Vervang de nieuwe tabbladpagina van Google Chrome door snelkiesnummers

Bent u op zoek naar een goed alternatief voor de nieuwe tabbladpagina in Google Chrome? Dan wilt u zeker de snelkiesextensie eens nader bekijken.

Installatie

Het enige dat u tijdens het installatieproces hoeft te doen, is op Installeren klikken in het bevestigingsberichtvenster om het toevoegen van Speed ​​Dial aan Chrome te voltooien.Opmerking: Snelkiezen vervangt automatisch de standaard nieuwe tabbladpagina.

Zodra de installatie is voltooid, krijgt u een informatietabblad voor de extensie te zien.

Een nadere blik op de details voor het gebruik van de snelkiesextensie...

vervang-google-chrome-and-rsquo;s-nieuwe-tabblad-pagina-met-snelkiesfoto 3

Houd er rekening mee dat u op dit moment geen toegang hebt tot de opties voor snelkiezen via de pagina Chrome-extensies. Toegang is via de hoofdpagina voor snelkiesnummers zelf.

vervang-google-chrome-and-rsquo;s-nieuwe-tabblad-pagina-met-snelkiesfoto 4

Snelkiezen in actie

Als u voor de eerste keer een nieuw tabblad opent, ziet Speed ​​Dial er zo uit. Merk op dat je gemakkelijk toegang hebt tot de opties, een Google-zoekvak kunt gebruiken, 12 startkiezers hebt en een balk met recent gesloten tabbladen.

vervang-google-chrome-and-rsquo;s-nieuwe-tabblad-pagina-met-snelkiesfoto 5

U moet eerst de opties bekijken. U kunt nogal wat wijzigingen aanbrengen, zoals het aantal rijen (maximaal 6), het aantal kolommen (maximaal 6), een achtergrondafbeelding toevoegen (momenteel alleen webgebaseerd), een achtergrondkleur kiezen en /of deactiveer het zoekvak, de balk met recent gesloten tabbladen en de paginatitels voor de kiesvakken.

Om een ​​kleur voor de achtergrond in te stellen, hoeft u alleen maar op de kleur te klikken die u het mooist vindt.

vervang-google-chrome-and-rsquo;s-nieuwe-tabblad-pagina-met-snelkiesfoto 7

Als je liever een achtergrondafbeelding hebt, heb je alleen de URL voor de afbeelding nodig en klik je op de knop Instellen.

vervang-google-chrome-and-rsquo;s-nieuwe-tabblad-pagina-met-snelkiesfoto 8

Hier is de snelkiespagina in onze voorbeeldbrowser, direct na een paar aanpassingen... die er al heel mooi uit begint te zien.

Wanneer u een webpagina vindt die u aan Speed ​​Dial wilt toevoegen, klikt u gewoon op het adresbalkpictogram om het vervolgkeuzemenu te openen. Klik op Huidige pagina toevoegen om die specifieke webpagina toe te voegen. Als u op Openen klikt, wordt de snelkiespagina zelf geopend.

vervang-google-chrome-and-rsquo;s-nieuwe-tabblad-pagina-met-snelkiesfoto 10

Hier is het rechtsklikmenu voor de dial-boxen...

Opmerking: u kunt de kiesvakken ook slepen en neerzetten om ze om te wisselen naar uw persoonlijke behoeften.

vervang-google-chrome-and-rsquo;s-nieuwe-tabblad-pagina-met-snelkiesfoto 11

Hier is de snelkiespagina van onze voorbeeldbrowser, helemaal vol. Ziet er zeker goed uit.

Conclusie

Als u niet tevreden bent met de standaard nieuwe tabbladpagina in Google Chrome, moet u deze extensie zeker eens proberen. Je zult er geen spijt van krijgen dat je het gedaan hebt.

Links

Download de snelkiesextensie (Google Chrome-extensies)

Meer verhalen

Een snelstartfunctie toevoegen aan Windows 7 op de gemakkelijke manier

Mis je het hebben van de Quick Launch Toolbar in Windows 7? Nu kunt u die functionaliteit terugkrijgen met het zeer aanpasbare gratis hulpprogramma SE-TrayMenu.

Maak een back-up van uw MySQL-server vanaf de opdrachtregel

Het is erg belangrijk om een ​​back-up van uw databaseserver te houden, en Linux maakt dit een triviale taak vanaf de opdrachtregel. Je zou dit echt in een cron-taak moeten stoppen en het dagelijks (of vaker) moeten uitvoeren, maar voor onze doeleinden van vandaag is dit hoe je de back-up daadwerkelijk maakt.

Hoe de ruimte op de harde schijf te beheren die wordt gebruikt door Windows 7 Back-up en herstel?

Windows 7 biedt een veel beter hulpprogramma voor het maken van back-ups van uw computer dan eerdere versies van Windows, maar soms kan het te veel schijfruimte in beslag nemen. Hier bekijken we hoe u wat ruimte terug kunt krijgen door oudere back-ups te verwijderen.

Toegang tot gecachte versies van webpagina's wanneer een website niet beschikbaar is

Heb je ooit een webpagina moeten openen om te ontdekken dat de hele website niet beschikbaar is? Nu hebt u toegang tot de meest recente gecachte versie van Google met de Gcache+-extensie voor Firefox.

Krijg de klassieke stijl netwerkactiviteitsindicator terug in Windows 7

Bent u op zoek naar een netwerkactiviteitsindicator die meer levensduur laat zien dan de standaardindicator in Windows 7? Nu kunt u de klassieke versie met dubbele monitor-pictogramstijl terugkrijgen en zien wanneer er netwerkactiviteit plaatsvindt.

Het MySQL-rootwachtwoord wijzigen of opnieuw instellen?

Voor elke database moet je het root- of sa-wachtwoord instellen op iets anders dan de standaard, tenzij je gehackt wilt worden. Voor mysql wordt de systeembeheerder-gebruiker meestal root genoemd, maar soms wordt het admin of iets anders genoemd.

Maak meerdere gebruikers in Server 2008 met PowerShell, deel 2: meer velden

In ons vorige artikel hebben we u de snelste manier laten zien om van een eenvoudige lijst met gebruikers naar hun creatie in Active Directory te gaan. U krijgt echter vaak een lijst met gebruikers die extra gegevensvelden hebben. Aangezien we niet van tevoren een script kunnen schrijven voor elk mogelijk scenario, laten we u zien hoe:

Gebruik PowerCfg in Windows 7 om energie-efficiëntie te evalueren

Het is best vervelend als je werk te doen hebt op je laptop en de batterij leeg of bijna leeg is. Zelfs als u het Power Saver-plan hebt geselecteerd, kunnen er andere factoren zijn waardoor de batterij te snel leeg raakt. Vandaag bekijken we het gebruik van de PowerCfg-opdracht om een ​​energie-efficiëntie te genereren

De How-To Geek Guide om productief te blijven als schrijver

Writer's block is een onvermijdelijk probleem voor iedereen die dagelijks probeert te schrijven, en het is niet zozeer een probleem als wel een symptoom van het niet opvolgen van uw ideeëndatabase. Als je gewoon elk idee dat je hebt in de database plaatst, zul je nooit zonder materiaal komen te zitten - open gewoon je ideeën

Open een reeks koppelingen zonder de startknop in Firefox

Heeft u een secundaire reeks links die u leuk vindt of die u elke dag buiten uw startpagina's moet openen? Zie hoe eenvoudig het is om die tweede groep op te zetten met de Multi-Site Opener-extensie.