Verizon FiOS-streaming telt niet langer mee voor uw datalimiet

Bloomberg via Getty Images

Sinds voorzitter en netneutraliteitsscepticus Ajit Pal een FCC-onderzoek naar data-free 'zero-rating' heeft laten vallen, is het volle kracht vooruit voor providers op onbeperkte videostreaming. Verizon stapelt zich op met zijn FiOS Mobile-app, waarmee je nu zo'n 140+ kanalen, opgenomen DVR-shows en films onderweg kunt streamen zonder je draadloze datalimiet te beïnvloeden. De nieuwe deal is van toepassing op FiOS-internet- en tv-abonnees op Verizon's 5GB, Small, Medium en Large plannen.

De app is waarschijnlijk een reactie op de recente draadloze abonnementen van AT&T waarmee je DirecTV Now kunt streamen zonder datahit, zolang je zowel een in aanmerking komend mobiel als DirecTV Now-abonnement hebt. T-Mobile biedt DirecTV en Hulu ook zonder datahit, hoewel het het aanbod ook heeft gebruikt om rivaal AT&T te verslaan.Verizon heeft onlangs ook zijn Unlimited-abonnement nieuw leven ingeblazen, opnieuw in navolging van AT&T en T-Mobile. Interessant is dat FiOS-streaming met nulclassificatie niet is inbegrepen bij het Unlimited-abonnement, volgens de kleine lettertjes op de FiOS Mobile App-pagina van het bedrijf op iTunes, zoals opgemerkt door The Verge. In plaats daarvan telt het mee voor de limiet van 22 GB - dus als u veel tv streamt en deze overschrijdt, kunnen uw snelheden worden beperkt.

Verizon heeft vorig jaar zijn Go90-videostreaming-app al op nul beoordeeld, iets dat de oren van voorstanders van netneutraliteit opfleurde. Hoewel gratis videogegevens geweldig klinken, zijn organisaties zoals de Electronic Frontier Foundation en ACLU van mening dat providers een ongelijk speelveld creëren door hun eigen inhoud voorrang te geven boven rivalen zoals Netflix.

Als zodanig schreven zij en andere groepen de FCC om er bij de FCC op aan te dringen de in 2015 gecreëerde regels voor netneutraliteit niet af te schaffen. mensen in de toekomst', zegt de petitie.

*Verizon is eigenaar van AOL, het moederbedrijf van Engadget. Engadget behoudt echter de volledige redactionele controle en Verizon zal het uit onze koude, dode handen moeten wrikken.

Aanbevolen verhalen

Boomerang $ 5 Cartoon-streamingservice wordt gelanceerd

Turner en Warner Bros. zullen via Boomerang meer dan 5.000 titels aanbieden, waaronder tekenfilms van Hanna-Barbera, Looney Toons en MGM.

The Public Access Weekly: het einde kent geen einde

De Public Access Weekly kan veel doen, maar dat niet

Waarom biedt Verizon weer onbeperkte data aan?

Door de grote verbeteringen van T-Mobile in de afgelopen jaren voelt Verizon enige druk.

Het is niet langer genoeg dat budgettelefoons gewoon goedkoop zijn

Een middelmatige lijst met specificaties voor minder dan $ 250 snijdt het gewoon niet meer.

Hoe de vervelende Verizon FIOS Widget-promoties uit te schakelen?

Verizon FIOS heeft veel geweldige functies, maar hun settopboxen hebben één onaangename fout: wanneer je ze een tijdje niet hebt gebruikt, laden ze vervelende widget-advertenties die een eeuwigheid duren om te laden en moeten worden verlaten. Hier leest u hoe u ze kunt uitschakelen.