Google-vertaalkracht toevoegen aan Firefox

Bent u op zoek naar een snelle, probleemloze manier om webpagina's te vertalen? Dan wil je zeker eens goed kijken naar de Translate-extensie voor Firefox.

Voordat

Het kan nogal frustrerend zijn als je een geweldige website of blog kent, maar de taal waarin deze is geschreven niet kunt lezen. Hoewel u de weblink (of een geselecteerd deel van de tekst) handmatig in Google Translate kunt kopiëren en plakken, is het veel eenvoudiger om op een knop te kunnen klikken.Na

Nadat u de extensie hebt geïnstalleerd, zijn de enige opties om aanpassingen aan te brengen voor de Van & Naar-talen. Gebruik de vervolgkeuzemenu's om de juiste talen te selecteren.

Opmerking: in het menu Van taal is een optie voor automatisch detecteren beschikbaar...

add-google-translation-power-to-firefox foto 2

Voor het eerste deel van onze test hebben we een deel van de tekst van de webpagina geselecteerd. We hebben besloten om onze taalselecties te kiezen in het toegangsgebied van de Statusbalk...

Nadat u uw taalkeuzes heeft gemaakt, moet u op de knop Vertalen naar: taal klikken, zoals hieronder weergegeven. Omdat we slechts een deel van de webpagina selecteerden, werd de vertaling geopend in een apart pop-upvenster.

Voor het tweede deel van onze test hebben we besloten om de hele webpagina te laten vertalen. Kies zoals eerder de juiste talen en klik op de knop Vertalen naar: Taal. De vertaling wordt geopend in een nieuw tabblad (of venster, afhankelijk van uw persoonlijke instellingen)...

En hier is het resultaat van de hele paginavertaling. Helemaal niet slecht…

Conclusie

Als u een snelle en gemakkelijke manier wilt om tekst of hele webpagina's te vertalen, dan maakt de extensie Translate het heel eenvoudig om te doen.

Links

Download de Translate-extensie (Mozilla-add-ons)

Meer verhalen

Vervang de nieuwe tabbladpagina van Google Chrome door snelkiesnummers

Bent u op zoek naar een goed alternatief voor de nieuwe tabbladpagina in Google Chrome? Dan wilt u zeker de snelkiesextensie eens nader bekijken.

Vooraf opgemaakte koppelingen maken in Firefox

Ben je de vele handelingen die nodig zijn om een ​​goede link op te zetten beu tijdens het schrijven van artikelen of je blog? Nu kunt u het proces super vereenvoudigen met de Copy as HTML Link-extensie voor Firefox.

8 manieren om over de werkinzinking heen te komen

Dit zijn dingen die ik doe om over de malaise op het werk heen te komen:

Beheer applicaties in een 3D-desktopomgeving met T3Desk

Ben je op zoek naar een Alt+Tab-vervanging die functionaliteit, coole eye-candy toevoegt en niet het vervelende Windows Flip 3D is? Vandaag bekijken we T3Desk, een gratis hulpprogramma voor het beheren van toepassingsvensters op uw bureaublad.

Wat is CCC.exe en waarom wordt het uitgevoerd?

U leest dit artikel waarschijnlijk omdat u gefrustreerd bent over dat CCC.exe-proces dat in Taakbeheer wordt uitgevoerd, en u wilt weten hoe u er vanaf kunt komen, of in ieder geval wilt begrijpen waar het voor dient.

De softwarelicentieovereenkomst (of EULA) ontleed en uitgelegd

Als je dit artikel hebt kunnen lezen, zul je niet geschokt zijn om te weten dat het doel van de advocaat die de EULA opstelt, is om gordel- en bretels-typebescherming voor hun klanten in te voeren en ze doen het redelijk goed. Hoewel deze bepalingen streng zijn voor de eindgebruiker, is de meerderheid

3 Handige sites om uw dagelijkse coupons en aanbiedingen te vinden

Voor degenen onder u die op zoek zijn naar nieuwe sites voor deals en coupons voor een breed scala aan goodies, wil ik u twee sites aanbieden die ik gebruik en die u wat tijd en $$ zullen besparen.

Start websites eenvoudig in Firefox met uw toetsenbord

Ben je een toetsenbord-ninja die op zoek is naar een manier om nog meer te doen in Firefox met je toetsenbord? Zie hoe gemakkelijk het is om die ninja-magie te gebruiken met de SiteLauncher-extensie.

7 regels om naar te leven bij het delegeren op het werk

Als u productief en succesvol wilt zijn op het werk, moet u niet langer die persoon op het werk zijn die goed omgaat met delegeren en moet u werken aan de persoon die goed delegeert. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op deze regel, maar de sleutel is dat die gevallen er maar heel weinig moeten zijn als je wilt

Stomme geektrucs: schakel de geheime 'How-To Geek'-modus in Windows 7 in

We hebben het nog nooit aan iemand verteld, maar Windows heeft een verborgen How-To Geek-modus die u kunt inschakelen en waarmee u op één pagina toegang krijgt tot alle hulpprogramma's van het Configuratiescherm - en we hebben de geheime methode hier voor u gedocumenteerd.