Vind de werkelijke locatie van een website met Chrome-vlaggen

Heb je de Flagfox Extension-goedheid van Firefox in Google Chrome gewild? Nu kunt u het krijgen met de Chrome Flags-extensie.

Installatie

Tijdens het installatieproces ziet u het volgende berichtvenster waarin om bevestiging wordt gevraagd over het installeren van de extensie. Klik op Installeren om Chrome-vlaggen toe te voegen aan Chrome.Nadat de installatie is voltooid, krijgt u dit tabblad te zien (in plaats van een klein pop-upberichtvenster) met informatie over Chrome-vlaggen...

Hier is een nadere blik op de informatie die Chrome Flags voor websites biedt.

vind-een-website-en-8217;s-werkelijke-locatie-met-chromen-vlaggen foto 3

Als u de pagina Chrome-extensies controleert, ziet u dat er geen opties zijn om u zorgen over te maken.

vind-een-website-en-8217;s-werkelijke-locatie-met-chromen-vlaggen foto 4

Chrome-vlaggen in actie

Zodra u een website bezoekt, ziet u het kleine vlagpictogram aan de rechterkant van de adresbalk die aangeeft waar de server van die website zich bevindt.

Om toegang te krijgen tot informatie over de website die u bekijkt, klikt u eenvoudig (links en rechts werken beide) op het vlagpictogram. Er wordt een vervolgkeuzelijst geopend met het land waar de server zich bevindt, het IP-adres en een reeks aanklikbare links voor meer gedetailleerde/specifieke informatie. Merk op dat u ook informatie van WOT en McAfee SiteAdvisor voor de website kunt bekijken.

vind-een-website-en-8217;s-werkelijke-locatie-met-chromen-vlaggen foto 6

Voor ons voorbeeld hebben we twee van de aanvullende informatiebronlinks gekozen om naar te kijken. Hier kunt u de McAfee SiteAdvisor-lijst zien...

En de Google Trends-informatie voor de How-To Geek-website. Zeker leuk…

Conclusie

Als je die Flagfox-goedheid in Google Chrome wilde hebben, dan is je wachten voorbij. Dit is absoluut een extensie die u aan uw Chrome-installatie moet toevoegen.

Links

Download de Chrome Flags-extensie (Google Chrome-extensies)

Meer verhalen

Voorbeeld van links en afbeeldingen in Firefox op de gemakkelijke manier

Wilt u een gemakkelijke manier om links of afbeeldingen te bekijken zonder een nieuw tabblad of venster te hoeven openen? Dat kan nu met de CoolPreviews-extensie voor Firefox.

Synchroniseer mappen tussen computers en schijven met SyncToy 2.1

Als je een paar verschillende computers en stations hebt, kan het vervelend zijn om ervoor te zorgen dat je dezelfde gegevens nodig hebt. Vandaag bekijken we hoe u de synchronisatie van mappen en gegevens eenvoudiger kunt maken met het hulpprogramma Microsoft SyncToy 2.1.

Yoono Desktop laat u verbinding maken met sociale netwerken en IM

Met de veelheid aan sociale netwerken en IM-services die er zijn, kan het frustrerend zijn om ze allemaal bij te houden. Vandaag bekijken we de Yoono-desktoptoepassing waarmee u uw sociale netwerken en instant messages vanaf één centrale plek kunt bijhouden.

De wizard Beheer delegeren gebruiken om machtigingen toe te wijzen in Server 2008

Een andere geweldige functie van Server 2008 is hoe de Delegation of Control Wizard het toevoegen van rechten voor veelvoorkomende taken aan groepen of beheerders vereenvoudigt.

Compacte werkbalkknoppen in Firefox

Bent u op zoek naar nieuwe manieren om de gebruikersinterface in Firefox te comprimeren? Nu kunt u de overtollige ruimte tussen en rond de werkbalkknoppen verwijderen met de extensie Compacte werkbalk.

Monitor CPU, geheugen en schijf-IO in Windows 7 met taakbalkmeters

Het kan vervelend zijn om Taakbeheer of Bronmonitor elke keer te starten als u alleen het gebruik van de CPU of het geheugen van de machine wilt controleren. Vandaag bekijken we een paar coole apps die in de taakbalk staan ​​en waarmee u eenvoudig het gebruik van bronnen kunt controleren.

Friday Fun: Portal, de Flash-versie

Ah, de laatste dag van semi-werken totdat je kunt genieten van je twee dagen pure vrijheid. Vandaag helpen we je op je semi-werkende vrijdag door je een heel leuk flash-spel te bieden ... Portal.

Een AD-zoeksnelkoppeling toevoegen aan uw startmenu in Server 2008

Er is een snelle manier om rechtstreeks vanuit uw startmenu zoekopdrachten in Active Directory uit te voeren. We laten je zien hoe.

Screenshots maken in Firefox op de gemakkelijke manier

Bent u op zoek geweest naar een snelle en gemakkelijke manier om gedeeltelijke of volledige schermafbeeldingen van een webpagina in Firefox te maken? Nu kunt u beide typen gebruiken met slechts een paar klikken met de Abduction! extensie voor Firefox.

Voeg een Google-vertaalbalk toe aan uw favoriete browser

Klinkt het idee van een klik-aan-klik-uit-vertaalbalk nuttig? Dan wil je zeker een kijkje nemen in de Google Translation Bar Bookmarklet.