Vind gratis of goedkope indiemuziek in Amie Street

Dit artikel is geschreven door onze eigen Mysticgeek, een enorme muziekfan.

Zoals velen van jullie weten ben ik een grote muziekfan en heb ik verschillende muziekapplicaties en websites behandeld. Vandaag zullen we een rondleiding krijgen door Amie Street, mijn favoriete muzieksite op internet... er zijn verschillende dingen die dit zo'n geweldige site maken, maar het belangrijkste is dat alle muziek gratis begint!

De prijzen worden bepaald door de populariteit van de muziek - de nummers beginnen gratis, en naarmate meer mensen ze downloaden, stijgen ze in prijs tot een maximum van $ 0,98. Alle muziek is in DRM-vrij MP3-formaat en werkt op vrijwel elke muziekspeler waar dan ook.vind-gratis-of-goedkope-indie-muziek-at-amie-street foto 1

Ik denk dat wat het bladeren door hun muziekcollectie zo leuk maakt, de manier is waarop de site is opgezet. Je kunt gewoon naar voorbeelden van albumtracks luisteren en door de site blijven bladeren met een aparte speler aan de onderkant van de browser, wat voor een zeer plezierige ervaring zorgt.

vind-gratis-of-goedkope-indie-muziek-at-amie-street foto 2

Geld toevoegen aan uw account is een heel eenvoudig proces en u kunt slechts $ 3 per keer toevoegen, met behulp van creditcard of Paypal. Als je nieuwe coole muziek vindt, kan $ 3 een lange weg gaan!

vind-gratis-of-goedkope-indie-muziek-at-amie-street foto 3

Een andere coole functie die ze hebben toegevoegd, is een online muziekspeler waar je naar je hele muziekbibliotheek kunt luisteren.

vind-gratis-of-goedkope-indie-muziek-at-amie-street foto 4

Ook krijg ik een keer per week een e-mail van Amie Street met suggesties voor nieuwe muziek, en af ​​en toe bevatten ze gratis muziekdownloads.

vind-gratis-of-goedkope-indie-muziek-at-amie-street foto 5

vind-gratis-of-goedkope-indie-muziek-at-amie-street foto 6

Als je een muzikant bent of een band wilt promoten, is er een pagina voor het uploaden van artiesten waar je je deuntjes op Amie Street kunt krijgen. Hier kun je je muziek uploaden, albumhoezen maken en details over je muziek geven.

vind-gratis-of-goedkope-indie-muziek-at-amie-street foto 7

Alsof alles tot nu toe nog niet cool genoeg was, voegt Amie Street tegoed toe aan je account om nieuwe muziek te kopen wanneer je vrienden uitnodigt die meedoen of muziek aanbeveelt die populair wordt.

vind-gratis-of-goedkope-indie-muziek-at-amie-street foto 8

Als je een casual of hardcore muziekfan bent, zul je veel plezier beleven aan het ontdekken van muziek in Amie Street!

vind-gratis-of-goedkope-indie-muziek-at-amie-street foto 9

We gingen zitten en spraken met Joshua Boltuch, de medeoprichter van Amie Street, om meer te weten te komen over hun service en wat ze te bieden hebben. Dit is wat hij te zeggen had:

HTG: Laten we beginnen met je functie of titel bij Amie Street en hoe lang werk je er al mee?

Ik ben mede-oprichter en CMO van AmieStreet.com. Ik begon Amie Street in 2006 met twee studievrienden terwijl we allemaal senioren waren op Brown University.

HTG: Wat voor achtergrond heb je tot aan de lancering van Amie Street?

We begonnen Amie Street in ons laatste jaar, wat betreft formele opleiding of ervaring in mijn branche, niet veel. Ik heb een zomer voor Warner Bros gewerkt tijdens mijn studie en heb een bachelorgraad in literatuur van Brown. Ik ben altijd een zeer fervente muziekfan geweest, ik luisterde naar alle soorten muziek en ging naar veel shows. Ik denk dat deze passie voor muziek de reden is waarom we Amie Street zijn begonnen.

HTG: Wat is uw visie voor Amie Street? Hoe zie je het nu en hoe zou je het de komende jaren willen zien?

Als je nieuwe muziek nodig hebt, ga je naar Amie Street. En of je nu twee minuten of twee uur wilt doorbrengen, je zult gemakkelijk geweldige nieuwe muziek vinden die je op elk moment vanaf elk apparaat kunt afspelen.

We zullen ons altijd moeten concentreren op het verwerven van nieuwe inhoud voor onze klanten, en ervoor zorgen dat we ons best doen om alles te hebben wat ze maar willen. Op het gebied van nieuwe functies, ontwerp en services blijven we luisteren naar de behoeften en wensen van onze klanten, aangezien deze altijd het laatste woord zijn.

HTG: Persoonlijk vind ik het geweldig hoe de site is opgezet om naar nummers van artiesten te luisteren terwijl ik nog steeds door de site kan bladeren. Was dit onderdeel van het plan? Om de gebruiker een plezierige ervaring te bezorgen op de site.

Ja inderdaad! We zijn een ontdekkingsdienst en die functie helpt mensen echt om snel nieuwe muziek te vinden. Je kunt rondspringen van de Amie Street Charts-pagina naar je persoonlijke aanbevelingenpagina, terwijl je ondertussen luistert naar een afspeellijst met de beste jazznummers van 2008. Terwijl je door het nummer bladert, trekt je aandacht en het is daar onderaan uw scherm om op te klikken en te downloaden. We hebben afgelopen zomer een grootschalig herontwerp van de site gedaan, waarbij we onze verbeteringen hebben gebaseerd op vrij uitgebreid Voice of Customer-onderzoek. Dat was een idee van een aantal van onze klanten.

HTG: Iedereen is tegenwoordig kritisch over de muziekindustrie en hun traagheid om internettechnologie toe te passen. Hoe onderhandel je met platenmaatschappijen om albums aan te bieden die gratis zijn vanaf het moment dat ze op de lijst staan?

Er was zeker enige opleiding bij betrokken, waarbij werd uitgelegd dat het feit dat de eerste downloads gratis zijn, ervoor zorgt dat de muziek in handen komt van de meest gepassioneerde fans die gaan evangeliseren, dus het zal je verkoop helpen en niet schaden. En naarmate Amie Street is gegroeid, is het voor labels meer een no-brainer geworden, omdat ze hun concurrenten geld zien verdienen op Amie Street, maar dat kwam niet meteen. Dus ondanks alle kritiek op de industrie waren er labels die bereid waren hun muziek op Amie Street te zetten toen we net begonnen en geen track record hadden, en ze verdienen de eer om open te staan ​​voor nieuwe ideeën en ze uit te proberen.

HTG: Ik heb de nieuwe webspeler opgemerkt waarmee je naar alle gedownloade nummers kunt luisteren. Is er een plan voor een downloadbare speler?

Een downloadbare speler is momenteel niet in de maak, maar we denken erover na hoe we Amie Street op de desktop kunnen plaatsen en gebruikmaken van de muziek die mensen al bezitten om hen beter te helpen bij het vinden van nieuwe muziek.

HTG: Is er nog iets dat u aan onze lezers zou willen toevoegen of uitleggen?

Welnu, ik denk dat het de moeite waard is om te vermelden dat Amie Street absoluut een zelfgekweekte doe-het-zelfzaak is. bedrijf, en dat het is opgericht en wordt onderhouden door een groep jonge muzieknerds; we zien Amie Street als een unieke muziekdienst die zowel fans als bands in staat stelt deel te nemen aan een eerlijke en dynamische markt. Het is een leuke en gemakkelijke manier om muziek te ontdekken, zonder je portemonnee te plunderen, en mensen weten dat ze rechtstreeks de artiesten steunen die ze leuk vinden.

HTG: Hartelijk dank voor uw tijd bij het beantwoorden van onze vragen!

Dank je!

vind-gratis-of-goedkope-indie-muziek-at-amie-street foto 10

Bezoek Amie Street op amiestreet.comz

Noot van de redactie: dit is een recensie van een commerciële dienst die ook gratis indiemuziek aanbiedt. Dit is geen gesponsorde recensie en we verdienen geen geld door u door te verwijzen - dit is gewoon een website die we erg leuk vinden.

Meer verhalen

Maak een rapport van geïnstalleerde hardware en software met WinAudit

Terwijl ik onderzoek deed voor een vorig artikel, vond ik een heel cool en handig hulpprogramma genaamd WinAudit. Dit is een gelikte en gemakkelijk te gebruiken freeware-applicatie die je bijna alles zal vertellen wat je wilt weten over je pc. Er is geen installatie vereist en u kunt het zelfs uitvoeren vanaf een USB-flashstation

Gemakkelijkere toegang tot apps, bestanden en websites met Microsoft Speed ​​Launch

Als technologienerd probeer ik graag nieuwe technische diensten, programma's en hardware uit. Als je geluk hebt of toevallig de juiste mensen kent, kun je deelnemen aan een aantal zeer coole bètaprogramma's. De grote bedrijven bieden ook openbare programma's aan voor verschillende projecten waaraan ze werken. Google Labs is zeker

Configuratiescherm toevoegen aan het rechtermuisknopmenu op het bureaublad in Vista

Een paar dagen geleden zag ik een thread op ons forum waarin werd gevraagd hoe ik het Configuratiescherm kon toevoegen aan het bureaubladcontextmenu, dus besloot ik de oplossing voor iedereen op te schrijven, omdat het een erg nuttige hack lijkt.

Snelle tip van Outlook: een hangende Outbox opruimen

Vandaag zullen we kijken naar een snelle manier om gemakkelijk een verstopte outbox op te ruimen. Misschien ben je dit scenario tegengekomen wanneer je na het verzenden van een e-mail een bericht of twee in de outbox ziet hangen. Dit gebeurt meestal als er bijlagen zijn die te groot zijn (ongeveer 5 MB of groter) om gemakkelijk te kunnen worden

Start en beheer uw Windows Verzenden naar-menu met Verzenden naar speelgoed

Een van onze lezers schreef een tijdje terug met de vraag waarom we het hulpprogramma Verzenden naar speelgoed niet hadden gebruikt, een geweldige toevoeging aan je menu Verzenden naar waarmee je een map kunt kiezen om een ​​bestand naar te verzenden, de bestandsnaam naar het klembord te sturen, of een aantal andere handige functies. Vandaag laten we je zien hoe het werkt.

Hoe Windows-applicaties op Linux te installeren met behulp van Crossover

Nadat u op OK heeft geklikt, wordt het installatievenster geopend. Voer het gewenste installatiepad in en klik op Begin installeren om de installatie te starten.

Keyboard Ninja: schakel tussen verborgen bestanden met een sneltoets in Windows

We hebben heel lang geleden geschreven over het schakelen tussen verborgen bestanden in Ubuntu met een eenvoudige sneltoets. Maar hoe zit het met toetsenbord-ninja's die in plaats daarvan Windows gebruiken? Na wat onderzoek te hebben gedaan, heb ik een eenvoudige downloadbare oplossing voor je.

Green Computing: stroomverbruik verminderen en bijhouden met Edison

Elke dag zoeken steeds meer particulieren en bedrijven naar manieren om hun dagelijkse praktijk groener te maken, zowel om kosten te besparen als om geld te besparen op hun energierekening. Vandaag zullen we een ander hulpprogramma bekijken om u te helpen geld te besparen.

Installeer en voer toepassingen uit vanaf uw iPod, flashdrive of mp3-speler

Dat was toch makkelijk? Het is een goed hulpprogramma waarmee u uw onmisbare applicaties kunt meenemen zonder een laptop of een ander soortgelijk apparaat mee te nemen.

Maak een snelkoppeling om eenvoudig het Windows-klembord te bekijken

Heb je je ooit afgevraagd wat er op je klembord staat? Natuurlijk kun je Kladblok openen en proberen het erin te plakken, maar er is een eenvoudig hulpprogramma ingebouwd in Windows XP dat je kunt gebruiken om de inhoud van het klembord te bekijken.