Gebruik EL Wire in je Halloween-kostuum

neem-el-draad-in-je-halloween-kostuum op foto 1

Elektroluminescente draad (of kortweg EL-draad) is een manier om met een laag voltage en weinig warmte wat dramatische lichteffecten toe te voegen aan je Halloween-kostuum. Lees verder om te zien hoe je het dit jaar gemakkelijk in je outfit kunt verwerken.

Op Ladyada.net delen ze een eenvoudige tutorial voor enkele niet-naaiende EL-draad Luna Moth-vleugels.



Of je nu wel of niet geïnteresseerd bent in het maken van gloeiende vlindervleugels, de tutorial behandelt de basisprincipes van het werken met EL-draad en je kunt de tutorial eenvoudig aanpassen aan elk project waaraan je werkt.

Klik op de onderstaande link voor een volledig overzicht van hoe u aan de slag kunt gaan met EL-draad.

Niet-naai EL Wings [via Make]

Meer verhalen

Gebruik WolframAlpha als een veilige wachtwoordgenerator

Heb je een veilig wachtwoord nodig en ben je weg van je favoriete app voor wachtwoordbeheer? WolframAlpha, de wiskundige zoekmachine, kan direct een aanpasbaar veilig wachtwoord voor u genereren.

JustBeamIt maakt directe P2P-bestandsoverdracht in een handomdraai

U wilt een bestand verzenden, maar het is te groot voor e-mail, uw ontvanger weet niet hoe hij moet FTP-en en hij zit achter een beperkende firewall. JustBeamIt kan helpen: het bestand slepen en neerzetten en ze vervolgens de ...

Een systeemherstelpunt koppelen om een ​​enkel bestand te herstellen

Heb je ooit een bestand uit het verleden willen herstellen, maar heb je geen goede manier om het te doen? Met Systeemherstel Verkennen kunt u een momentopname van Systeemherstel koppelen en door een eerdere kopie van uw hele schijf bladeren.

Vraag het de lezers: hoe biedt u computerhulp op afstand?

We hebben het allemaal weleens meegemaakt; een vriend, collega of familielid belt ons met een computerprobleem en er is gewoon geen goede manier om het te diagnosticeren op basis van hun lukrake beschrijving alleen. Als je in die situatie zit, hoe help je dan? Welke hulpmiddelen gebruik je?

Leer hoe u de documentkaart in Word 2007 gebruikt

De Document Map in Word 2007 biedt gemakkelijke navigatie in lange documenten. U kunt door uw document springen op koppen of pagina's. Het biedt ook een overzicht in vogelvlucht van de structuur van uw document.

Hergebruik een IKEA Swing Arm-lamp in een webcamboom

Voor videochat is het zinvol om uw webcam op uw monitor te monteren. Voor het vastleggen van uw doe-het-zelf-projecten en andere opnames is echter een giekarm in orde. Deze slimme doe-het-zelf-hack verandert een IKEA-lamp van $ 9 in een functionele camera-boom.

PlayStation Network opnieuw gecompromitteerd; Grimmige herinnering: u hebt sterke en gevarieerde wachtwoorden nodig

Vorige week werd het PlayStation-netwerk opnieuw geschonden - meer dan 93.000 Amerikaanse en Europese accounts werden illegaal geopend. Het is nog een herinnering dat we allemaal sterke en gevarieerde wachtwoorden zouden moeten gebruiken. Lees verder voor een opfrissing.

Online veiligheid: wie zegt dat Macs geen virussen krijgen?

Veel mensen zeggen: maak je geen zorgen over virussen, koop gewoon een Mac. Is dit advies op het niveau? Laten we eens kijken naar de geschiedenis van Macintosh-beveiliging en leren wat we van de Mac kunnen.

Hoe u uw BitTorrent-verkeer anonimiseert en versleutelt?

Of je nu een boze overheid probeert te ontwijken, een internetprovider die de verbinding verstoort, of de waakzame blik van mediaconglomeraten, het anonimiseren en versleutelen van je BitTorrent-verkeer kan helpen. Lees verder om te leren hoe.

Toegang tot VirtualBox Virtual Machines vanuit het Windows 7 Startmenu of de taakbalk

Als u vaak verschillende virtuele machines in VirtualBox opent, zult u VBoxLaunch leuk vinden. Hiermee kunt u virtuele machines rechtstreeks vanuit het menu Start starten met behulp van een jumplist zonder dat u eerst de VirtualBox Manager hoeft te starten.