Verfraai uw Word 2007-documenten met alinearanden en arcering

Hier is een snelle tip om wat extra flair toe te voegen aan alinea's in uw Word 2007-documenten om ze te laten opvallen.

Markeer de alinea waarop u de aandacht wilt vestigen, klik op het tabblad Start op het lint en kies de vervolgkeuzelijst Randen. Selecteer in dit menu Randen en arcering.

spruce-up-your-word-2007-documenten-met-paragraaf-randen-en-shading foto 1Klik in het dialoogvenster Randen en arcering aan de linkerkant op Vak. Blader door de lijst Stijlen om uw favoriete ontwerp te selecteren. U kunt ook een aangepaste kleur en breedte selecteren. Er is een mooi klein voorbeeldvenster aan de rechterkant om u een idee te geven van hoe uw rand eruit zal zien. Vanaf hier kunt u op elke randzijde klikken die u niet wilt als u niet het volledige kadereffect wilt. Zodra u de gewenste stijl heeft, klikt u op OK.

spruce-up-your-word-2007-documenten-met-paragraaf-randen-en-shading foto 2

Hier is een afbeelding van hoe het toevoegen van slechts een gedeeltelijke rand de alinea's in het document opheft.

spruce-up-your-word-2007-documenten-met-paragraaf-randen-en-shading foto 3

We kunnen ook wat schaduw toevoegen voor extra pit. Vanuit het venster Randen en arcering waar we eerder waren, kun je op het tabblad Arcering klikken. Voeg wat kleur toe in de vervolgkeuzelijst Vulling.

spruce-up-your-word-2007-documenten-met-paragraafranden-en-shading foto 4

Kies nu de intensiteit van de kleur. Klik vervolgens op OK.

spruce-up-your-word-2007-documenten-met-paragraaf-randen-en-shading foto 5

Hier is het eindresultaat van een custom boarder en shading. Opties zijn er genoeg! Dit zou moeten helpen om dezelfde oude documenten op te fleuren tijdens uw volgende vergadering.

spruce-up-your-word-2007-documenten-met-paragraafranden-en-shading foto 6

Noot van de redactie: vergeet het voorblad op uw TPS-rapport niet. Heb je die memo gekregen?

Meer verhalen

Toegang tot uw MySQL-server op afstand via SSH

Dus je hebt MySQL op je webserver, maar het is om veiligheidsredenen standaard alleen geopend voor lokale poorten. Als u toegang wilt tot uw database vanuit een clienttool zoals de MySQL Query Browser, zou u normaal gesproken toegang moeten hebben vanaf uw lokale IP-adres ... maar dat is lang niet zo veilig.

Keyboard Ninja: wijs een sneltoets toe aan elk venster

Wanneer ik een repetitieve taak moet uitvoeren, zoals het controleren van mijn e-mail of het overschakelen naar een open IM-venster, is de snelste optie om een ​​sneltoets rechtstreeks aan het venster toe te wijzen, zodat ik het venster kan verkleinen/herstellen met niets meer dan een enkele toetsaanslag .

Bespaar tijd door de werkbalk Snelle toegang in Office 2007 aan te passen

Met alle hype over het lint, is een van de meer over het hoofd geziene nieuwe functies in Office 2007 de werkbalk Snelle toegang, die enorm handig kan zijn als je de tijd neemt om hem aan te passen.

Beagle-zoekcache opschonen na het verwijderen van Beagle

Als je op mij lijkt, heb je zojuist het nieuws gekregen over de nieuwe Google Desktop-client voor Linux en verwijder je de huidige Beagle-zoekopdracht voor Ubuntu, zodat je deze in plaats daarvan kunt vervangen door Google.

Geschiedenis wissen van Totem Movie Player in Ubuntu

Als je de standaard filmspeler in Ubuntu hebt gebruikt om video's af te spelen, is het je misschien opgevallen dat er in de applicatie geen manier is om de recente geschiedenis van bekeken films te wissen. Dit kan problemen veroorzaken als je een video opent waarvan je niet wilt dat andere mensen ze in je lijst zien.

Tijdelijke oplossing voor Vista-taakbalkminiatuurvoorbeelden worden niet correct weergegeven

De nieuwe taakbalkvoorbeelden in Windows Vista zijn behoorlijk glad, maar ze lijken na een tijdje niet meer te werken voor mij. Dit is geen permanente oplossing, maar het lost het probleem wel tijdelijk op.

De sneltoets 'Omhoog' voor Windows 7 of Vista Explorer

Het nieuwe Verkenner-venster in Windows 7 en Vista heeft geen knop Omhoog, wat me helemaal gek maakt. Gelukkig vond ik een vervanging voor een sneltoets.

Back-up of herstel van opgeslagen netwerkgebruikersreferenties in Windows Vista

Telkens wanneer u gebruikersreferenties invoert in Internet Explorer, een schijf toewijst aan een externe server of verbinding maakt met een Windows-domein, krijgt u de mogelijkheid om uw wachtwoord op te slaan. Wat u zich misschien niet realiseert, is dat u een back-up kunt maken van de lijst met die inloggegevens of deze kunt herstellen met een grotendeels verborgen besturingselement

Systeemherstel gebruiken in XP

Windows staat erom bekend dat het stuurprogramma- en .dll-conflicten heeft, evenals allerlei soorten software die problemen met uw computer veroorzaken. Gelukkig is er een systeemherstelfunctie die je computer terug kan zetten naar een bekende werkende configuratie, zolang je een herstelpunt hebt gemaakt.

Green Computing: compacte fluorescentielampen

Ik ben de IT-beheerder bij een elektriciteitscoöperatie. Omdat wij nerds constant met elektronische componenten werken, zou het zonde zijn als ik de compacte fluorescentielamp (CFL's) niet zou afdekken. CFL's zijn die gekke spiraalvormige lampen die je elke dag meer en meer ziet. Deze lampen zijn zeer