Vertaal buitenlandse websitetekst naar uw moedertaal

De glorie van internet is de mogelijkheid om informatie van over de hele wereld te verzamelen en om wereldwijde inhoud echt te gebruiken, we moeten andere talen kunnen vertalen. Vandaag zullen we kijken naar enkele beschikbare tools om tekst te vertalen die in verschillende talen is geschreven.

Yahoo's Babel Fish

Babel Fish bestaat al een tijdje (1994) en lijkt goed te kunnen vertalen. U kunt tekst kopiëren en plakken in het vak op de website of u kunt een hele pagina vertalen door de URL in te voeren. Selecteer vervolgens op welke manier u de informatie wilt vertalen.vertaal-buitenlandse-website-tekst-naar-uw-moedertaal foto 1

De resulterende vertaling naast elkaar met behulp van Babel Fish.

vertaal-buitenlandse-website-tekst-naar-uw-moedertaal foto 2

Yahoo biedt Babel Fish aan in de Toolbar en voor website-eigenaren kunt u deze vertaaltool eenvoudig aan uw site toevoegen.

vertaal-buitenlandse-website-tekst-naar-uw-moedertaal foto 3

Probeer Yahoo's Babel Fish

Google Vertalen

Natuurlijk biedt de internetgigant ook een vertaalservice met Google Translate. Ze bieden vertaling van de site en geen klikvertaling rechtstreeks via de Google Toolbar. Er is ook een eenvoudige gadget die u aan uw webpagina kunt toevoegen, zodat anderen uw pagina kunnen vertalen.

vertaal-buitenlandse-website-tekst-naar-uw-moedertaal foto 4

vertaal-buitenlandse-website-tekst-naar-uw-moedertaal foto 5

Ze bieden vertaling van de site en geen klikvertaling rechtstreeks via de Google Toolbar.

vertaal-buitenlandse-website-tekst-naar-uw-moedertaal foto 6

Probeer Google Translate-opties uit

Firefox-add-ons

Voor Firefox-gebruikers zijn er twee handige add-ons: de Unofficial Google Translate Firefox-extensie en gTranslate. Beide extensies werken relatief hetzelfde en beide zijn afhankelijk van Google Translate. Markeer gewoon de tekst en selecteer de combinatie van taalvertaling. Hier is een voorbeeld van gTranslate van Engels naar Arabisch.

vertaal-buitenlandse-website-tekst-naar-uw-moedertaal foto 8

De ontwikkelaar van de Unofficial Google Translate Firefox-extensie heeft een gemakkelijk te volgen video gemaakt over het gebruik ervan.

Ook gerelateerd: Snel tekst vertalen naar een andere taal in Word 2007

Meer verhalen

Vrijdagplezier: raceplezier met SuperTuxKart Racer

We hebben eindelijk weer een vrijdag gehaald, dus het is tijd om achterover te leunen met een coole gratis racegame! Tux Racer is een gratis spel gebaseerd op het Mario Kart-concept, maar bevat in plaats daarvan de Linux-mascotte Tux.

Laat uw systeem automatisch oude downloads opschonen

Wordt uw downloadmap voortdurend vol met oude bestanden waarvan u zich niet eens herinnert dat u ze hebt gedownload? Natuurlijk kunt u altijd de inhoud van de map verwijderen en opnieuw beginnen, maar een betere manier is om uw computer te leren hoe deze voor u moet worden schoongemaakt.

Geek Fun: gebruik Double Vision om heimelijk televisie te kijken op het werk

Weer een glorieuze maandag, tijd om weer aan dat TPS-rapport te werken waarvan de baas vorige week tegen je schreeuwde dat je klaar moest zijn. Je wilt de baas laten zien dat je hard aan het werk bent om het rapport af te maken, maar het is al een week geleden - dus ze kunnen nog een dag wachten terwijl je de Family Guy van vorige week inhaalt.

Gebruik Sleep.FM om wakker te worden met internet

Dit artikel is geschreven door onze eigen Mysticgeek, een grote fan van Sleep.FM.

Maak een hyperlink in een Word 2007-stroomschema en verberg vervelende schermtips

Eerder vorig jaar hebben we gekeken naar Een stroomdiagram maken in Word 2007. Sindsdien heb ik een paar vragen ontvangen over het maken van koppelingen in stroomdiagrammen van Word 2007, dus laten we teruggaan en een kijkje nemen!

Maak een willekeurige map vast aan het Vista Start-menu op de gemakkelijke manier

Heb je je ooit afgevraagd waarom je applicaties wel aan het startmenu kunt vastzetten, maar geen mappen? Er zijn een aantal artikelen die je vertellen hoe je ze kunt vastzetten met behulp van ingewikkelde registerhacks, maar er is eigenlijk een heel eenvoudige manier om het te doen.

Organiseer uw rommelige bureaublad met Stardock's Fences

Heb je een rommelig bureaublad vol iconen en snelkoppelingen en ben je op zoek naar een manier om ze te ordenen? Vandaag zullen we kijken naar een oplossing van Stardock genaamd Fences, die uw pictogrammen in groepen indeelt voor een efficiëntere desktop.

Vind gratis of goedkope indiemuziek in Amie Street

Dit artikel is geschreven door onze eigen Mysticgeek, een enorme muziekfan.

Svchost Viewer laat precies zien wat elke svchost.exe-instantie doet

Een van de meest populaire artikelen op deze site van het afgelopen jaar was onze must-read-functie waarin svchost.exe wordt uitgelegd en waarom het wordt uitgevoerd, en nu is er een nog eenvoudigere manier om te zien wat er achter al die svchost-processen gebeurt in Taakbeheer .

Friday Fun: The Boombot Flash Game laat je puzzels oplossen door dingen op te blazen

Er is niets om het einde van je week te ontstressen, zoals het spelen van een verslavende, tijdverspillende flashgame. Combineer dat met puzzels en bommen, en je hebt een winnaar!