Voeg aangepaste led-omgevingsverlichting toe aan uw pc of mediacenter

voeg-aangepaste-led-ambient-verlichting-aan-uw-pc-of-media-center foto toe 1

Als je verlangt naar wat van die zoete omgevingsverlichting die je vindt in high-end HDTV-opstellingen, lang niet meer. Deze doe-het-zelf-elektronicagids laat zien hoe u aangepaste en snel reagerende omgevingsverlichting kunt toevoegen aan uw computer- of mediacenteropstelling.

Rajarshi Roy van de doe-het-zelf- en elektronicablog Silicon Republic deelt zijn opstelling voor sfeerverlichting. Hij heeft een strip led-lampjes, een handvol goedkope elektronische onderdelen en een Arduino-chip gecombineerd. Zijn tutorial somt alles op wat je nodig hebt, inclusief de code die de hele assembly aanstuurt.Bekijk de onderstaande video om zijn testopstelling inclusief de componenten en de sfeerverlichting in actie te zien:

Arduino-gebaseerde pc-omgevingsverlichting [Silicon Republic via Hack a Day]

Meer verhalen

De standaardtoepassing voor een bestandstype wijzigen in Mac OS X

Als je een recente Mac OS X-conversie bent, vraag je je misschien af ​​hoe je een bepaald bestandstype kunt forceren om te openen in een andere toepassing dan de standaard. Nee? Nou, we gaan het hoe dan ook uitleggen.

Hoe u uw Android-telefoon op afstand kunt bekijken en bedienen

Als je ooit hebt gewild dat je het scherm van je Android-telefoon op je bureaublad kon zien of het op afstand kon bedienen met je muis en toetsenbord, laten we je in deze eenvoudige handleiding zien hoe je op afstand toegang krijgt tot je Android-apparaat.

Hack een zaklamp van $ 10 in een ultraheldere Premium One

Als je op zoek bent naar een felle zaklamp zonder een arm en een been te betalen, wijzigt deze eenvoudige hack een goedkope zaklamp van $ 10 om zo helder te zijn als een zaklamp van $ 95.

Vraag het de lezers: geeft u de voorkeur aan gedrukte tijdschriften, online artikelen of beide voor uw belangrijke geeky-leesbehoeften?

We lezen allemaal graag informatie over nieuwe computerhardware, gadgets, software en how-to-artikelen om ons te helpen en te voldoen aan onze behoefte aan geeky-kennis. Deze week willen we weten of je liever een abonnement neemt op gedrukte tijdschriften, al je leeswerk online doet of een combinatie van

Focus Booster is een gestroomlijnde en gratis productiviteitstimer

Als je op zoek bent naar een onopvallende timer die op de achtergrond verdwijnt, maar je toch helpt om je te concentreren en je werk in overzichtelijke tijdsdelen te verdelen, dan is de op Adobe Air gebaseerde Focus Booster de lichtgewicht tool voor jou.

RGB-en? CMYK? Alfa? Wat zijn beeldkanalen en wat betekenen ze?

Ze zijn er, op de loer in uw afbeeldingsbestanden. Maar heb je je ooit afgevraagd wat beeldkanalen zijn? En wat hebben ze met RGB en CMYK te maken? Hier is het antwoord.

Uw tweetstatistieken archiveren, zoeken en bekijken met ThinkUp

Bezorgd over het archiveren van uw tweets? Wilt u een krachtigere zoekopdracht? Wil je je tweetstatistieken zien? U kunt dat allemaal en meer doen door ThinkUp op uw thuisserver te installeren.

Desktopmeldingen inschakelen voor Gmail in Chrome

Vorig jaar heeft Google desktopmeldingen voor Google Agenda uitgerold, nu kun je ook Gmail- en Gchat-meldingen op je desktop krijgen. Lees verder terwijl we u helpen bij het configureren van beide.

Maak screenshots en bewerk ze in Chrome en Iron met behulp van Aviary Screen Capture

Ben jij iemand die graag (of moet) vaak screenshots maken tijdens het browsen? Nu kunt u het proces stroomlijnen voor het eenvoudig vastleggen en bewerken van screenshots met de Aviary Screen Capture-extensie voor Chrome en Iron.

Voer Android 3.0 uit op een gehackt hoekje

Als je niet preuts bent om met je Nook te rotzooien en je garantie ongeldig te maken, zweeft er een hack rond waarmee je Android 3.0 erop kunt installeren en de e-boeklezer kunt opladen tot een volwaardige tablet.