Verplaats de taakbalk naar verschillende locaties in Windows

De meesten van jullie zijn er waarschijnlijk aan gewend dat de taakbalk altijd onder aan het scherm staat en hebben er nooit aan gedacht deze te verplaatsen. Hier laten we u zien hoe u het naar een van de vier hoeken van het bureaublad in XP, Vista en Windows 7 kunt verplaatsen.

Verplaats de taakbalk

Klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied op de taakbalk en schakel de taakbalk vergrendelen uit.Nu het is ontgrendeld, houdt u de linkermuisknop ingedrukt en sleept u deze naar een van de vier zijden van uw bureaublad. Hier bekijken we het aan de rechterkant in Windows 7.

verplaats-de-taakbalk-naar-verschillende-locaties-in-windows foto 2

Hier is een blik op hoe het eruit ziet bovenaan het bureaublad. Waar u het ook verplaatst, u zult waarschijnlijk een aantal van uw bureaubladpictogrammen dienovereenkomstig willen verplaatsen.

verplaats-de-taakbalk-naar-verschillende-locaties-in-windows foto 3

Aan de linkerkant ... met het aan deze kant was het logisch om snelkoppelingen naar de rechterkant van het bureaublad te verplaatsen.

verplaats-de-taakbalk-naar-verschillende-locaties-in-windows foto 4

Aan de rechterkant in Vista…

verplaats-de-taakbalk-naar-verschillende-locaties-in-windows foto 5

Eindelijk eens een kijkje op de top in Windows XP.

verplaats-de-taakbalk-naar-verschillende-locaties-in-windows foto 6

Dit kan handig zijn als u een breedbeeldmonitor heeft en documenten op volledig scherm leest. Als je het altijd op de bodem hebt gehad, is het zeker even wennen om het op andere plekken te hebben. Misschien wilt u echter experimenteren en mogelijk een nieuwe locatie voor de taakbalk fulltime vinden.

Meer verhalen

Windows 7 leren: energie-instellingen beheren

In XP weet u waarschijnlijk al hoe u de energie-instellingen voor uw systeem op een laptop of desktop moet beheren. Vandaag laten we u zien hoe u energie-instellingen beheert en aangepaste plannen maakt in Windows 7.

Friday Fun: Ga aan de slag met Quake Live

Een van de meer populaire FPS-games op pc is de Quake-serie, en nu kun je gratis online spelen met Quake Live. Vandaag geven we u een overzicht van hoe u het kunt laten werken en wat u kunt verwachten.

Controleer Google-services vanuit het systeemvak

Bent u op zoek naar een app die in uw systeemvak staat en u op de hoogte stelt wanneer u nieuwe items in uw Google-accounts heeft? Nu kunt u eenvoudig al uw favoriete Google-services volgen met Googsystray.

Maak Lees Later-lijsten in Google Chrome

Heb je gewacht op die Read It Later-extensie goedheid in Google Chrome? Nu kunt u Lees Later-lijsten maken met de Local Read Later-extensie.

Krijg betere functionaliteitstacks zonder extra software

Ik hou echt van het idee van stapels op de taakbalk in vensters met programma's zoals StandaloneStack om snel toegang te hebben tot bestanden en te voorkomen dat verkenner-vensters steeds opnieuw moeten worden geopend. Maar wat ik niet leuk vind aan stapels, is dat je zo'n beperkte interactie hebt met de bestanden in de stapels; echt alles jij

Dual Boot uw vooraf geïnstalleerde Windows 7-computer met Ubuntu

Als u een probleem ondervindt met de grafische weergave terwijl Ubuntu niet correct wordt weergegeven, gaat u terug naar het startscherm, drukt u op F4 en selecteert u Veilige grafische modus.

Deep Web

Het Deep Web is webgebaseerde inhoud die niet wordt gevonden in de resultaten van zoekmachines. In tegenstelling tot Darknets, waarbij de inhoud expliciet wordt versleuteld en voor het publiek wordt bewaard, is de meeste Deep Web-inhoud onzichtbaar voor zoekmachines en hun gebruikers, simpelweg omdat er geen links zijn die naar de inhoud verwijzen.

Schakel het vervelende uit Dit apparaat kan een sneller ballonbericht uitvoeren in Windows 7

Ben je het beu om te zien dat dit apparaat sneller een ballonbericht kan weergeven telkens wanneer je een ouder flashstation of ander apparaat gebruikt? Hier laten we u zien wat u moet doen om er voor eens en voor altijd vanaf te komen.

Bestanden en printers delen tussen Windows 7 en Vista

Met drie verschillende versies van Windows die nu worden gebruikt, zult u waarschijnlijk merken dat u bestanden of printers tussen hen probeert te delen. Vandaag bekijken we hoe u bestanden en printers kunt delen tussen Vista- en Windows 7-machines.

Maak notities binnen (en buiten) van Firefox

Bent u op zoek geweest naar een extensie voor het maken van aantekeningen die kan aansluiten bij Firefox en ook buiten kan werken? Kijk dan eens goed naar de QuickFox Notes-extensie voor Firefox.