Schakel Vista Black Style Theme in voor Google Chrome in XP

Als je de schermafbeeldingen van Google Chrome op XP versus Vista hebt gezien, heb je waarschijnlijk gemerkt dat de interface er heel anders uitziet. Als je je XP-versie een gelikt zwart thema wilt laten gebruiken, kun je dat doen met een aangepaste hack.

Let op: de tip voor dit artikel kwam van onze geweldige lezer Jim. Bedankt!

Voor degenen onder u die niet zeker weten waar we het over hebben, hier is het standaard XP-thema:enable-vista-black-style-theme-for-google-chrome-in-xp foto 1

En hier is Google Chrome in XP met het aangepaste ZOMBRE-thema geïnstalleerd:

enable-vista-black-style-theme-for-google-chrome-in-xp foto 2

Het lijkt eigenlijk enigszins op het Vista-thema in termen van gladheid.

Het aangepaste thema installeren

Je moet eerst het gepatchte themabestand downloaden via de link onderaan. Open vervolgens een verkennervenster en plak het volgende in de adresbalk:

%userprofile%Local SettingsApplication DataGoogleChromeApplication.2.149.27Themes

U zou een bestand met de naam default.dll moeten zien, waarvan u een kopie wilt maken voordat u iets anders doet.

enable-vista-black-style-theme-for-google-chrome-in-xp foto 3

Vervolgens wil je de default.dll in het zipbestand van het thema in deze map plakken. U moet worden gevraagd om het huidige bestand (waarvan u een back-up had moeten maken) te overschrijven.

enable-vista-black-style-theme-for-google-chrome-in-xp foto 4

Op dit punt kunt u Chrome starten en ziet u het nieuwe thema.

Het thema verwijderen

Verwijder eenvoudig het nieuwe default.dll-bestand en hernoem de kopie naar de originele defualt.dll-naam. Dat is alles.

Belangrijke notitie

Houd er rekening mee dat deze thema's elke keer dat een nieuwe versie van Google Chrome wordt uitgebracht, opnieuw moeten worden gepatcht, wat vrij vaak kan zijn. Ik raad het gebruik van deze thema's niet echt aan, maar we leggen graag uit hoe je dingen hier kunt doen voor degenen die het willen uitproberen.

Download ZOMBRE Google Chrome-thema van deviantart.com

Meer verhalen

Verander een gamepad in een midi-controller voor gebruik met audiosoftware

Als thuismuzikant heb je meestal programma's zoals Fruity Loops of andere VST-instrumenten (Virtual Studio Technology) in je favoriete DAW (Digital Audio Workstation). Als je een beperkt budget hebt, zijn deze programma's al duur genoeg, laat staan ​​dat je de hardware aanschaft. Een veelgebruikt apparaat

Maak een snelkoppeling naar het dialoogvenster Opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden in Windows

Als u ooit een wachtwoord hebt opgeslagen wanneer u verbinding maakt met een website waarvoor verificatie is vereist, voor een externe desktopsessie of een toegewezen schijf, heeft u zich misschien afgevraagd waar die wachtwoorden worden opgeslagen. Als je al heel lang leest, weet je al waar, maar misschien ben je geïnteresseerd in hoe je een

Synchroniseer bestanden met 2BrightSparks SyncBack - (deel 2)

Hopelijk heb je deel 1 van het gebruik van de SyncBack freeware applicatie moeten lezen. In dit artikel bespreek ik enkele van de meer geavanceerde functies van SyncBack en ook de voordelen van de betaalde versie van SyncBack SE.

Maak uw eigen eenvoudige iGoogle-gadget

U hoeft geen superprogrammeur te zijn om gadgets te maken voor u en de iGoogle-pagina van uw vriend. Nu zal deze methode geen flitsende games maken of aandelenrapporten weergeven, maar het is een leuke manier om inhoud met vrienden en familie te delen. Als u nog geen iGoogle-pagina heeft gemaakt, is dit erg

Back-upgegevens met 2BrightSparks SyncBack - (deel 1)

De belangrijkste regel die als IT-professional in je brein wordt geboord, is Back-up van je gegevens! Als onderdeel van een thema in de komende weken gaan The Geek en ik verschillende processen doornemen om een ​​back-up van gegevens op uw pc te maken. In een recente Lifehacker-enquête werd lezers gevraagd wat de beste Windows is

Genereer een systeemgezondheidsrapport in Vista

Windows Vista heeft een aantal nieuwe hulpprogramma's die u kunnen helpen bij het diagnosticeren van problemen met uw systeem. Ja, er zijn nog steeds de bekende zoals Event Viewer, Task Manager en Performance Monitor, maar Vista heeft deze normen verbeterd en ook nieuwe diagnostische tools toegevoegd. Een heel coole op was eerder

Wijzig de standaardeditor voor batchbestanden in Vista

Is het je ooit opgevallen dat de optie Bestandstypen volledig is verwijderd uit Vista en dat er geen ingebouwde manier is om de editor voor veel bestandstypen te wijzigen? Natuurlijk kunt u de standaardtoepassing wijzigen die wordt gebruikt om het bestand te openen, maar u kunt niet wijzigen wat er gebeurt als u met de rechtermuisknop klikt/bewerkt.

Stel CCleaner in om elke nacht automatisch te draaien in Windows 7, Vista of XP

Nadat ik gisteren het artikel had geschreven over hoe je CCleaner geruisloos via een sneltoets of een sneltoets kunt gebruiken, zeiden veel mensen tegen me dat ze graag zouden willen weten hoe ze het elke avond volgens een schema moeten uitvoeren, dus ik schrijf dat op voor ieders voordeel.

Versleutel bestanden en mappen met slechts een paar klikken

Voor degenen onder u die bekend zijn met het SyncBack-hulpprogramma voor bestandsback-up, kennen het genie van 2BrightSparks-software. Een hulpprogramma dat u misschien niet kent, is EncryptOnClick. Dit is de gemakkelijkste coderingssoftware die ik ooit heb gebruikt. Het maakt gebruik van 256-bits AES-codering van militaire kwaliteit met wachtwoordbeveiliging.

Houd webmail in de gaten met POP Peeper

Het is altijd een goede zaak om één locatie te hebben om al uw e-mailaccounts via uw bureaublad te controleren. Er zijn veel e-mailmanagers om uit te kiezen, waaronder Outlook en Thunderbird. Het kunnen controleren van uw e-mail vanuit webmailaccounts vereist soms extra kosten, zoals bij Yahoo Plus.