Add-onbeheer verplaatsen naar de zijbalk in Firefox

Wilt u liever uw add-ons in de zijbalk beheren in plaats van een apart venster? Dat kan nu met de Add-ons Sidebar-extensie voor Firefox.

Opstelling

Er is één ding om op te letten bij het installeren van de Add-ons Sidebar-extensie. Als u de MR Tech Toolkit-extensie al hebt geïnstalleerd, ziet u het volgende berichtvenster. Klik op Annuleren om de installatie te voltooien... anders wordt de Add-ons Sidebar verwijderd.add-on-beheer-naar-de-zijbalk-in-firefox-foto verplaatsen

Er zijn geen opties waar u zich zorgen over hoeft te maken... gewoon de werkbalkknop toevoegen (indien gewenst). Om de werkbalkknop toe te voegen, klikt u met de rechtermuisknop op een van de werkbalken en selecteert u Aanpassen... om het venster Werkbalk aanpassen te openen. Pak de Add-ons-knop met uw muis en verplaats deze naar de locatie van uw keuze en sluit het venster Werkbalk aanpassen.

add-on-beheer-naar-de-zijbalk-in-firefox-foto verplaatsen 2

Nu bent u klaar voor supersnelle toegang om uw add-ons te beheren zonder het menu Extra te gebruiken of een apart venster te openen.

Opmerking: u kunt ook de sneltoets Ctrl + Shift + A gebruiken om de zijbalk Add-ons te openen.

Add-onszijbalk in actie

Gebruik van de Add-ons Sidebar-knop of sneltoets om de zijbalk snel en gemakkelijk te openen. De breedte van de zijbalk kan ook worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren. Ziet er goed uit!

Conclusie

Als u op zoek bent geweest naar een manier om nog meer goeds in uw zijbalk te stoppen, dan zal de Add-ons Sidebar-extensie zeker een plezierige toevoeging zijn aan uw Firefox-browser.

Links

Download de Add-ons Sidebar-extensie (Mozilla Add-ons) *stopgezet

Meer verhalen

Vereenvoudig het kopiëren en plakken van tekst in Firefox met AutoCopy

Op zoek naar een gemakkelijke manier om het kopiëren en plakken in Firefox te versnellen? Nu kunt u de hoeveelheid werk die u moet doen met AutoCopy halveren.

Ben jij een supernerd? Hier is de enige site waar u bij moet horen

Zijn je geek-vaardigheden voorbereid en klaar voor een uitdaging? Super User is de plek waar je kunt laten zien hoe goed je vaardigheden werkelijk zijn. Als het beantwoorden van vragen niet jouw ding is, is het ook een geweldige plek om je echt moeilijke technische vragen beantwoord te krijgen.

Wijzig het gedrag van nieuwe tabbladen in Firefox met NewTabURL

Wilt u dat Firefox een specifieke pagina of URL opent wanneer u een nieuw tabblad opent? Nu kunt u precies specificeren wat er elke keer op dat nieuwe tabblad wordt geopend met de NewTabURL-extensie.

UAC-meldingen beheren in Windows 7

Een van de irritantere eigenschappen van Windows Vista was dat UAC (User Account Control) opdook en overal toestemming voor vroeg. Nu in Windows 7 is het een stuk beter beheersbaar en vandaag bekijken we hoe het te beheren of volledig uit te schakelen.

Stomme geektrucs: meet hoe ver uw muis is bewogen

Heb je je ooit afgevraagd hoe ver je je muis hebt verplaatst? Het zal je misschien verbazen dat het niet lang duurt voordat je muis daadwerkelijk een paar kilometer is verplaatst.

Installeer Windows Live Essentials in Windows 7

U begint dus fris met het nieuwe Windows 7-besturingssysteem, maar merkt op dat er enkele van uw favoriete Windows-toepassingen ontbreken. Vandaag bekijken we het installatieprogramma van Windows Live Essentials om uw favoriete Microsoft-applicaties in te stellen.

5 geweldige muziekdesktopgadgets voor Vista en Windows 7

Ben je een muziekfan en wil je een gemakkelijke manier om de muziek waar je van houdt te krijgen met een eenvoudige applicatie op je desktop? Vandaag brengen we u een lijst met enkele van de koelere desktopgadgets met muziekthema voor Vista en Windows 7.

Rip en converteer uw muziekcollectie met CDex

Op zoek naar software voor het rippen van cd's die kwalitatief goed werk levert? Nu kunt u genieten van geweldige resultaten bij het rippen en converteren van uw muziek met WildFire CD Ripper CDex.

Friday Fun: Warp Through Portals WarpShot spelen

Het is weer vrijdag en het is tijd om te ontspannen en een leuke flashgame te spelen tijdens de bedrijfstijd. Vandaag kijken we naar een leuk, op fysica gebaseerd spel waarbij je de zwaartekracht moet gebruiken en door portalen moet verdraaien om elk niveau te verslaan.

Geweldige bureaubladachtergronden: de Windows 7-editie

Vandaag hebben we een aantal geweldige, hoogwaardige en over het algemeen geweldige bureaubladachtergronden voor het tweaken van uw systeem. In tegenstelling tot sommige van de vorige razzia's, hebben we ervoor gezorgd dat we alleen achtergronden hebben gekozen met versies met een grote resolutie.