De nieuwste 4K-tv's van Vizio zijn spotgoedkoop

Vizio

Vizio blijft de tv-prijzen naar beneden duwen tot het punt waarop het gek zou zijn om niet naar 4K te gaan op je volgende tv. Met de nieuwste D-serie kost een 65-inch 4K (Ultra HD)-model $ 900, terwijl het 55-inch Ultra HD-model slechts $ 570 kost. Dit zijn natuurlijk geen fancy HDR-uitgeruste OLED- of quantum dot-modellen, maar ze hebben wel full-array LED-achtergrondverlichting, ingebouwde wifi en Vizio's eigen smart tv-systeem met ingebouwde apps zoals Netflix.

Tv's die zo goedkoop zijn, zullen meer 4K-tv's naar de mainstream duwen, wat op zijn beurt de aanbieders van inhoud die vasthoudend zal zijn, ertoe aanzet om het aan te bieden. Hoewel de D-serie van Vizio middelmatige paneeltechnologie biedt en geen Dolby Vision HDR, Google TV of andere voordelen, zullen huidige eigenaren van standaard HD-sets een groot kwaliteitsverschil zien. Prijsbewuste kopers krijgen ook ondersteuning voor Ultra HD-gameconsoles zoals Sony's PlayStation Pro, Ultra HD Blu-ray-spelers en 4K-kabel- of settopboxen van Google Fiber en Roku.Vizio, dat onlangs werd gekocht door het onrustige LeEco, heeft vorige maand ook een aantal interessante duurdere 4K-opties uitgebracht, waaronder een 75-inch 4K E-series model met standaard HDR voor slechts $ 2.000. Als je echt 4K Dolby Vision HDR wilt zonder al te veel geld uit te geven, moet je voor de P-serie van Vizio gaan, met 55-inch sets voor $ 1.000, of overschakelen naar TCL, dat een 50-inch 4K Dolby Vision-tv biedt voor slechts $ 500. Ter vergelijking: Sony's 55-inch 4K OLED-tv kost $ 5.000, wat de brede kloof tussen het lage en het hoge segment laat zien.

De 4K-sets van Vizio zijn nu verkrijgbaar bij Walmart, Target, Best Buy en andere retailers. 4K-modellen kosten $ 420 voor een 43-inch set, $ 500 voor het 50-inch model, $ 570 voor de 55-inch versie en $ 900 voor het hoogwaardige 65-inch model.

Aanbevolen verhalen

Er zijn meer dan 770.000 geregistreerde drone-eigenaren in de VS

Dat is het dubbele van het aantal bemande vliegtuigen dat in 100 jaar is geregistreerd.

De nieuwste aanwinst van Spotify zou betere aanbevelingen kunnen opleveren

Zelfs als het meestal advertenties zijn.

De beste tv's van 2017

Ongeacht je budget of de grootte van het scherm dat je wilt, hier is waar je op moet letten als je aan het winkelen bent, samen met de best beoordeelde televisies die we hebben getest.

Koop een 4K Dell Quad-Core gaming-laptop voor minder dan $ 900

Bekijk deze geweldige aanbiedingen voor gaming-uitrusting, laptops, desktops en smart home-gadgets.