Verizon's Android Wear 2.0-horloge gaat op 11 mei in de verkoop

Verizon

De Android Wear 2.0-smartwatch van Verizon brak in februari uit de dekking met een geplande lancering voor maart. Nou, dat is niet gebeurd. Vandaag heeft de draadloze provider aangekondigd dat zijn Wear24-apparaat op 11 mei zowel in winkels als online te koop zal zijn. Als je het je herinnert, kost de wearable $ 300 met een activering van 2 jaar plus $ 5 maand om er een aan je dataplan te koppelen. Wilt u niet 24 maanden opgesloten zitten? U kunt $ 50 extra betalen om een ​​Wear24 te kopen zonder het extra papierwerk.

De Wear24 beschikt over 4G LTE-connectiviteit, zodat je een aantal dingen kunt doen, zoals bellen, sms'en en muziek streamen zonder je telefoon aan je zijde te hebben. Met de nieuwste versie van Android Wear zit de Google Assistent om je pols om je te helpen met een reeks taken. De Wear24 is verpakt in een 1,39-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 290 PPI. Het heeft ook een 450mAh-batterij die draadloos opladen mogelijk maakt en het apparaat heeft een IP67-classificatie voor waterbestendigheid. Die aanduiding betekent dat je de smartwatch tot 30 minuten in maximaal 1,3 voet water kunt dompelen voordat je je zorgen hoeft te maken over grote schade.Google heeft de handen vol aan Android Wear 2.0. Na het uitstellen van de release van afgelopen herfst tot begin 2017, duwde een bug de update nog verder terug voor oudere horloges. Hoewel een aantal bestaande modellen de update hebben ontvangen, zijn er veel wearables die nog niet alle nieuwe functies hebben ontvangen. Helaas maakt dat het uitgeven van een nieuw apparaat waarop de software al draait een stuk aantrekkelijker.

*Verizon is eigenaar van AOL, het moederbedrijf van Engadget. Engadget behoudt echter de volledige redactionele controle en Verizon zal het uit onze koude, dode handen moeten wrikken.

Aanbevolen verhalen

De volgende 'Layton'-game verschijnt vóór 3DS op Android en iOS

Tenzij je een geïmporteerde 3DS hebt, duurt het even voordat je de volgende 'Layton' op Nintendo's handheld kunt spelen.

CNBC: Apple wil dat zijn horloge essentieel is voor diabetici

Volgens CNBC heeft Apple een geheim team dat werkt aan het monitoren van de bloedsuikerspiegel.

Bug vertraagt ​​Android Wear 2.0 opnieuw

Android Wear 2.0 heeft weer een vertraging opgelopen, waardoor de software niet kan worden uitgerold naar oudere horloges.