De Search Helper-extensie verwijderen uit Firefox

Als je een nieuwe verrassingsextensie hebt gevonden die is toegevoegd aan Firefox na de juni-patch van Microsoft, dan ben je op dit moment waarschijnlijk nogal ongelukkig. Doe met ons mee terwijl we u laten zien hoe u de Search Helper-extensie uit uw browser kunt verwijderen.

Een onverwachte toevoeging aan uw extensies

Je vraagt ​​​​je misschien af ​​waar de nieuwe mysterieuze extensie voor is. Het doel is om de Bing Toolbar te helpen beter te integreren met uw browser. Tenzij u de Bing Toolbar hebt geïnstalleerd, hoeft u uw browser niet vol te proppen. Dus hoe kom je er vanaf?verwijder-de-zoekhulp-extensie-van-firefox-foto 1

De extensie verwijderen

Om de extensie te verwijderen, moet u naar de volgende locatie navigeren:

C:Program FilesMicrosoftSearch Enhancement PackSearch Helper

Eenmaal daar de map firefoxextension verwijderen ... dat is alles. Als u de zoekhulp-add-on voor Internet Explorer wilt verwijderen, verwijder dan het bestand SEPsearchhelperie.dll terwijl u hier bent.

Opmerking: u moet mogelijk beheerdersrechten hebben om de map te verwijderen.

verwijder-de-zoekhulp-extensie-van-firefox-foto 2

Geen Search Helper Extensie meer!

verwijder-de-zoekhulp-extensie-van-firefox-foto 3

Als u niet tevreden bent met het feit dat deze update in uw systeem is geslopen, kunt u deze verwijderen door deze instructies te volgen.

Microsoft-ondersteuningspagina Over update KB982217

Meer verhalen

Maak een snelkoppeling om uw Windows-computer in de sluimerstand te zetten

Door uw Windows-computer in de sluimerstand te zetten, kunt u stroom besparen en snel weer toegang krijgen tot uw bureaublad wanneer u het nodig hebt. Hier laten we zien hoe u een snelkoppeling kunt maken om uw pc snel in de sluimerstand te zetten.

Vrijdagpret: Blasters bouwen 2

Na de hele week onnodige spreadsheets en TPS-rapporten te hebben verwerkt, is het tijd om tijd te verspillen aan het spelen van een flashgame. Vandaag bekijken we Building Blasters 2 waar je strategisch explosieven plaatst om constructies neer te halen.

Schakel Opera-miniatuurvoorbeelden uit op de taakbalk van Windows 7

Als u een van de mensen bent die niet om de taakbalkminiatuurvoorbeelden in Windows 7 geeft, dan hebben we een snelle en gemakkelijke manier om ze uit te schakelen in Opera Browser.

Spellingcontrole toevoegen aan uw favoriete Windows-apps

Sommige, maar niet alle Windows-apps hebben een of andere ingebouwde spellingcontrole. Als je spellingcontrole wilt toevoegen aan al je apps (of een selecte groep), sluit je dan bij ons aan terwijl we naar tinySpell kijken.

Markeer berichten als gelezen in het leesvenster van Outlook 2010

Voelt u zich ooit geïrriteerd dat Outlook 2010 berichten niet als Gelezen markeert zodra u erop klikt en ze in het leesvenster bekijkt? Hier laten we u zien hoe u ervoor kunt zorgen dat Outlook ze als gelezen markeert zodra ze worden geopend.

Stel een video in als bureaubladachtergrond met VLC

Ben je de statische bureaubladachtergronden beu en wil je iets leukers? Vandaag zullen we kijken naar het instellen van een video als achtergrond in de VLC-mediaspeler.

Beheer uw Amazon S3-account met CloudBerry Explorer

Als je een Amazon S3-account hebt dat je gebruikt om een ​​back-up van je gegevens te maken, wil je misschien een gemakkelijke manier om het te beheren. CloudBerry Explorer is een gratis app die op je desktop draait en een gemakkelijke manier biedt om je S3-account te beheren.

Vul een flashstation met draagbare software met Lupo PenSuite

Een flashstation vol draagbare software is handig om overal mee naartoe te nemen. Met de Lupo PenSuite kunt u kiezen uit drie verschillende versies om de beste pasvorm voor uw dagelijkse behoeften te krijgen.

Firefox instellen als boven op andere Windows

Soms moet u een website nauwlettend in de gaten houden en Firefox in beeld houden, ongeacht de andere apps die worden uitgevoerd. Bekijk hoe u Firefox constant in beeld kunt houden met de Always on Top-extensie.

Sorteer uw e-mails op gesprek in Outlook 2010

Geeft u de voorkeur aan de manier waarop Gmail uw e-mails op conversatie sorteert? Hier leest u hoe u deze handige functie ook in Outlook 2010 kunt gebruiken.