Voeg leuke afbeeldingen toe om het melklogo te onthouden in Firefox of Chrome

Remember The Milk is een uiterst handig hulpmiddel voor mensen die takenlijsten gebruiken. Als je Firefox of Chrome gebruikt, kun je leuke afbeeldingen aan je account toevoegen met het gebruikersscript The Remember The Milk Cow.

Opmerking: Vereist de Greasemonkey-extensie (link hieronder). De auteur stelt ook dat dit script zou moeten werken met Google Chrome.

VoordatHet maakt niet uit hoeveel taken je vandaag hebt, de dingen zien er vrijwel hetzelfde uit in je online Remember The Milk-account. Als je een beetje plezier aan je account wilt toevoegen, heb je alleen een gebruikersscript nodig.

voeg-leuke-graphics-om-het-melk-logo-in-firefox-of-chrome-foto te onthouden 1

Het gebruikersscript installeren

Het gebruikersscript Remember The Milk Cow wordt momenteel niet gehost op userscripts.org, dus u moet de blog van de auteur bezoeken om het te installeren. Klik op de bestandslink Rememberthemilkcow.user.js om te beginnen.

voeg-leuke-graphics-om-het-melk-logo-in-firefox-of-chrome foto te onthouden 2 toe

Het installatieproces verloopt op dezelfde manier als scripts van userscripts.org. Merk op dat het script is ingesteld om te werken op zowel de niet-versleutelde als de versleutelde versies van Remember The Milk.

voeg-leuke-graphics-om-het-melk-logo-in-firefox-of-chrome foto te onthouden 3 toe

Na

Nu is waar het plezier begint. Voor ons voorbeeld hebben we ervoor gekozen om het tabblad Alle taken weer te geven, maar het script zal de juiste afbeelding voor elk tabblad weergeven op basis van het aantal taken dat moet worden uitgevoerd. Als je geen of slechts één taak hebt, is de RTM Cow blij.

voeg-leuke-graphics-om-het-melk-logo-in-firefox-of-chrome foto te onthouden 4 toe

Als je twee tot drie taken hebt, heeft de RTM Koe de normale rustige uitdrukking.

voeg-leuke-graphics-om-het-melk-logo-in-firefox-of-chrome-foto-te-herinneren 5 toe 5

Zodra je vier tot vijf taken hebt, wordt de RTM Cow verdrietig.

voeg-leuke-graphics-om-het-melk-logo-in-firefox-of-chrome-foto te onthouden 6 toe

Om zes tot zeven uur ziet de RTM Koe er bang uit.

voeg-leuke-graphics-om-het-melk-logo-in-firefox-of-chrome-foto te onthouden 7 toe

Zodra je acht of meer taken hebt bereikt, begint de arme RTM Cow er manisch uit te zien!

voeg-leuke-graphics-om-het-melk-logo-in-firefox-of-chrome-foto-te-herinneren 8 toe

Conclusie

Het gebruikersscript Remember The Milk Cow kan een beetje plezier toevoegen aan uw werkdag en iets om over te lachen kan een mooi verschil maken. Zie ons artikel hier voor meer informatie over de Greasemonkey-extensie.

Links

Voeg het Remember The Milk Cow-gebruikersscript toe aan Firefox

Download de Greasemonkey-extensie (Mozilla-add-ons)

Meer verhalen

Schakel de modus Volledig scherm in Media Center in zonder de muis vast te houden

Als u een opstelling met twee monitoren hebt en Windows Media Center gebruikt, weet u waarschijnlijk dat wanneer WMC in de modus Volledig scherm is, de muis wordt vastgehouden, zodat u niet op een tweede monitor kunt werken. Hier kijken we hoe we de ergernis kunnen oplossen.

Toegang tot muziek van Amie Street in Boxee

Een van onze favoriete sites om nieuwe muziek te ontdekken is Amie Street. Vandaag bekijken we de Amie Street-app voor Boxee waarmee je toegang hebt tot je favoriete deuntjes vanuit de Boxee-interface.

Toegang krijgen tot Windows Home Server vanaf een Ubuntu-computer op uw netwerk

Als u een Windows Home Server-gebruiker bent, kan het voorkomen dat u er toegang toe moet krijgen vanaf een Ubuntu-machine in uw netwerk. Vandaag bekijken we het proces van toegang tot bestanden op uw thuisserver vanuit Ubuntu.

Breng Office 2003-menu's terug naar 2010 met UBitMenu

Heb je moeite om te wennen aan de Ribbon-interface in Office 2010? Hier leest u hoe u de klok een beetje terug kunt draaien en de vertrouwde menu's en werkbalken uit 2003 terug kunt halen.

Friday Fun: speel je favoriete 8-bit NES-games online

We hebben eindelijk weer een vrijdag gehaald en opnieuw brengen we je wat NES-plezier om de rest van de dag voor het weekend te verspillen. Vandaag bekijken we een site die veel klassieke NES-spellen bevat die je online kunt spelen.

Latentie

Latency is een belangrijke maatstaf voor vertraging in computersystemen zoals netwerken en schijfstations voor hoe lang het duurt voordat de gegevens aankomen. Zelfs als uw netwerkverbinding bijvoorbeeld een hoge totale bandbreedte heeft, zal het bij veel latentie moeilijker zijn om realtime computergames te spelen

Vind inhoudgerelateerde afbeeldingen in Internet Explorer 8

Wilt u een gemakkelijke manier om afbeeldingen met betrekking tot nieuwsberichten of artikelen te vinden tijdens het browsen in Internet Explorer? Dan wil je zeker eens kijken naar de Bing Image Search accelerator.

Extensies voor Safari installeren en beheren 5

Hoewel er al geruime tijd hacks zijn om extensies in Safari op te nemen, biedt Safari 5 nu de juiste ondersteuning voor hen. Vandaag bekijken we het beheren van extensies in de nieuwste versie van Safari.

Vind meer streaming tv online met Clicker.tv

Op zoek naar een manier om toegang te krijgen tot meer van je favoriete tv-programma's en ander online entertainment? Vandaag kijken we naar Clicker.tv, dat een geweldige manier biedt om talloze tv-programma's en films te vinden.

Converteer een PDF-eBook naar ePub-indeling voor uw iPad, iPhone of eReader

Wilt u een PDF eBook lezen op een eReader of mobiel apparaat, maar bent u niet tevreden over de prestaties? Hier leest u hoe u uw PDF's kunt converteren naar het populaire ePub-formaat, zodat u ze gemakkelijk op elk apparaat kunt lezen.