Voeg 'Deze computer' toe aan uw Windows 7 / Vista-taakbalk

Ik heb graag de snelst mogelijke toegang tot mappen op mijn bureaublad, wat meestal betekent dat ik indien mogelijk iets op de taakbalk moet zetten. U kunt het menu Computer toevoegen als een map op de taakbalk voor de gemakkelijkste toegang tot uw schijven. U kunt deze tip ook gebruiken voor elke gewenste map.

Om een ​​map aan de taakbalk toe te voegen, klikt u met de rechtermuisknop op de taakbalk en kiest u het menu Werkbalken en klikt u vervolgens op Nieuwe werkbalk.

voeg--en-quot;mijn-computer-en-quot;-aan-uw-windows-7-vista-taakbalk foto 1 toeZoek gewoon de map die u wilt ... in dit geval selecteren we het computerpictogram en klikken vervolgens op Map selecteren.

voeg--en-quot;mijn-computer-en-quot;-aan-uw-windows-7-vista-taakbalk foto 2 toe

Nu kunt u de map Computer daar op de taakbalk zien. Als u op de kleine pijltjes klikt, verschijnt deze en kunt u door al uw schijven bladeren.

voeg--en-quot;mijn-computer-en-quot;-aan-uw-windows-7-vista-taakbalk foto 3 toe

Ik voeg ook altijd het bureaublad toe aan de werkbalk.

voeg--en-quot;mijn-computer-en-quot;-aan-uw-windows-7-vista-taakbalk foto 4 toe

Hetzelfde werkt ook op Windows 7.

Meer verhalen

Fix 'Wachtwoord vereist' Fout bij gebruik van Unrar in Ubuntu

Als je hebt geprobeerd de ingebouwde Extract Here-functionaliteit in Ubuntu's File Roller te gebruiken om een ​​enkelvoudig of een meervoudig zip- of rar-bestand uit te pakken en een wachtwoord vereist-fout kreeg, dan zou je kunnen aannemen dat de bestanden een wachtwoord zijn beschermd terwijl ze dat in feite niet zijn.

Meerdere Firefox-profielen tegelijkertijd gebruiken

Wist u dat u meer dan één Firefox-profiel tegelijk kunt uitvoeren? Dit kan erg handig zijn als u extensies gemakkelijker wilt testen, een webontwikkelingsprofiel wilt maken, een afgeslankt profiel voor Gmail wilt gebruiken of als u gewoon een schoon profiel wilt hebben.

Een DirectX-diagnose uitvoeren op XP

Als u zich zorgen maakt over de prestaties van videogames, of als u problemen met een 3D-toepassing probeert op te lossen, kunt u ervoor zorgen dat DirectX 9 op XP optimaal werkt door een diagnose uit te voeren.

Verminder het schijfgebruik van Systeemherstel in Vista

De functie Systeemherstel in Windows Vista is erg belangrijk om ingeschakeld te blijven, ondanks alle problemen die Vista-gebruikers hebben met compatibiliteit. Toch kan het schijfgebruik uit de hand lopen als je veel software installeert.

Snelle tip: start Windows opnieuw op vanuit Taakbeheer

Voor die keren dat Windows volledig vastloopt en u het startmenu niet eens kunt openen, kunt u uw computer ook opnieuw opstarten vanuit Taakbeheer in plaats van alleen de machine uit te schakelen.

Bewaar en herstel uw Microsoft Office-instellingen

Hoe vaak bent u naar een nieuwe computer gemigreerd en bent u alle kleine instellingen in Word of Excel kwijtgeraakt die u uiteindelijk perfect had aangepast?

Start een toepassing altijd in de beheerdersmodus op Windows 7 of Vista

Veel hulpprogramma's moeten als beheerder worden uitgevoerd om goed te kunnen werken, vooral oudere hulpprogramma's die nog niet zijn bijgewerkt om Windows 7 of Vista te ondersteunen.

Verwisselbare schijfpictogrammen verbergen op uw Ubuntu-bureaublad

Ik geef de voorkeur aan een schoon bureaublad zonder pictogrammen die het rommelig maken, maar standaard voegt Ubuntu pictogrammen toe aan het bureaublad voor elke verwisselbare schijf die u op uw systeem aansluit.

Waarom hebben mijn pictogrammen een achtergrondkleur in Windows XP?

Als je je hebt afgevraagd waarom je XP-bureaubladpictogrammen een achtergrondkleur hebben, zul je blij zijn te weten dat je een selectievakje kunt omdraaien en ze terug kunt laten gaan naar een normale transparante achtergrond.

Wijs aangepaste sneltoetsen toe op Ubuntu Linux

Ubuntu bevat een zeer beperkt configuratiehulpprogramma voor sneltoetsen waarmee u geen sneltoetsen aan uw eigen toepassingen of scripts kunt toewijzen. Om deze beperking te omzeilen, kunnen we het ingebouwde hulpprogramma gconf-editor gebruiken om ze zelf toe te wijzen.