Vergeet Black Friday: het is vandaag de dag van de browser van je ouders

vergeet-zwarte-vrijdag-vandaag-is-update-je-ouders-en-rsquo;-browser-dag foto 1

Hopelijk leest u dit niet na een lange nacht in de kou te hebben gezeten, vechtend met andere mensen om een ​​apparaat te kopen dat over een maand verouderd is. In plaats van te winkelen, is het tijd om minder slechte browsers cadeau te doen.

Bij The Atlantic stelden ze voor dat het vandaag Update Your Parents' Browser Day zou zijn, en bij How-To Geek waren we het daar niet meer mee eens, vooral omdat velen van jullie waarschijnlijk nu bij je familie zijn, herstellende van te veel eten van hun eten.Het is tijd om de browser van je ouders te upgraden, en als je toch bezig bent, zorg er dan voor dat ze ook een antivirusprogramma hebben geïnstalleerd. Wil je echt geweldig zijn? Stel CCleaner in om volgens een schema te werken en als ze Windows XP gebruiken, stel dan een geautomatiseerde defragmentatietaak in. Misschien is het een goed moment om CrossLoop of TeamViewer of een of andere externe desktoptoepassing in te stellen, zodat u op een later tijdstip gemakkelijk controle kunt krijgen wanneer u dat onvermijdelijke telefoontje krijgt.

Reglement

Alleen omdat Google Chrome geweldig is, is dat geen excuus om een ​​enorme verrassing te veroorzaken als je moeder, vader, oom of ander familielid echt gewend is aan Internet Explorer. Je kunt ze op zijn minst proberen te upgraden naar IE9 als ze op Vista of Windows 7 werken, of misschien kijken of ze willen overschakelen naar Firefox als ze vastzitten op XP. Zorg ervoor dat je ze vertelt dat je ze gaat upgraden en laat ze zien hoe het werkt voordat je vertrekt.

Deel uw relatieve-upgrading-horror-verhalen in de reacties!

Meer verhalen

Hoe de AppleSyncNotifier.exe Entry Point Not Found-fout te repareren

Als je helaas bent gedwongen om iTunes te gebruiken, ben je waarschijnlijk gewend aan veel fouten. Als u elke keer dat u uw pc opnieuw opstart een AppleSyncNotifier.exe - Entry Point Not Found-foutmelding krijgt, kunt u dit als volgt oplossen.

Week in Geek: Internet Explorer-gebruik daalt tot onder de 50%

Deze week hebben we geleerd hoe je afbeeldingen en foto's kunt omzetten in geluidsbestanden, je QR-codes kunt aanpassen en decoreren met afbeeldingen, LogMeIn Hamachi kunt gebruiken om overal toegang te krijgen tot je bestanden, geleerd wat die desktop.ini-bestanden zijn die je steeds ziet, teruggekeken op de beste -Naar Geek-artikelen voor oktober en meer.

20 van de beste domme geektrucs om indruk te maken op je vrienden

Heb je ooit een niet-nerdvriend verrast en indruk gemaakt toen je iets op je computer deed waarvan je dacht dat het eenvoudig was? Zo ja, dan heb je een Stupid Geek Trick uitgevoerd. Dit zijn eenvoudige, soms niet erg nuttige, computertaken.

Desktop Fun: Sci-Fi Cities Wallpaper Collection Series 1

Sciencefiction laat ons dromen van nieuwe werelden om te verkennen, geavanceerde technologie, onbekende soorten, fantastische steden om in te wonen en meer. Nu kun je de metropolen van de toekomst rechtstreeks naar je bureaublad brengen met de eerste in onze Sci-Fi Cities Wallpaper-collecties.

Bouw een salontafel MAME-console [Weekendproject]

Natuurlijk kun je je klassieke arcade-spellen spelen met een moderne controller, maar wat is daar zo leuk aan? Deze indrukwekkende tafelcontroller-console brengt het gevoel terug dat je bij de arcade-machine zit.

Wat je zei: je favoriete RSS-lezers

Eerder deze week vroegen we je om je favoriete RSS-reader te delen; nu zijn we terug om uw RSS-favorieten, tips en trucs te delen.

Ontdek wanneer het internationale ruimtestation zichtbaar is vanuit uw omgeving

Vanwege zijn grote formaat en sterk reflecterende oppervlakken is het mogelijk om het International Space Station (ISS) vanaf de aarde te zien. Bekijk deze handige site om te zien wanneer het over jouw stad is.

Vernieuwen en opnieuw instellen gebruiken in Windows 8 of 10 om uw pc eenvoudig opnieuw te installeren

Ben je het formatteren beu? Leer vervolgens hoe u uw machines nieuw leven kunt inblazen zonder te formatteren met behulp van de nieuwe vernieuwings- en resetfuncties die aanwezig zijn in Windows 8 of 10.

Vrijdagpret: 6 verschillen

Vrijdag is eindelijk weer hier en dat betekent dat het tijd is om een ​​​​snel spel of twee binnen te sluipen terwijl je wacht om naar huis te gaan. In het spel van deze week is het je doel om de verschillen tussen twee afbeeldingen te vinden, maar deze specifieke versie is niet zo eenvoudig als het klinkt! Durf jij de uitdaging aan?

Uit de doos met tips: Android Mind Mapping, Chrome Pandora-meldingen en eenvoudige takenlijsten

Een keer per week dumpen we de brievenbus met tips en delen we enkele van de door lezers ingezonden tips met u. Deze week kijken we naar het maken van mindmaps op Android-apparaten, desktop Pandora-meldingen en gebruiksvriendelijke takenlijsten.