Vind meer streaming tv online met Clicker.tv

Op zoek naar een manier om toegang te krijgen tot meer van je favoriete tv-programma's en ander online entertainment? Vandaag kijken we naar Clicker.tv, dat een geweldige manier biedt om talloze tv-programma's en films te vinden.

clicker.tv

Clicker.tv is een HTML5-webtoepassing die zowel gratis als premium inhoud indexeert van bronnen zoals Hulu, Netflix, Amazon, iTunes en meer. Voor sommige films of afleveringen, zoals die van Netflix en Amazon.com's Video on Demand, moeten kijkers een lidmaatschap hebben of een vergoeding betalen om toegang te krijgen tot inhoud. Er is ook een Clicker.tv-app voor Boxee.Navigatie

Navigeren in Clicker.tv is vrij eenvoudig met je toetsenbord.

  • Richtingstoetsen: navigeer omhoog, omlaag, naar links en naar rechts.
  • Enter: maak een keuze
  • Backspace: terug naar het vorige scherm
  • Escape: keer terug naar het startscherm van Clicker.tv.

Opmerking: u kunt ook met de afstandsbediening van uw pc door Clicker.tv navigeren.

Aanbevolen browsers

  • Firefox 3.6 +
  • Safari 4.0 +
  • Internet Explorer 8 +
  • Google Chrome

Opmerking: je hebt de nieuwste versie van Flash nodig om de meeste inhoud af te spelen. Eerdere versies van de bovenstaande browsers werken mogelijk, maar voor volledige toetsenbordfunctionaliteit houdt u zich aan de aanbevelingen.

Clicker.tv gebruiken

De eerste keer dat u Clicker.tv bezoekt (link hieronder), ziet u een welkomstscherm en enkele handige tips. Klik op Enter als u klaar bent.

vind-meer-streaming-tv-online-met-clickertv foto 2

Het startscherm bevat Headliners, Trending Shows en Trending Episodes. U kunt aan de linkerkant door de verschillende opties en categorielinks bladeren.

vind-meer-streaming-tv-online-met-clickertv foto 3

De zoeklink opent een toetsenbord op het scherm, zodat u zoektermen kunt invoeren met zowel een afstandsbediening als een toetsenbord. Typ uw zoektermen en overeenkomende items worden op het scherm weergegeven.

vind-meer-streaming-tv-online-met-clickertv foto 4

U kunt ook bladeren door een breed scala aan categorieën.

vind-meer-streaming-tv-online-met-clickertv foto 5

Selecteer TV om alleen door beschikbare tv-programma's te bladeren.

vind-meer-streaming-tv-online-met-clickertv foto 6

Of blader alleen door Films in de filmcategorie. Er zijn ook links voor webinhoud en muziek.

vind-meer-streaming-tv-online-met-clickertv foto 7

Een account aanmaken

Je hebt toegang tot alle Clicker.tv-inhoud zonder een account, maar met een Clicker-account kunnen gebruikers afspeellijsten maken en zich abonneren op shows en deze automatisch aan hun afspeellijst laten toevoegen.

Je moet naar Clicker.com gaan en een account aanmaken. U vindt de link rechtsboven op de pagina.

Voer een gebruikersnaam, wachtwoord en e-mailadres in.

vind-meer-streaming-tv-online-met-clickertv foto 9

Er is ook een optie om te linken met Facebook, of je kunt deze stap gewoon overslaan.

vind-meer-streaming-tv-online-met-clickertv foto 10

Ga naar Clicker.tv en log in.

U kunt uw inloggegevens handmatig invoeren of het schermtoetsenbord gebruiken met uw afstandsbediening.

vind-meer-streaming-tv-online-met-clickertv foto 12

Instellingen

Als u liever geen inhoud van premium-sites of Netflix wilt weergeven, kunt u deze verwijderen via de Instellingen.

Schakel Amazon, iTunes en Netflix in of uit.

vind-meer-streaming-tv-online-met-clickertv foto 14

Afleveringen kijken

Om een ​​aflevering te bekijken, selecteert u de afbeelding om te beginnen met afspelen vanaf de standaardbron of selecteert u een van de andere opties. Je kunt in het onderstaande voorbeeld zien dat je ervoor kunt kiezen om de aflevering van Fox, Hulu of Amazon Video on Demand te bekijken.

Je aflevering wordt dan gestart en begint te spelen vanaf de door jou gekozen bron.

vind-meer-streaming-tv-online-met-clickertv foto 16

Als u een premium-inhoudsbron kiest, zoals iTunes of Amazon's VOD, wordt u naar de Amazon-website of iTunes geleid en wordt u gevraagd om de inhoud te kopen.

vind-meer-streaming-tv-online-met-clickertv foto 17

Afspeellijsten

Nadat je een account hebt gemaakt en bent ingelogd, kun je Shows aan je afspeellijst toevoegen. Kies een serie en selecteer Toevoegen aan afspeellijst.

vind-meer-streaming-tv-online-met-clickertv foto 18

Je ziet in het onderstaande voorbeeld dat Family Guy is toegevoegd en het nummer 142 wordt weergegeven naast het afspeellijstpictogram om aan te geven dat 142 afleveringen aan je afspeellijst zijn toegevoegd.

vind-meer-streaming-tv-online-met-clickertv foto 19

Onder de lijsten voor elke aflevering in je afspeellijst kun je markeren als Bekeken of individuele afleveringen verwijderen.

U kunt de afspeellijst ook bekijken of wijzigingen aanbrengen vanaf de Clicker.com-website. Klik op Afspeellijst in de rechterbovenhoek van de Clicker.com-site om toegang te krijgen tot uw afspeellijsten.

vind-meer-streaming-tv-online-met-clickertv foto 21

U kunt afzonderlijke afleveringen uit uw afspeellijsten selecteren, verwijderen of markeren als bekeken of niet-bekeken.

Clicker.TV en Boxee

Boxee biedt een Clicker.TV-app met een beperkte hoeveelheid Clicker.TV-inhoud. U vindt Clicker.TV in de Boxee Apps-bibliotheek.

vind-meer-streaming-tv-online-met-clickertv foto 23

Selecteer de Clicker-app en kies vervolgens Start.

vind-meer-streaming-tv-online-met-clickertv foto 24

Vanuit de Clicker App-interface kunt u zoeken of bladeren naar beschikbare inhoud. Selecteer een aflevering die je wilt bekijken...

vind-meer-streaming-tv-online-met-clickertv foto 25

Selecteer vervolgens afspelen in het pop-upvenster. Je kunt het ook toevoegen aan je Boxee-wachtrij, het delen of een snelkoppeling toevoegen, net zoals je kunt vanuit andere Boxee-apps.

vind-meer-streaming-tv-online-met-clickertv foto 26

Wanneer je op afspelen klikt, wordt je aflevering gestart en begint te spelen in Boxee.

vind-meer-streaming-tv-online-met-clickertv foto 27

Conclusie

Clicker.TV bevindt zich momenteel nog in de bètafase en heeft enkele beperkingen. Typische afstandsbedieningen werken niet volledig op alle externe websites. U hebt dus nog steeds een toetsenbord nodig om bepaalde bewerkingen uit te voeren, zoals het overschakelen naar de modus Volledig scherm. De Boxee-app biedt een meer volledig externe vriendelijke omgeving, maar mist helaas een groot deel van de Clicker.tv-inhoud. Zoals bij veel inhoudssites, kan de beschikbaarheid van bepaalde programma's worden beperkt door uw geografische locatie.

Wilt u Clicker.TV-functionaliteit toevoegen aan Windows Media Center? U kunt dit doen via de Boxee Integration for Windows 7 Media Center plug-in.

clicker.tv

clicker.com

Meer verhalen

Sorteer uw e-mails op gesprek in Outlook 2010

Geeft u de voorkeur aan de manier waarop Gmail uw e-mails op conversatie sorteert? Hier leest u hoe u deze handige functie ook in Outlook 2010 kunt gebruiken.

Voeg artistieke effecten toe aan uw afbeeldingen in Office 2010

Zou je ooit willen dat je coole effecten zou kunnen toevoegen aan afbeeldingen in je Office-documentafbeeldingen, maar geen toegang hebt tot een grafische editor? Vandaag bekijken we de functie Artistic Effects, een nieuwe functie in Office 2010.

Voeg de zijbalk in Vista-stijl terug toe aan Windows 7

Als je overstapt van Vista naar Windows 7, mis je misschien de zijbalk die in Vista is geïntroduceerd. Vandaag bekijken we een aantal opties om een ​​Sidebar terug te krijgen in Windows 7.

Beheer Sysinternals Suite en NirSoft-hulpprogramma's met één enkele interface

Sysinternals en NirSoft bieden beide handige hulpprogramma's voor uw Windows-systeem, maar zijn mogelijk niet erg gemakkelijk toegankelijk. Met behulp van het Windows System Control Center hebt u eenvoudig toegang tot alles via een enkele UI-frontend.

Sneltoetsen maken naar toepassingen in Windows

Heeft u slechts één of enkele speciale sneltoetsen nodig voor uw favoriete programma('s)? Een snelle wijziging van programmasnelkoppelingen zorgt ervoor dat u aan de slag kunt zonder extra software te installeren.

Verander foto's en homevideo's in films met Windows Live Movie Maker

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om uw digitale foto's en video's te maken en om te zetten in een film of diavoorstelling? Vandaag zullen we gedetailleerd bekijken hoe u Windows Live Movie Maker kunt gebruiken.

Pas uw WordPress-blog aan en bouw een publiek op

Wil je je blog snel een nieuw likje verf geven en laten opvallen? Hier leest u hoe u uw WordPress-blog kunt aanpassen en uniek kunt maken.

Automatisch verzenden en ontvangen plannen in Microsoft Outlook

Als u Outlook als uw e-mailclient gebruikt, wilt u misschien plannen hoe vaak er wordt gecontroleerd op nieuwe berichten. Vandaag laten we u zien hoe u kunt plannen hoe vaak automatisch verzenden/ontvangen plaatsvindt.

Gebruik Drive Mirroring voor directe back-up in Windows 7

Zelfs met de beste back-upoplossing betekent een crash van de harde schijf dat u een paar uur werk verliest. Door schijfspiegeling in Windows 7 in te schakelen, hebt u altijd een up-to-date kopie van uw gegevens.

Scan uw thumb drive op virussen vanuit het AutoPlay-dialoogvenster

Het is altijd een goed idee om iemands flashdrive op virussen te scannen wanneer u deze op uw pc gebruikt. Vandaag bekijken we hoe u Microsoft Security Essentials kunt gebruiken om USB-sticks te scannen via het dialoogvenster Automatisch afspelen.