Voeg uw Gmail-account toe aan Thunderbird

Als je de optie om je Gmail in Thunderbird in te stellen tijdens de eerste installatie hebt gemist, kun je dit als volgt snel en gemakkelijk instellen.

Vergeet niet dat POP is ingeschakeld voor uw Gmail-account.

voeg-je-gmail-account-aan-thunderbird-foto toe 1Open Thunderbird en ga naar Extra Accountinstellingen en klik op de knop Account toevoegen.

voeg je gmail-account toe aan de foto van Thunderbird 2

De accountwizard wordt geopend, selecteer gewoon Gmail en klik op Volgende.

voeg-je-gmail-account-aan-thunderbird-foto toe 3

Voer vervolgens uw naam en Gmail-adres in en klik op Volgende.

voeg-je-gmail-account-aan-thunderbird-foto toe 4

Controleer al uw gegevens en klik op Voltooien. Dat is alles! Wanneer u voor het eerst de e-mail in uw Gmail-account gaat controleren, zal Thunderbird om uw gebruikersnaam en wachtwoord vragen.

voeg-je-gmail-account-aan-thunderbird-foto toe 5

Ik vind het leuk dat Thunderbird is ingesteld en klaar is om Gmail te accepteren. Het maakt het proces een stuk eenvoudiger en ongecompliceerder dan het toevoegen aan Outlook, omdat er verschillende onverwachte problemen kunnen zijn.

Bekijk ook IMAP instellen met Gmail en Thunderbird!

Meer verhalen

Online back-up met Mozy

Er zijn verschillende online back-upservices om uit te kiezen. Van alle tot nu toe is Mozy mijn favoriete dienst geweest. Ik heb alleen de Mozy Home Free-versie die 2 GB aan opslagruimte toestaat. Ik weet dat 2 GB tegenwoordig niet veel is, maar ik maak alleen back-ups van MP3's van sommige van mijn gitaaropnames. Dus

Op een gemakkelijke manier foto's en video's vastleggen en delen

Hoe vaak heb je een screenshot met iemand willen delen ... dus je hebt je screenshot gemaakt met één tool, vervolgens geüpload naar een afbeeldingshostingsite en 5 minuten later heb je eindelijk de link om naar hen te verzenden. Wat als er een manier was om dat allemaal te doen in 5 muisklikken in slechts een paar?

Wat is dwm.exe en waarom wordt het uitgevoerd?

U leest dit artikel ongetwijfeld omdat u zich afvraagt ​​waarom dit dwm.exe-proces meer geheugen in beslag neemt dan u denkt, en u bent benieuwd wat het doet. Gelukkig voor jou hebben wij het antwoord.

Thuisopname: een basistrack met cakewalk-gitaartracks 3

Ik kreeg positieve feedback toen ik leden van ons forum vroeg of ik artikelen moest schrijven over thuisopname en -productie en ik dacht dat ik verschillende artikelen zou gaan schrijven over enkele van de technieken die ik gebruik. Ik ben geenszins een professional met dit alles. Ik ben maar een muzikant

Surfen op sociale netwerken met Flock

Als u een junkie voor sociale netwerken bent en geniet van het surfen op het web van Firefox, dan is de Flock Internet-browser misschien iets voor u.

Tweak Google Reader iPhone-editie in uw Firefox-zijbalk

Als je een grote fan bent van zowel Google Reader als Firefox, zal het je interesseren om te weten dat Google's iPhone-versie van Reader perfect past in de Firefox-zijbalk, en met een paar tweaks kunnen we het echt goed laten passen.

Office Time Killer: Pressure Kicker 3D

Omdat we allemaal weten dat werken voor The Man zuigt, dacht ik dat ik coole, tijdverspillende games zou gaan posten die je kunt spelen terwijl de baas niet kijkt. Om te beginnen dacht ik dat we ESPN's Pressure Kicker 3D kunnen bekijken.

Laat Windows XP een aangepast thema gebruiken voor het klassieke aanmeldingsscherm

Dit artikel is geschreven door onze uitstekende lezer Leon Steadman.

GMedia Blog: Een Windows Home Server instellen

Een van de redenen waarom we de How-To Geek Blogs zijn begonnen, was om bloggers de kans te geven zich te concentreren op andere onderwerpen die we hier niet zo vaak behandelen. Als u geïnteresseerd bent in Windows Home Server, heeft onze eigen Gmedia-blog een serie gedraaid over de toevoeging van een nieuwe server in zijn al

De flexibele vleugel van MIT en NASA kan de toekomst van de luchtvaart zijn

Het kneedbare maar sterke materiaal kan ook worden gebruikt voor wolkenkrabbers en bruggen.