Voeg 'Mijn Dropbox' toe aan uw Windows 7-startmenu

Hier bij How-To Geek zijn we grote fans van Dropbox, het verbazingwekkend snelle online hulpprogramma voor het synchroniseren van bestanden, maar we zouden nog gelukkiger zijn als we het native zouden kunnen toevoegen aan het Windows 7 Start-menu, waar het thuishoort. En vandaag gaan we dat doen.

voeg--en-quot;mijn-dropbox-en-quot;-aan-je-windows-7-start-menu foto 1 toe

Ja, dat klopt. Je kunt het toevoegen aan het Startmenu... door een domme hack te gebruiken voor de functie Bibliotheken en de Opgenomen tv-bibliotheek te hernoemen naar een andere naam. Het is geen perfecte oplossing, maar je hebt op deze manier toegang tot je Dropbox-map en het lijkt daar gewoon thuis te horen.Ga eerst naar het paneel Startmenu aanpassen door met de rechtermuisknop op het startmenu te klikken en Eigenschappen te gebruiken, en zorg er vervolgens voor dat Opgenomen tv is ingesteld op Weergeven als een link.

voeg--en-quot;mijn-dropbox-en-quot;-aan-je-windows-7-start-menu foto 2 toe

Klik vervolgens met de rechtermuisknop op Opgenomen tv, kies Naam wijzigen en verander het in iets anders, zoals Mijn Dropbox.

voeg--en-quot;mijn-dropbox-en-quot;-aan-je-windows-7-start-menu foto 3 toe

Nu wil je nogmaals met de rechtermuisknop op die knop klikken en Eigenschappen kiezen, waar je de bibliotheeklocaties in de lijst ziet ... het algemene idee is dat je Opgenomen tv wilt verwijderen en vervolgens je Dropbox-map wilt toevoegen.

voeg--en-quot;mijn-dropbox-en-quot;-aan-je-windows-7-start-menu foto 4 toe

Oh, en je wilt er waarschijnlijk zeker van zijn dat je deze bibliotheek optimaliseren voor instelt op Algemene items.

Op dit punt kun je gewoon op Mijn Dropbox klikken en je ziet, nou ja, Your Dropbox! (geen verrassing daar).

voeg--en-quot;mijn-dropbox-en-quot;-aan-je-windows-7-start-menu foto 5 toe

Ja, ik weet het, het is helemaal een hack. Maar het is wel een heel handige! En als je Dropbox nog niet gebruikt, moet je het echt eens proberen: 2 GB gratis, overal toegankelijk via internet en je kunt synchroniseren met meerdere desktops.

Meer verhalen

Afbeeldingen en andere objecten centreren in Office 2007 en 2010

Soms kan het moeilijk zijn om een ​​afbeelding in een document te centreren door deze gewoon te slepen en te slepen. Vandaag laten we u zien hoe u afbeeldingen, afbeeldingen en andere objecten perfect centreert in Word en PowerPoint.

Het stemscherm van de Windows-browser biedt een webbrowserkeuze voor Europese gebruikers

Sinds maart mogen onze vrienden aan de andere kant van de vijver in Europa beslissen welke browser ze willen installeren met hun Windows-besturingssysteem. Vandaag dachten we dat we eens zouden kijken naar de stemkeuzes, sommige zijn bekend en van andere heeft u misschien nog nooit gehoord.

doubleTwist is een iTunes-alternatief dat meerdere apparaten ondersteunt

Er zijn veel iTunes-gebruikers, maar helaas kun je het niet met al je draagbare apparaten gebruiken. Vandaag bekijken we doubleTwist, waarmee u uw media kunt synchroniseren met een groot aantal draagbare apparaten en deze ook gemakkelijk kunt delen.

Extensiebestanden hacken om ze versie-compatibel te maken voor Firefox

Een bekend nadeel bij het gebruik van Firefox is het probleem met de compatibiliteit van extensies wanneer een nieuwe hoofdversie wordt uitgebracht. Of het nu gaat om een ​​nieuwe extensie die u voor het eerst probeert of een oude favoriet, we hebben een manier om die extensies weer voor u te laten werken.

Toegang tot uw favoriete RSS-feeds in Windows Media Center

Er zijn veel apps die u helpen bij het organiseren en bekijken van uw favoriete RSS-feeds. Als je veel abonnees hebt, kan het overweldigend zijn om achter een computer te zitten om ze allemaal te bekijken. Vandaag bekijken we hoe u ze vanaf de bank kunt openen met WMC.

Autoruns gebruiken om een ​​geïnfecteerde pc handmatig op te schonen

Er zijn veel anti-malwareprogramma's die je systeem van vervelende dingen zullen opschonen, maar wat gebeurt er als je zo'n programma niet kunt gebruiken? Autoruns, van SysInternals (recent overgenomen door Microsoft), is onmisbaar bij het handmatig verwijderen van malware.

Pre-paid Zune Card-punten inwisselen voor Zune Marketplace Media

Als je de maandelijkse kosten voor een Zune Pass niet wilt betalen, kun je een prepaid Zune-kaart kopen. Hier bekijken we hoe u de Zune-kaartpunten kunt inwisselen, zodat u muziek kunt krijgen voor uw Zune of Zune HD.

Installeer GIMP 2.7.1 op Lucid Lynx met PPA

GIMP-liefhebbers zullen teleurgesteld zijn om te horen dat GIMP verdwijnt in de volgende release van de langverwachte Ubuntu 10.04. Vandaag bekijken we de installatie op Lucid Lynx met behulp van PPA.

Bescherm uw kinderen met de CEOP Enhanced Internet Explorer 8

Wilt u Internet Explorer veiliger en nuttiger maken voor u en uw gezin? Ga dan met ons mee als we kijken naar de CEOP (Child Exploitation and Online Protection Center) verbeterde versie van Internet Explorer 8.

Friday Fun: games die eruitzien als productiviteitsapps

We hebben je leuke flashgames laten zien die je op vrijdagmiddag tijdens de bedrijfstijd kunt spelen. Hopelijk heb je tijdens het spelen ervan geen gesprek ontvangen. Vandaag laten we je een aantal coole games zien om te spelen die eruitzien als productiviteits-apps, dus de baas zal niet wijzer zijn.