Voeg bladwijzers en notities toe aan Delicious in IE 8

Voegt u tijdens het browsen voortdurend bladwijzers toe aan uw Delicious-account, maar wilt u het gebruik van de gebruikersinterface tot een minimum beperken? Voeg bladwijzers rechtstreeks toe aan uw account vanuit het contextmenu met behulp van de Share with Delicious-accelerator.

Deel met Delicious in Action

Om de accelerator toe te voegen, klikt u op Toevoegen aan Internet Explorer en bevestigt u de installatie wanneer het secundaire venster verschijnt. Dit zal veel beter zijn dan de favorietenbalk of een nieuwe werkbalk die kostbare UI-ruimte in beslag neemt.bladwijzers-en-notities-toevoegen aan-heerlijk-in-ie-8 foto 1

Wanneer u een webpagina vindt waarvan u een bladwijzer wilt maken, klikt u met de rechtermuisknop op de pagina, gaat u naar Alle versnellers en selecteert u Delen met Delicious.

bladwijzers-en-notities-toevoegen aan-heerlijk-in-ie-8 foto 2

Het formulier voor de nieuwe bladwijzer wordt geopend in een nieuw tabblad met de URL en titel ingevuld. Het enige wat u hoeft te doen is de gewenste notities/tags toevoegen en de bladwijzer opslaan.

bladwijzers-en-notities-toevoegen aan-heerlijk-in-ie-8 foto 3

Stel dat u notities van de pagina wilt toevoegen aan de bladwijzer. Markeer de gewenste tekst, klik er met de rechtermuisknop op, ga dan naar All Accelerators en selecteer Share with Delicious.

Zoals eerder wordt het formulier geopend in een nieuw tabblad ... je kunt zien dat de gemarkeerde tekst is ingevoerd in het gedeelte Notities voor de nieuwe bladwijzer. Het enige dat u hoeft te doen, is een geschikte tag toevoegen en opslaan. Nadat u uw nieuwe bladwijzer hebt opgeslagen, navigeert het tabblad automatisch naar de webpagina die u zojuist hebt opgeslagen.

bladwijzers-en-notities-toevoegen aan-heerlijk-in-ie-8 foto 5

Toen we terugkeerden naar ons account, bleek de nieuwe bladwijzer klaar voor toekomstig gebruik, samen met de opmerkingen voor later gebruik.

bladwijzers-en-notities-toevoegen aan-heerlijk-in-ie-8 foto 6

Conclusie

Als je bladwijzers aan je Delicious-account toevoegt, maar UI-ruimte wilt besparen, dan is de Share with Delicious-accelerator een mooie toevoeging aan Internet Explorer.

Links

Voeg de Share with Delicious-accelerator toe aan Internet Explorer 8

Meer verhalen

Rommel verwijderen van de Opera-snelkiespagina

Wilt u de snelkiespagina in Opera opschonen zodat alleen de miniaturen zichtbaar zijn? Vandaag laten we je een paar tweaks zien die het mogelijk maken.

Hoe video's naar 3GP voor mobiele telefoons te converteren

Wil je video's afspelen op je telefoon, maar het toestel ondersteunt alleen 3GP-bestanden? We laten u zien hoe u populaire videobestanden converteert naar het 3GP-videoformaat voor mobiele telefoons met Pazera Free Video to 3GP Converter.

Ruim het nieuwe Ubuntu Grub2 opstartmenu op

Ubuntu heeft de nieuwe versie van de Grub-opstartmanager in versie 9.10 geadopteerd, waardoor het oude problematische menu.lst is verwijderd. Vandaag bekijken we hoe u de opstartmenu-opties in Grub2 kunt wijzigen.

Wijzig de taal van de gebruikersinterface in Ubuntu

Wilt u uw Ubuntu-computer in een andere taal gebruiken? Hier leest u hoe u eenvoudig uw interfacetaal in Ubuntu kunt wijzigen.

Vrijdagpret: Voertuigen

Vrijdag is eindelijk aangebroken en het is tijd om spreadsheets en TPS-rapporten te negeren en tijd te verspillen aan het spelen van een flashgame. Vandaag kijken we naar het leuke puzzelspel Vehicles.

Afbeeldingen en video's in 3D bekijken in Firefox

Verschillende websites hebben hun eigen formaat voor het bekijken van afbeeldingen en video's, maar zijn misschien niet zo leuk om te gebruiken. Met de Cooliris-extensie voor Firefox kun je diezelfde afbeeldingen en video's in een dynamisch 3D-formaat bekijken.

Desktopresolutie wijzigen met een sneltoets

Verandert u de resolutie van uw monitor meerdere keren per dag? Als dat het geval is, is deze handige manier om een ​​sneltoets in te stellen voor uw meest gebruikte resoluties misschien interessant.

Pas skins toe om wat flair toe te voegen aan Windows Media Player 12

Moe van dezelfde look en feel van Windows Media Player in Windows 7? We laten u zien hoe u uw media-ervaring nieuw leven kunt inblazen door skins toe te passen in WMP 12.

Gebruik elke map voor uw Ubuntu-bureaublad (zelfs een Dropbox-map)

Standaard maakt Ubuntu een map met de naam Desktop in uw thuismap die op uw bureaublad wordt weergegeven. Wat als je iets anders wilt gebruiken, zoals je Dropbox-map? Hier bekijken we hoe u een map voor uw bureaublad kunt gebruiken.

Hotmail & Live e-mailaccounts toevoegen aan Outlook 2010

Microsoft heeft onlangs aangekondigde updates voor hun Hotmail-service gepromoot, met de belofte om er een nog betere webmailservice van te maken. Maar Microsoft's vernieuwde Outlook 2010 is er al. Hier leest u hoe u Hotmail integreert met Outlook.