Eenvoudig bestanden versnipperen met Moo0 File Shredder

Heeft u een kleine maar effectieve app nodig om bestanden op uw computersysteem te vernietigen? Nu kunt u klein en effectief zijn met Moo0 File Shredder.

In de beginfase

Wanneer Moo0 File Shredder voor het eerst opstart, bevindt het zich in de geminimaliseerde modus (standaard). Het wordt aanbevolen om op Gedetailleerde beschrijving te klikken om Moo0 File Shredder in de vorm van een uitgevouwen venster te houden en om u te helpen het juiste niveau van vernietiging beter te kiezen.versnipperen-bestanden-gemakkelijk-met-moo0-bestand-shredder foto 1

Moo0 File Shredder heeft een zeer handig vervolgkeuzemenu waarmee u het vernietigingsniveau kunt selecteren dat het beste bij uw behoeften past. Elk versnipperingsniveau geeft precies weer wat er met het bestand wordt gedaan tijdens het versnipperen.

versnipper-bestanden-gemakkelijk-met-moo0-bestand-shredder foto 2

De verschillende niveaus van versnipperen

Hier kun je de eerste van de vier vernietigingsniveaus zien die beschikbaar zijn in Moo0 File Shredder. Met de optie Shred Once is er nog steeds een mogelijkheid tot herstel, dus als je iets hebt dat je onherstelbaar wilt maken, is dit waarschijnlijk niet de instelling die je wilt.

versnipper-bestanden-gemakkelijk-met-moo0-bestand-shredder foto 3

Let op de toename (iets meer dan drie keer het basisniveau) in wat er wordt gedaan om een ​​bestand te vernietigen met de instelling Extra voorzichtig (veiliger). Al op het eerste niveau van Defensie (leuk!).

versnipper-bestanden-gemakkelijk-met-moo0-bestand-shredder foto 4

Nogmaals, weer een grote stijging (meer dan het dubbele) ten opzichte van de vorige instelling. De instelling Into Ashes (Very Secure) ziet er erg goed uit!

versnipperen-bestanden-gemakkelijk-met-moo0-bestand-shredder foto 5

De instelling Vaporize (Vanish it!) is de moeilijkste van allemaal in Moo0 File Shredder. Let op wat het met het bestand doet om ervoor te zorgen dat het op de juiste manier wordt verwijderd. Bij deze instelling draait alles om ultieme bestandsvernietiging!

versnipper-bestanden-gemakkelijk-met-moo0-bestand-shredder foto 6

Hier is een snelle blik op het menu Bekijken...

versnipper-bestanden-gemakkelijk-met-moo0-bestand-shredder foto 7

Moo0 Bestandsvernietiger in actie

Hier kunt u Moo0 File Shredder in actie zien. Deze kleine app werkt snel, zelfs met de instelling Vaporize (Vanish it!)

versnipper-bestanden-gemakkelijk-met-moo0-bestand-shredder foto 8

Conclusie

Moo0 File Shredder is een prachtige kleine app die één ding doet en het goed doet. U hoeft niet langer een ingewikkeldere app te hebben of te krijgen om die bestanden te versnipperen!

Links

Download Moo0 File Shredder (versie 1.00)

Meer verhalen

Zorg ervoor dat uw computer Windows 7 kan draaien met Upgrade Advisor

Je bent enthousiast over de Windows 7-release van Microsoft, maar vraagt ​​je af of je computer het kan uitvoeren. Windows 7 Upgrade Advisor is een gratis download van Microsoft die uw huidige systeem analyseert en u laat weten wat wel en niet gereed is voor het nieuwe besturingssysteem.

Gebruik VirtualBox om Linux op uw Windows-pc te testen

Benieuwd naar een nieuwe distributie van Linux, maar geen zin om een ​​volledige installatie uit te voeren of een Live CD/DVD te gebruiken om het uit te proberen? Nu kun je genieten van al die Linux-goedheid door het in Live CD-stijl in VirtualBox uit te voeren.

Broncode van webpagina's bekijken in uw favoriete teksteditor – Firefox

Denkt u eraan hoe leuk het zou zijn als u de broncode van een webpagina in uw favoriete teksteditor zou kunnen bekijken terwijl u met Firefox browst? Dat kan nu met twee simpele about:config tweaks.

Pas op dat u geen ongewenste software installeert met Digsby

Als je geïnteresseerd bent in het uitproberen van de nieuwste versie van Digsby, wees dan voorzichtig tijdens de installatie, zodat je niet een hoop extra ongewenste software krijgt die je niet nodig hebt. Vandaag laten we u zien wat u moet vermijden en ook waar u de schone versie kunt downloaden die geen extra gedoe bevat.

Geniet van veiliger surfen op het web met WOT

Heeft u een snelle en gemakkelijke manier nodig om te zien of een website slecht nieuws voor u is om te bezoeken? Met een snelle installatie biedt WOT (Web of Trust) veiligheid en gemoedsrust tijdens het surfen op internet.

Gebruik de probleemstappenrecorder om problemen met Windows 7 op te lossen

Als u computerondersteuning heeft gegeven, weet u dat het een uitdaging kan zijn om een ​​diagnose te stellen van het probleem dat een gebruiker ondervindt op basis van zijn beschrijving. Afhankelijk van de omgeving kan een sessie op afstand of over de schouder meelopen geen praktische oplossing zijn. Nieuw in Windows 7 is een handig hulpprogramma

Servicevoorwaarden (TOS)

De Servicevoorwaarden zijn de juridische voorwaarden waarmee de gebruiker akkoord moet gaan om de betreffende service te gebruiken. Hoewel niet alle websites een Servicevoorwaardenovereenkomst hebben tussen de site en de gebruiker, vooral diegene die alleen informatie verstrekken zoals nieuwssites of andere algemene doeleinden

Geniet van On-Demand Woordenboek & Thesaurus Kracht met WordWeb

Kom je een ongebruikelijk woord tegen of heb je snel een synoniem voor een woord nodig? Meestal betekent dat het openen van een browser en het uitvoeren van de juiste zoekopdracht. Nu heb je al die goede woordkracht binnen handbereik met WordWeb.

Woorden begrijpen met DictionarySearch

Persoonlijk zocht ik woorden met ijver op in de overtuiging dat ik daardoor ongelooflijk slim zou overkomen in een standaardgesprek. Toen ik geen onmiddellijke uitbetaling zag, leek de inspanning om fysiek een woordenboek te openen en het woord te vinden niet de moeite waard.

Friday Fun: Castle Game Collection

Voor het plezier van vandaag aan het einde van de week brengen we je een aantal kasteelvernietigingsspellen. Het doel van elk is om een ​​katapult te gebruiken om de kastelen te vernietigen met behulp van stenen en andere wapens van verschillende grootte.