Verplaats het Windows 8-startscherm van de ene monitor naar de andere

verplaats-de-vensters-8-start-scherm-van-een-monitor-naar-een andere foto 1

Als u een computer met meerdere monitoren met Windows 8 hebt, vraagt ​​u zich misschien af ​​waarom het startscherm in vredesnaam slechts één van de monitoren in beslag neemt. We kunnen dat niet uitleggen, maar we kunnen u wel vertellen hoe u het startscherm (of moderne apps) van de ene monitor naar de andere kunt verplaatsen.

Het enige wat u hoeft te doen is WIN + PAGINA OMHOOG of WIN + PAGINA OMLAAG gebruiken om het startscherm te verplaatsen. Het is best handig.verplaats-de-vensters-8-startscherm-van-een-monitor-naar-een andere foto 2

Als u uw muis naar het normale bureaublad verplaatst en klikt, wordt het startscherm of de moderne app natuurlijk geminimaliseerd. Je kunt dus niet tegelijkertijd een moderne app op de ene monitor en een desktop-app op de andere gebruiken. Oh nou ja.

Meer verhalen

Hoe u de functies voor automatisch aanvullen en spellingcorrectie van Microsoft Word in alle Windows-apps kunt krijgen

Zou u soms willen dat u de handigere functies van Microsoft Word, zoals automatisch aanvullen, automatische spellingcorrectie en Autotekst, in andere programma's in Windows zou kunnen gebruiken? PhraseExpress is een gratis programma waarmee u precies dat kunt doen.

Beginnende Linux-gebruikers: wees niet bang voor de terminal

Linux-gebruikers gebruiken de terminal vaak om taken uit te voeren. Dit kan intimiderend zijn als je een nieuwe Linux-gebruiker bent die een grafische omgeving wil die gemakkelijk te begrijpen is, maar je moet je niet laten afschrikken door de Linux-terminal.

Inkt besparen en websites beter laten afdrukken

Het afdrukken van webpagina's waarvan u een papieren versie wilt, kan een beetje tegenvallen. In tegenstelling tot andere documenten is het niet eenvoudig om precies te zeggen hoeveel stukjes papier er nodig zijn en of er al dan niet onhandig geknipt zal worden. Voeg daarbij het probleem van het verspillen van inkt door ongewenste afbeeldingen af ​​te drukken

Geek Trivia: wat was het eerste turn-based strategiecomputerspel?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Week in Geek: Google zet strijd voort tegen toegenomen pogingen tot accountkaping

Onze laatste editie van WIG voor februari staat vol met nieuwslinks over onderwerpen zoals identiteitsfraude die in de VS toeneemt, een beveiligingsfout die een hacker toegang geeft tot elk Facebook-profiel, de PlayStation 4 zal gebruikte games spelen en meer.

Geek Trivia: Motorola ontleent zijn naam aan wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Waarom slaat mijn browser zoveel privégegevens op?

Tussen de browsergeschiedenis en trackingcookies, is het gemakkelijk om het gevoel te hebben dat uw browser u volgt en bespioneert. Maar webbrowsers slaan deze privégegevens om goede redenen op.

Desktop Fun: Meadows Wallpaper Collection Series 2

Er gaat niets boven het kunnen ontspannen terwijl je door open ruimtes loopt, genietend van de warmte van de zon en de wind in je gezicht voelen. Dwaal door deze open en vredige weiden op uw bureaublad met de tweede in onze serie Meadows Wallpaper-collecties.

Hoe u per ongeluk verwijderde bestanden op uw Windows-pc, thumbdrive of SD-kaart kunt herstellen

Als u per ongeluk bestanden hebt verwijderd van uw Windows-computer of van een externe USB-drive, geheugenkaart of ander extern opslagapparaat, is er een eenvoudige manier om die bestanden te herstellen met een gratis programma.

Gratis een back-up maken van Citrix Xen VM's met Xen-pocalypse (Bash)

Heb je ooit een back-up van je Citrix Xen Virtual Machines (VM's) moeten maken, maar wilde je de bank hiermee niet breken? HTG heeft precies het bash-script voor je met Xen-pocalypse.