Verwijder hardnekkige malware met SuperAntiSpyware

Tijdens onze serie over hoeveel een probleem Malware kan zijn, hebben we drie van de beste hulpprogramma's bekeken die het kunnen elimineren. We zouden echter nalatig zijn als we niet een andere vertrouwde topkeuze zouden behandelen, genaamd SuperAntiSpyware, die meer dan een miljoen bedreigingen kan detecteren en verwijderen.

Installatie

De installatie is vrij eenvoudig en eenvoudig volgens de installatiewizard. Zorg ervoor dat u tijdens de installatie controleert op de meest recente updates voor de detectiedatabase. Dit is altijd een geweldige functie in beveiligingssoftware, dus je weet zeker dat alles meteen up-to-date is. Een andere functie die u tijdens de installatie kunt inschakelen, is om SuperAntiSpyware de startpagina voor Internet Explorer in de gaten te houden, zodat iets duisters het niet kaapt.SuperAntiSpyware gebruiken

Er is een geweldig hoofdmenu om alle functies en kenmerken te bedienen. Natuurlijk is niet alles beschikbaar met de gratis editie, maar genoeg om de malware te detecteren en op te schonen.

De beschikbare functies zijn voldoende en vergelijkbaar met andere gratis spyware-hulpprogramma's die er zijn. Om een ​​handmatige update uit te voeren, gaat u naar Voorkeuren en klikt u onder Automatische updates op Nu controleren op updates. Plaats een vinkje naast het vakje om updatecontroles toe te staan ​​telkens wanneer het wordt gestart.

Met de gratis editie zijn er genoeg functies om het werk te doen, maar voor sommige van de geavanceerde instellingen is de Professional-versie vereist die $ 29,95 kost. De professionele versie maakt realtime blokkering, geplande scans, registerbeveiliging, automatisch scannen, automatische dagelijkse updates en gratis e-mailondersteuning mogelijk.

In tests duurde een Quick Scan iets minder dan 20 minuten, dit lijkt misschien lang, maar dit hulpprogramma scant bestanden echt grondig. De beste optie is waarschijnlijk om een ​​aangepaste scan te maken, zodat u geen tijd verspilt aan muziek- en videobestanden. Er zijn drie soorten scans: Snel, Volledig of Aangepast.

SuperAntiSpyware doet zeker wat het beweert wat betreft het detecteren en verwijderen van kwaadaardige software. Het was in staat om bijna 900 exemplaren van kwaadaardige junkware te identificeren en te verwijderen.

verwijder-koppige-malware-met-superantispyware foto 6

SuperAntiSpyware kan prat gaan op het detecteren van meer dan 1 miljoen kwaadaardige bedreigingen van spyware, adware, spyware, adware, malware, trojans, dialers, wormen, keyloggers, hijackers, parasieten, rootkits en andere. Dit is goed om te weten en geeft een gebruiker gemoedsrust als het gaat om de beveiliging van zijn pc. Als je een vervelende infectie hebt, kan dit een geweldig hulpmiddel zijn om problemen te ontdekken die andere programma's misschien niet zien.

verwijder-koppige-malware-met-superantispyware foto 7

SuperAntiSpyware downloaden

Meer verhalen

Herstel per ongeluk verwijderde bestanden met Recuva

Het kan het ergste gevoel ter wereld zijn als je per ongeluk een heel belangrijk bestand verwijdert waar je al dagen aan hebt gewerkt. Vandaag kijken we naar Recuva, een gratis tool waarmee je per ongeluk verwijderde bestanden kunt herstellen.

Download het klassieke startmenu in Windows 7

Vind je het nieuwe startmenu in Windows 7 leuk, maar zou je ook willen dat je het klassieke menu zou hebben? Nu kunt u beide hebben met CSMenu.

Open obscure bestandstypen met OpenWith.org Desktop Tool

Het kan heel vervelend zijn om obscure soorten bestanden op onze computer te hebben en niet te weten met welke applicatie ze moeten worden geassocieerd. De OpenWith.org Desktop Tool identificeert de bestanden en zoekt naar gratis programma's om ze te openen.

Beheer uw bestanden eenvoudig met CubicExplorer

Gefrustreerd door het gebrek aan functies of lay-out van Windows Verkenner? Wilt u voorkomen dat u talloze add-ons installeert om te krijgen wat u nodig heeft? Dan is CubicExplorer precies wat u zoekt, allemaal verpakt in één pakket.

Zorg ervoor dat uw computer Windows 7 kan draaien met Upgrade Advisor

Je bent enthousiast over de Windows 7-release van Microsoft, maar vraagt ​​je af of je computer het kan uitvoeren. Windows 7 Upgrade Advisor is een gratis download van Microsoft die uw huidige systeem analyseert en u laat weten wat wel en niet gereed is voor het nieuwe besturingssysteem.

Gebruik VirtualBox om Linux op uw Windows-pc te testen

Benieuwd naar een nieuwe distributie van Linux, maar geen zin om een ​​volledige installatie uit te voeren of een Live CD/DVD te gebruiken om het uit te proberen? Nu kun je genieten van al die Linux-goedheid door het in Live CD-stijl in VirtualBox uit te voeren.

Broncode van webpagina's bekijken in uw favoriete teksteditor – Firefox

Denkt u eraan hoe leuk het zou zijn als u de broncode van een webpagina in uw favoriete teksteditor zou kunnen bekijken terwijl u met Firefox browst? Dat kan nu met twee simpele about:config tweaks.

Pas op dat u geen ongewenste software installeert met Digsby

Als je geïnteresseerd bent in het uitproberen van de nieuwste versie van Digsby, wees dan voorzichtig tijdens de installatie, zodat je niet een hoop extra ongewenste software krijgt die je niet nodig hebt. Vandaag laten we u zien wat u moet vermijden en ook waar u de schone versie kunt downloaden die geen extra gedoe bevat.

Geniet van veiliger surfen op het web met WOT

Heeft u een snelle en gemakkelijke manier nodig om te zien of een website slecht nieuws voor u is om te bezoeken? Met een snelle installatie biedt WOT (Web of Trust) veiligheid en gemoedsrust tijdens het surfen op internet.

Gebruik de probleemstappenrecorder om problemen met Windows 7 op te lossen

Als u computerondersteuning heeft gegeven, weet u dat het een uitdaging kan zijn om een ​​diagnose te stellen van het probleem dat een gebruiker ondervindt op basis van zijn beschrijving. Afhankelijk van de omgeving kan een sessie op afstand of over de schouder meelopen geen praktische oplossing zijn. Nieuw in Windows 7 is een handig hulpprogramma