Verhoog het aantal Omnibox-pop-upsuggesties van Google Chrome met een ongedocumenteerde schakelaar

Zoals bijna iedereen inmiddels weet, heeft Google hun Chrome-webbrowser uitgebracht, een uitgeklede browser die is gebouwd voor snelheid en een inline-zoekbalk die bekend staat als de Omnibox. Het enige probleem is dat er standaard slechts 5 suggesties zijn, maar met een eenvoudige opdrachtregelschakelaar kunnen we dat aantal verhogen.

Om te illustreren waar we het over hebben, zie je 5 suggesties zodra je begint te typen in de Omnibox:

verhoging-google-chrome-and-8217;s-omnibox-pop-up-suggestie-telling-met-een-ongedocumenteerde-switch foto 1Maar we kunnen dat verhogen tot 10, of zelfs meer als u kiest:

verhoging-google-chrome-and-8217;s-omnibox-pop-up-suggestie-telling-met-een-ongedocumenteerde-switch foto 2

De magie gebeurt met een eenvoudige opdrachtregelschakelaar die we aan de snelkoppeling zullen toevoegen. Open gewoon de eigenschappen voor uw Google Chrome-pictogram en voeg de volgende schakelaar toe aan het einde van de doelregel (zorg ervoor dat u er een spatie tussen plaatst)

-omnibox-popup-count=10

verhoging-google-chrome-and-8217;s-omnibox-pop-up-suggestie-telling-met-een-ongedocumenteerde-switch foto 3

Wanneer u Chrome nu start met deze snelkoppeling, ziet u meer suggesties in de lijst. Houd er rekening mee dat u in plaats van 10 elk willekeurig getal kunt invoeren.

Opmerking: als je het nieuws over deze browser hebt gemist, kun je de screenshot-tour van Lifehacker bekijken.

Meer verhalen

Maak een snelkoppeling naar het dialoogvenster Opgeslagen gebruikersnamen en wachtwoorden in Windows

Als u ooit een wachtwoord hebt opgeslagen wanneer u verbinding maakt met een website waarvoor verificatie is vereist, voor een externe desktopsessie of een toegewezen schijf, heeft u zich misschien afgevraagd waar die wachtwoorden worden opgeslagen. Als je al heel lang leest, weet je al waar, maar misschien ben je geïnteresseerd in hoe je een

Synchroniseer bestanden met 2BrightSparks SyncBack - (deel 2)

Hopelijk heb je deel 1 van het gebruik van de SyncBack freeware applicatie moeten lezen. In dit artikel zal ik enkele van de meer geavanceerde functies van SyncBack behandelen en ook de voordelen van de betaalde versie van SyncBack SE.

Maak uw eigen eenvoudige iGoogle-gadget

U hoeft geen superprogrammeur te zijn om gadgets voor u en de iGoogle-pagina van uw vriend te maken. Nu zal deze methode geen flitsende games maken of aandelenrapporten weergeven, maar het is een leuke manier om inhoud met vrienden en familie te delen. Als u nog geen iGoogle-pagina heeft gemaakt, is dit erg

Back-upgegevens met 2BrightSparks SyncBack - (deel 1)

De belangrijkste regel die als IT-professional in je brein wordt geboord, is Back-up van je gegevens! Als onderdeel van een thema in de komende weken gaan The Geek en ik verschillende processen doornemen om een ​​back-up van gegevens op uw pc te maken. In een recente Lifehacker-enquête werd lezers gevraagd wat de beste Windows is

Genereer een systeemgezondheidsrapport in Vista

Windows Vista heeft een aantal nieuwe hulpmiddelen om te helpen bij het diagnosticeren van problemen met uw systeem. Ja, er zijn nog steeds de bekende zoals Event Viewer, Task Manager en Performance Monitor, maar Vista heeft deze normen verbeterd en ook nieuwe diagnostische tools toegevoegd. Een heel coole was eerder

Wijzig de standaardeditor voor batchbestanden in Vista

Is het je ooit opgevallen dat de optie Bestandstypen volledig is verwijderd uit Vista en dat er geen ingebouwde manier is om de editor voor veel bestandstypen te wijzigen? Natuurlijk kunt u de standaardtoepassing wijzigen die wordt gebruikt om het bestand te openen, maar u kunt niet wijzigen wat er gebeurt als u met de rechtermuisknop klikt/bewerkt.

Stel CCleaner in om elke nacht automatisch te draaien in Windows 7, Vista of XP

Nadat ik gisteren het artikel had geschreven over hoe je CCleaner geruisloos via een sneltoets of een sneltoets kunt gebruiken, zeiden veel mensen tegen me dat ze graag zouden willen weten hoe ze het elke avond volgens een schema moeten uitvoeren, dus ik schrijf dat op voor ieders voordeel.

Versleutel bestanden en mappen met slechts een paar klikken

Voor degenen onder u die bekend zijn met het SyncBack-hulpprogramma voor bestandsback-up, kennen het genie van 2BrightSparks-software. Een hulpprogramma dat u misschien niet kent, is EncryptOnClick. Dit is de gemakkelijkste coderingssoftware die ik ooit heb gebruikt. Het maakt gebruik van 256-bits AES-codering van militaire kwaliteit met wachtwoordbeveiliging.

Houd webmail in de gaten met POP Peeper

Het is altijd een goede zaak om één locatie te hebben om al uw e-mailaccounts via uw bureaublad te controleren. Er zijn veel e-mailmanagers om uit te kiezen, waaronder Outlook en Thunderbird. Het kunnen controleren van uw e-mail vanuit webmailaccounts vereist soms extra kosten, zoals bij Yahoo Plus.

Maak een snelkoppeling of sneltoets om CCleaner stil uit te voeren

CCleaner is een van de meest populaire freeware-applicaties om je computer op te schonen, en terecht: de applicatie is krachtig en gebruiksvriendelijk. Dus hoe maken we een snelkoppeling die het in de stille modus uitvoert, zoals de optie CCleaner uitvoeren in de Prullenbak?