Vizio's kleurrijke 4K-tv's uit de M- en P-serie gaan in de uitverkoop

Vizio

Vizio's 2017 M-serie tv's waren intrigerend toen we ze in april zagen. In sommige opzichten krijgt u een betere beeldkwaliteit dan veel duurdere sets. En nu kun je ze proberen - het bedrijf is begonnen met het verzenden van zijn nieuwste tv's uit de M- en P-serie in de VS. De mid-range M-lijn is eigenlijk goedkoper dan we voor het eerst hoorden: hij begint bij $ 700 voor een 55-inch model en komt uit op een nog steeds redelijke $ 2500 voor een 75-inch variant. De duurdere P-serie varieert van $ 1.000 bij 55 inch tot $ 3.500 voor 75 inch. Zoals we eerder in het jaar vermeldden, zijn er enkele waardevolle upgrades (vooral in de M-serie) - tenminste, zolang je die Android-tablet van vorig jaar niet wilde hebben.

Beide modellijnen hebben nu ondersteuning voor meer dan een miljard kleuren en een hogere helderheid, waarvan de combinatie een nauwkeuriger beeld en hoger contrast belooft. Dat is een bijzonder grote upgrade voor de M-serie, die nu een betaalbare showcase is voor HDR-materiaal. Je wilt vooral de P-serie als je geïnteresseerd bent in fijner licht en vloeiendere bewegingen - de 32 local dimming LED's van de M-serie en de 120 Hz effectieve verversingssnelheid zijn goed voor het geld, maar je zou een verschil moeten zien als je spring naar de 128 LED's en 240 Hz verversingssnelheid van de P-serie schermen.In beide gevallen is de Android-tablet vervangen door zowel een meer conventionele afstandsbediening als de belofte van ingebouwde SmartCast-apps (ja, de tv cast naar zichzelf) via een update die nu deze zomer aankomt. Vizio vertelt dat de meeste mensen hun telefoons gebruikten of snakten naar traditionele controle, dus het is eigenlijk gewoon aanpassen aan bestaande smaken. We kunnen het bedrijf niet kwalijk nemen dat het mensen geeft wat ze willen, maar het betekent wel dat Vizio-tv's iets minder uniek zijn.

Aanbevolen verhalen

Sony: meer dan 60 miljoen PS4-consoles en 487 miljoen games verkocht

Meer dan 70 miljoen actieve gebruikers besteden meer dan 600 miljoen uur per week aan vermaak op PlayStation.

De beste deals van de Wirecutter: Vizio's 65-inch 4K P-serie TV daalt tot $ 1.455

Breng je huis op orde met aanbiedingen voor Vizio's 65-inch 4K P-serie tv, iRobot's Roomba 960 en Bissell's SpotClean Pro.