Voeg het bladwijzermenu toe aan uw bladwijzerwerkbalk met Bookmarks UI Consolidator

Ooit gewenst dat u uw bladwijzermenu en bladwijzerwerkbalk met elkaar zou kunnen combineren? Dat kan nu met Bookmarks UI Consolidator.

Voordat bladwijzers UI Consolidator

Hier is een blik op onze standaard browser-UI voordat u de extensie installeert. Twee verschillende gebieden om bladwijzers te beheren en ermee te werken...Pre-installatie van het bladwijzermenu. Let op de vermelding voor de bladwijzerwerkbalk.

voeg-het-bladwijzers-menu-aan-uw-bladwijzers-werkbalk-met-bladwijzers-ui-consolidator foto 2 toe

Na bladwijzers UI Consolidator

Nadat u Bookmarks UI Consolidator hebt geïnstalleerd, hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

De interface van onze browser ziet er nu een beetje anders uit. Geen bladwijzermenu meer in de menubalk! Nu is het in de meest linkse positie van onze bladwijzerwerkbalk geplaatst en heeft het een mappictogram (leuk!). Als je het leuk vindt om al je bladwijzerwerk via de bladwijzerwerkbalk te doen, dan zal dit vooral leuk voor je zijn!

Opmerking: Het bladwijzermenu kan nu samen met de rest van de bladwijzerbalk worden geopend met behulp van de Tab-Shift-toetscombinatie en de pijltoetsen (geweldig!).

Hier is een blik op het bladwijzermenu nu het is verplaatst naar de bladwijzerwerkbalk. Merk op dat de vermelding voor de bladwijzerwerkbalk niet langer aanwezig is!

voeg-het-bladwijzers-menu-aan-uw-bladwijzers-werkbalk-met-bladwijzers-ui-consolidator foto 4 toe

Conclusie

Bookmarks UI Consolidator biedt een erg leuke manier om al uw bladwijzers op één locatie in de gebruikersinterface van uw browser te krijgen. Veel plezier met die bladwijzers!

Links

Download de Bookmarks UI Consolidator-extensie (Mozilla-add-ons)

Meer verhalen

Een systeemherstelpunt maken in Windows 7

Toen Systeemherstel in Windows ME werd geïntroduceerd, hielp het een aantal grote computerproblemen voor veel gebruikers te redden. De functie is nog steeds opgenomen in Windows 7, 8 en 10 en is een handig hulpmiddel voor het oplossen van talloze problemen.

Nodig een andere gebruiker uit om problemen met uw Windows 7-machine op te lossen met hulp op afstand

Tijdens uw opwinding om Windows 7 uit te proberen, kunt u vastlopen en de hulp van een vriend of collega nodig hebben. Hier zullen we kijken naar het gebruik van Windows Hulp op afstand om iemand die u vertrouwt verbinding te laten maken met uw computer en te helpen bij het oplossen van het probleem.

Verdrink die vervelende collega (zonder je oren te beschadigen)

Dus je zit aan je bureau en werkt aan je TPS-rapporten, maar hoe moet je het voorblad onthouden met je vervelende collega die maar niet wil zwijgen? Crediteuren Nina aan het woord, een momentje! Hou je mond!

Migreer XP naar Windows 7 met Easy Transfer en een USB-stick

Als je XP gebruikt en de Vista-update hebt overgeslagen en een goede manier nodig hebt om bestanden en instellingen over te zetten, bekijken we vandaag het gebruik van Windows Easy Transfer en een externe USB-drive om de taak gemakkelijk te voltooien.

Eufony Free Audio Player – Resource Gentle Audio Player

Op zoek naar een eenvoudige lichtgewicht audiospeler voor uw computer die een groot aantal bestandsformaten kan afspelen? Geniet van goed geluid met Eufony Free Audio Player.

Migreer XP naar Windows 7 met Easy Transfer via het netwerk

Als u een nieuwe computer met Windows 7 aanschaft en uw huidige computer draait op XP, kan de gedachte aan het overzetten van uw bestanden en instellingen behoorlijk ontmoedigend zijn. Microsoft heeft een programma gemaakt met de naam Windows Easy Transfer dat al is opgenomen in Vista en kan worden gedownload voor XP en 2000. Hier hebben we:

Avant Window Navigator voor Ubuntu Linux

Avant Window Navigator (AWN) is een applicatiestarter en -dock die je Linux-ervaring opnieuw zou definiëren. Het goede deel is dat het in hoge mate aanpasbaar is en daarom perfect past bij je Ubuntu-thema. Laten we eens kijken hoe u AWN op uw Ubuntu-machine kunt installeren en aanpassen.

Brand elk type videobestand om op een dvd-speler af te spelen

In plaats van videobestanden op je pc te bekijken, is het fijn om een ​​schijf te hebben die je in elke speler kunt stoppen om vanaf andere locaties te bekijken. Vandaag bekijken we DVD Flick ... een gratis en open source dvd-authoringtool die wordt gebruikt om een ​​afspeelbare dvd te maken van verschillende videobestandsindelingen.

Digitale media delen met andere computers op een thuisnetwerk met Windows 7

Met Windows Media Player 12, dat bij Windows 7 wordt geleverd, kunt u uw machine eenvoudig veranderen in een mediaserver om muziek, films en foto's naar andere computers en apparaten in uw thuisnetwerk te streamen. Vandaag laten we u zien hoe u streaming instelt en gebruikt.

Verwijder hardnekkige malware met SuperAntiSpyware

Tijdens onze serie over hoeveel een probleem Malware kan zijn, hebben we drie van de beste hulpprogramma's bekeken die het kunnen elimineren. We zouden echter nalatig zijn als we niet een andere vertrouwde topkeuze zouden behandelen, genaamd SuperAntiSpyware, die meer dan een miljoen bedreigingen kan detecteren en verwijderen.