Vizio onthult budget D-serie 4K-line-up

Nog niet zo lang geleden riep de term '4K' prachtige beeldkwaliteit op, maar dure tv's en weinig inhoud die je eigenlijk zou willen zien. Nu is er een grote verscheidenheid aan 4K (ook wel bekend als Ultra HD) streaming-shows en films van onder meer Amazon en Netflix, en vanaf vandaag een nieuwe reeks goedkope Vizios om ze op te bekijken.

De Vizio D-serie maakt deel uit van het budget LED-aanbod van het bedrijf en is voor 2017 bijgewerkt met een paar 4K-modellen. De duurste komt uit op $ 899, waarmee je een 65-inch 4K-scherm krijgt. Andere 4K-sets zijn een 55-inch voor $ 569, een 50-inch voor $ 499 en een 43-inch voor $ 419.Als je niet om Ultra HD geeft, kun je een model uit de D-serie kopen voor nog goedkoper, inclusief een 39-inch versie voor $ 299, wat een van de goedkoopste sets van dat formaat is die je kunt kopen. Het is een nog betere deal als je bedenkt dat alle modellen uit de D-serie Vizio's smart TV-platform hebben ingebouwd, dat toegang biedt tot Netflix en andere streaming-apps.

Verwant

  • Wat is 4K (Ultra HD)? Wat is 4K (Ultra HD)?

Een octa-core processor en 802.11ac wifi maken 4K-streaming mogelijk op ondersteunde modellen, of, als je geen sterk genoeg internetverbinding hebt, bevatten de sets ook HDMI-poorten die kunnen worden afgespeeld vanaf 4K-compatibele Blu-ray-spelers.

De collectie van de D-serie 2017 is nu verkrijgbaar via de website van Vizio en zal binnenkort verkrijgbaar zijn bij retailers zoals Walmart, Sam's Club, Target en Best Buy.

Voordat u echter de trekker overhaalt, moet u weten dat Vizio's reputatie voor kwaliteits-tv's tegen portemonneevriendelijke prijzen vorige maand enigszins verzuurd was toen het bedrijf toegaf kijkgegevens van 11 miljoen smart-tv's te verzamelen zonder de toestemming van hun eigenaars. Vizio, dat nu eigendom is van de Chinese technologiegigant LeEco, stemde ermee in een boete van $ 2,2 miljoen te betalen, zijn praktijken voor het verzamelen en delen van gegevens prominent bekend te maken en toestemming te krijgen van eigenaren als het ze in de toekomst wil volgen.

Aanbevolen verhalen

De nieuwste 4K-tv's van Vizio zijn spotgoedkoop

Geen wonder dat iedereen de tv-business ontvlucht.

Intel onthult eerste Optane-geheugenmodules

Optane heeft het potentieel om de snelheid en het reactievermogen van pc's die worden aangedreven door conventionele harde schijven, aanzienlijk te verhogen.

Netflix's grote budget 'Death Note'-remake landt op 25 augustus

Hier is onze eerste blik op de volgende grote exclusieve van het streamingbedrijf.

AMD beweert dat LG en Vizio zijn grafische patenten schenden

De ITC heeft ermee ingestemd de apparaten te onderzoeken.