Een takenlijst toevoegen aan de nieuwe tabbladpagina van Chrome

Bent u op zoek naar een manier om een ​​on-demand takenlijst beschikbaar te hebben tijdens het browsen met Google Chrome, maar zonder een extra app te gebruiken? Nu kunt u een takenlijst toevoegen aan de nieuwe tabbladpagina met een eenvoudig te installeren extensie.

Opmerking: deze extensie werkt alleen op de nieuwste Dev Channel-builds voor Windows en Linux (4.0+).

Dingen instellen om te doenNadat u naar de startpagina van de extensie hebt gebladerd, klikt u op de knop Toevoegen aan Chrome om het installatieproces te starten.

add-a-todo-list-to-chrome-and-rsquo;s-nieuwe-tabblad-foto 1

Nadat u op Toevoegen aan Chrome heeft geklikt, krijgt u het volgende bericht te zien in de Downloads Toolbar. Klik op Doorgaan.

add-a-todo-list-to-chrome-and-rsquo;s-nieuwe-tabblad-foto 2

Als u op Doorgaan klikt, wordt het volgende berichtvenster weergegeven ... klik op Installeren om de extensie aan Chrome toe te voegen.

add-a-todo-list-to-chrome-and-rsquo;s-nieuwe-tabblad-foto 3

De installatie gaat erg snel en u ziet dit bericht in de rechterbovenhoek van uw browser. Nu bent u klaar om uw nieuwe takenlijst te gaan gebruiken.

add-a-todo-list-to-chrome-and-rsquo;s-nieuwe-tabblad-foto 4

Dingen om te doen gebruiken

De eerste keer dat u een nieuw tabblad opent (of als u de pagina 'Nieuw tabblad' als Startpagina hebt ingesteld), ziet u dit.

add-a-todo-list-to-chrome-and-rsquo;s-nieuwe-tabblad-foto 5

U kunt in het titelgebied klikken en desgewenst uw takenlijst hernoemen...

add-a-todo-list-to-chrome-and-rsquo;s-nieuwe-tabblad-foto 6

Als u binnen een lijstinvoergebied klikt, kunt u naar wens items toevoegen. Elke keer dat u klaar bent met het toevoegen van een item aan uw lijst en iets anders wilt toevoegen, gebruikt u gewoon de Enter-toets en er verschijnt een nieuwe invoerregel.

add-a-todo-list-to-chrome-and-rsquo;s-nieuwe-tabblad-foto 7

Hier is onze voorbeeldlijst ... merk op dat je desgewenst eenvoudig lijstitems kunt verwijderen door op de rode X te klikken. Het ziet er misschien een beetje standaard uit, maar is erg handig ... daar wanneer je het nodig hebt en uit de buurt als je dat niet doet.

Opmerking: op dit moment is er geen manier om het lettertype of de grootte te wijzigen.

Leuke dingen om in gedachten te houden over deze extensie zijn dat:

  • Zelfs als u het nieuwe tabblad sluit, wordt de lijst bewaard voor de volgende keer dat u een nieuw tabblad opent
  • U kunt ook de browser volledig sluiten, opnieuw opstarten en uw lijst laten wachten wanneer u een nieuw tabblad opent

add-a-todo-list-to-chrome-and-rsquo;s-nieuwe-tabblad-foto 8

Conclusie

De Things To Do-extensie biedt een gemakkelijke manier om een ​​on-demand takenlijst in uw Google Chrome-browser in te bouwen.

Links

Voeg de Things To Do-extensie toe aan Google Chrome

Meer verhalen

Verwijder ongeschikte reacties van YouTube

Moe van al het afval en de godslastering in de reacties op YouTube? Nu kun je dingen opruimen met de YouTube Comment Snob-extensie voor Firefox.

Wat is mDNSResponder.exe / Bonjour en hoe kan ik het verwijderen of verwijderen?

U leest dit artikel ongetwijfeld omdat u hebt gemerkt dat het mDNSResponder.exe-proces wordt uitgevoerd in Taakbeheer, u zich niet herinnert dat u het hebt geïnstalleerd en dat het niet wordt weergegeven in Programma's toevoegen/verwijderen in het Configuratiescherm. Dus wat is het en hoe komen we er vanaf?

Snelle aanpassingen aan de gebruikersinterface van Firefox

Bent u op zoek naar een manier om uw herlaad- en stopknoppen te combineren of wilt u misschien de nieuwe tabbladknop op de tabbladbalk wijzigen? Dan wil je misschien eens kijken naar deze twee snelle en gemakkelijke UI-tweaks voor je Firefox-browser.

Week in Geek: de vele links en dergelijke edities

Deze week hebben we wat software weggegeven, een heleboel nieuwe dingen geleerd en zelfs wat Friday Fun gehad. Dus nu is het tijd voor onze wekelijkse afsluiting met veel links en dergelijke om van te genieten.

Directorylijsten afdrukken of exporteren naar MS Word & Excel

Het afdrukken van de inhoud in Windows-mappen kan soms ingewikkeld en verwarrend zijn. Vandaag kijken we naar Directory List & Print, een gratis hulpprogramma waarmee u de klus op een zeer eenvoudige manier kunt volbrengen.

Krijg een zijbalk in Opera-stijl panelen in Firefox

Vind je de Panels Sidebar in Opera leuk en wil je dezelfde functionaliteit ook in Firefox? Dat kan nu met de All-in-One Sidebar-extensie.

Vrijdagpret: Kinetikz

Er is weer een vrijdag aangebroken en het is tijd om je TPS-rapporten neer te leggen en een leuke flashgame op bedrijfstijd te spelen. Vandaag bekijken we Kinetikz, wat leuk, uitdagend en ontspannend tegelijk is.

Een draaitabel maken in Excel 2007

Als u een grote spreadsheet met tonnen gegevens heeft, is het een goed idee om een ​​draaitabel te maken om gegevens eenvoudig en gemakkelijker te analyseren. Vandaag bekijken we hoe u een eenvoudige draaitabel kunt maken om grote hoeveelheden gegevens beter te organiseren om specifieke gebieden te identificeren.

Beperk de toegang tot programma's met AppLocker in Windows 7

Als u een computer deelt en niet wilt dat andere gebruikers toegang krijgen tot bepaalde toepassingen, is er een nieuwe functie in Windows 7 waarmee u ze kunt blokkeren. Vandaag kijken we snel naar het beperken van de programma's die andere gebruikers kunnen openen met AppLocker.

Bewaar een webpagina in PDF-formaat met Web2PDF

Heeft u op een website een leuk artikel gevonden dat u als pdf-bestand wilt of moet opslaan? Zie hoe eenvoudig het is om een ​​webpagina naar PDF-bestanden te converteren met Firefox of uw favoriete browser.