenbak van je Quick Launch slepen, waar ik hier de kleine pictogrammen gebruik, wat een beetje vervelend is.

voeg-de-prullenbak-aan-de-taakbalk-in-windows-7 foto 13

Als u het groter wilt maken, ontgrendelt u de taakbalk en klikt u met de rechtermuisknop in de snelstartbalk en gaat u naar Beeld en selecteert u Grote pictogrammen.

voeg-de-prullenbak-aan-de-taakbalk-in-windows-7 foto 14

Hier heb ik een mooi uitziende Prullenbak naast het startmenu.

voeg-de-prullenbak-aan-de-taakbalk-in-windows-7 foto 15

Je kunt er ook mee spelen en het overal op je taakbalk verplaatsen. Hier heb ik bijvoorbeeld alles uit de snelstartbalk verwijderd en heb ik alleen de Prullenbak in het systeemvak.

voeg-de-prullenbak-aan-de-taakbalk-in-windows-7 foto 16

Als u op zoek bent naar een manier om de Prullenbak gemakkelijk toegankelijk te maken vanuit de taakbalk, biedt dit u veel opties om deze naar wens aan te passen.

Meer verhalen

Maak eenvoudig een back-up van uw Ubuntu-machine met SBackup

De gegevens van uw computer zijn erg belangrijk en het verlies ervan kan verschillende oorzaken hebben. Een volledige (of zelfs gedeeltelijke) back-up van uw systeem is altijd een goed idee. SBackup is een tool waarmee u met het grootste gemak een back-up kunt maken van gegevens op uw Ubuntu-machine en deze kunt herstellen.

Vrijdagpret: Server Quest II

Eindelijk is er weer een vrijdag en je bent het zat om met je IT-afdeling om te gaan omdat ze nooit iets repareren. Kijk vandaag eens naar Server Quest II, een leuk spel van Microsoft's TechNet dat je in de rol van een IT-professional plaatst.

Verplaats de voortgangsbalk naar de tabbladen in Firefox

Vind je het leuk om de voortgangsbalk te hebben om het laden van webpagina's te controleren, maar houd je de statusbalk liever verborgen? Nu kunt u de voortgangsbalk eenvoudig naar uw tabbladen verplaatsen met de extensie Tab-voortgangsbalk.

We hebben 20 Google Wave-uitnodigingen. Wil er een?

Google Wave is tegenwoordig een rage, waarschijnlijk voor een groot deel omdat je moet worden uitgenodigd om deel te nemen aan de preview-versie. Wil je een uitnodiging? We hebben er 20 om weg te geven. Sorry, de winactie is afgelopen!

Aan de slag met TrueCrypt (om uw gegevens te beveiligen)

BitLocker is een versleutelingshulpprogramma voor de harde schijf in Windows 7 en Vista, helaas is het alleen beschikbaar in Ultimate- en Enterprise-edities en helemaal niet in XP. Vandaag bekijken we TrueCrypt, een gratis hulpprogramma dat coderingsfunctionaliteit voor andere versies mogelijk maakt.

Rants: we haten de zwendel van gebundelde crapware

Een van de dingen die we het meest haten, zijn alle gratis softwaretoepassingen die minder goed geïnformeerde gebruikers oplichten door te proberen extra werkbalken of andere software op hun computer te sluipen. Helaas komt de praktijk steeds vaker voor, en we gaan er over razen.

Verwijder Garbage Software van uw nieuwe (of oude) computer

Staat uw gloednieuwe computer vol met afval en proefsoftware? Heeft u een oudere computer die wel een schoonmaakbeurt kan gebruiken? PC Decrapifier kan helpen om het proces zo snel en pijnloos mogelijk te maken.

Foobar2000 is een volledig aanpasbare muziekspeler

Als je iTunes of Windows Media Player beu bent omdat ze omvangrijk zijn en bepaalde formaten niet kunnen afspelen, dan is het tijd om naar een andere speler te zoeken. Vandaag bekijken we Foobar2000, die weinig systeembronnen gebruikt, extreem configureerbaar is en verschillende soorten muziekformaten afspeelt.

Verander uw bureaublad in een diavoorstelling met afbeeldingen in Windows 7

Bent u op zoek naar een manier om uw bureaubladachtergrond eenvoudig periodiek gedurende de dag te wijzigen? Vandaag kijken we naar het gebruik van de desktop-diavoorstellingsfunctie in Windows 7 die de achtergrond automatisch met verschillende tijdsintervallen zal veranderen.

Gebruik geavanceerde tools om prestatieproblemen in Windows 7 op te lossen

U hebt uw nieuwe Windows 7-systeem in gebruik, maar plotseling realiseert u zich dat sommige dingen niet meer zo soepel lopen als vroeger. Vandaag bekijken we het gebruik van de verborgen maar nuttige geavanceerde systeemtools in Windows 7 om een ​​probleem op te lossen.