Een gemakkelijk te bekijken meldingsbadge toevoegen aan tabbladen in Firefox

Ben je het zat om handmatig tussen tabbladen te wisselen om te zien of je nieuwe e-mails, berichten of items in je RSS-feeds hebt? Zeg dan maar gedag tegen het gedoe! Tab Badge voegt een geweldige tellerbadge toe aan je tabbladen en laat je in één oogopslag het aantal nieuwe items zien.

Tab-badge wordt even goed weergegeven, of u nu een tabblad op volledige grootte hebt ingesteld of als een app-tabblad hebt vastgezet. Zoals je hierboven kunt zien, valt de badge echt op en is de tekst gemakkelijk te lezen.Het installeren van de add-on vereist geen herstart van de browser, dus klik gewoon en ga om te genieten van die goedheid van de tabbladmelding!

Opmerking: werkt met Firefox 4.0b7 – 4.0.*

Tab-badge toevoegen aan Firefox (Mozilla-add-ons) [via DownloadSquad]

Meer verhalen

Vingerbewegingen in MacBook-stijl krijgen op Ubuntu Linux

Apple-gebruikers vegen, knijpen en draaien de gebruikersinterfaces van Mac naar de inhoud van hun vingers. In het artikel van vandaag laten we u zien hoe u hippe dingen kunt doen, zoals het uitbreiden en verkleinen van vensters en het wijzigen van bureaubladen met vingerbewegingen.

Vraag How-To Geek: Dropbox in het startmenu, Symlinks begrijpen en dvd's uit de tv-serie rippen

Deze week bekijken we hoe je Dropbox in je Windows Start-menu kunt opnemen, symbolische koppelingen begrijpt en gebruikt, en hoe je je tv-serie-dvd's rechtstreeks kunt rippen naar unieke en hoogwaardige afleveringsbestanden.

KeyCounter houdt uw toetsaanslagen en muisklikken bij

Als je ooit een brandende behoefte hebt gehad om te weten hoe vaak je het toetsenbord aanraakt en elke dag met je muis klikt, kan KeyCounter, een kleine draagbare app, helpen om aan je geeky statistische behoeften te voldoen.

Voeg aangepaste led-omgevingsverlichting toe aan uw pc of mediacenter

Als je verlangt naar wat van die zoete omgevingsverlichting die je vindt in high-end HDTV-opstellingen, lang niet meer. Deze handleiding voor doe-het-zelfelektronica laat zien hoe u aangepaste en snel reagerende omgevingsverlichting aan uw comp...

De Trackor bewaakt Amazon-prijzen; Integreert met Chrome, Firefox en Safari

Als je een frequente Amazon-shopper bent, is de Tracktor een onschatbare winkelhulp. Bezoek de website of, nog beter, voeg de extensie toe aan uw browser voor gedetailleerde prijsgeschiedenis en prijsdalingen.

De beste en slechtste manieren om een ​​cv te verzenden

Met zoveel mensen die op zoek zijn naar een baan, kan de kleinste voorsprong in je cv-presentatie je kansen maken of breken. Maar niet alle bestandstypen of methoden zijn gelijk gemaakt - lees verder om de mogelijke valkuilen te zien waarmee uw cv wordt geconfronteerd.

Hoe het Linux Grub2 opstartmenu op de gemakkelijke manier te configureren

Wij hebben, net als veel Linux-nerds, wat problemen gehad met het maken van de overgang naar Grub2, of voor sommigen van ons, om te leren hoe het helemaal opnieuw te configureren. Gelukkig heeft een nieuwe grafische tool dit proces eenvoudig en duidelijk gemaakt!

Mediabestanden streamen vanaf elke pc naar je PlayStation 3

Heb je ooit gewenst dat je videobestanden van je computer naar je tv kon streamen zonder de twee echt rechtstreeks aan elkaar te haken? Als je een PlayStation 3 hebt, heb je geluk, want dat is de nerdles van vandaag.

Week in Geek: Facebook Valentijnsdag Scams Edition

Deze week hebben we geleerd om aan de slag te gaan met de Linux-opdrachtregelteksteditor Nano, het zoeken in het Startmenu te versnellen, automatisch draaiende Android-schermen te stoppen en door Dropbox aangedreven torrenting in te stellen, de standaardtoepassing voor Android-taken te wijzigen, een geweldig cadeau te vinden aanbevelingen voor Valentijnsdag met behulp van

Microsoft Word: Essentiële documentopmaak

Microsoft Word is de wereldwijde standaard voor tekstverwerking. Tegelijkertijd is het een van de meest gekmakende toepassingen om onder de knie te krijgen. Daarom gaat deze Geek School-serie helemaal over het leren opmaken van documenten in Word.