Verrassing! U kunt de nieuwste OnePlus-telefoon (opnieuw) niet krijgen

De Chinese smartphonefabrikant OnePlus maakt zich op om een ​​nieuw model uit te brengen, maar verwacht niet dat je het daadwerkelijk in handen krijgt.

Het bedrijf, dat in het verleden de vraag opdreef door zijn telefoons alleen op uitnodiging te verkopen, introduceerde woensdag de volledig zwarte, gegraveerde OnePlus 3T colette-editie, ontworpen in samenwerking met de Parijse luxe retailer collette. 'Wat hier wordt aangeboden, is het meest gestroomlijnde en meest verbluffende OnePlus-apparaat tot nu toe', schreef OnePlus Community Manager Akis E op het forum van het bedrijf.Het is ook ongelooflijk ontoegankelijk. OnePlus heeft deze aankondiging dagenlang op Twitter gehyped met spetterende blauw-witte afbeeldingen, waardoor sommige mensen dachten dat er een blauw model op komst was. Anderen hoopten op een gloednieuwe smartphone, of misschien wel een smartwatch.

In plaats daarvan onthulde OnePlus deze zwarte versie van de 3T, die normaal gesproken in grijs en goud wordt geleverd, en zei dat het nog maar '250 speciaal gegraveerde eenheden' heeft. Het extreem gelimiteerde toestel, met 'het beroemde colette-logo' op de achterkant, zal op 21 maart om 11 uur in de colette-winkel in Parijs te koop zijn voor 479 euro ($ 514).

OnePlus moedigt mensen aan om te 'kamperen' als ze dat willen. 'Dit is je enige kans om dit apparaat in beperkte oplage te bemachtigen, dus mis het niet!' Akis E schreef.

Verwant

  • OnePlus: we zijn klaar voor de grote competitiesOnePlus: we zijn klaar voor de grote competities

Commentatoren prezen de 'sexy' nieuwe zwarte verfbeurt, maar zijn niet al te enthousiast over de hype.

'Beetje anti-klimatisch, zullen fanboys hier geld aan uitgeven?' vroeg een commentator zich af. Anderen zeiden dat ze een grotere aankondiging verwachtten.

'Ernstig? Hier heb ik drie dagen op gewacht om een ​​3T te bestellen?' een persoon schreef. 'Ik wachtte om er een te bestellen in een fantastische blauwe kleur. Of eventueel een nieuw model. In plaats daarvan kom ik erachter dat ik naar Frankrijk kan vliegen en meer geld kan betalen voor een zwarte die adverteert voor een Frans bedrijf? BOVEN irritant.'

Aanbevolen verhalen

Branderaccounts 101: extra nummers voor een smartphone krijgen

Wil je niet je eigen telefoonnummer uitdelen, koop dan geen losse telefoon, download gewoon een van deze brander-apps op je bestaande smartphone.

Nvidia's nieuwste AI-module kan videoconferenties en sla repareren

De Jetson TX2 is de nieuwste alles-in-één computermodule voor het verwerken van kunstmatige intelligentie in het veld in plaats van in de cloud. Bedrijven gebruiken het om de kwaliteit van videoconferenties te verbeteren en zelfs om slavelden te verdunnen.

Engadget winactie: Win een OnePlus 3T smartphone!

Toen OnePlus ter plaatse kwam, wekte zijn smartphone veel belangstelling, maar er waren slechts beperkte hoeveelheden beschikbaar. Nu is het een standaard geworden voor wie op zoek is naar...