Vereenvoudig het kopiëren en plakken van tekst in Firefox met AutoCopy

Op zoek naar een gemakkelijke manier om het kopiëren en plakken in Firefox te versnellen? Nu kunt u de hoeveelheid werk die u moet doen met AutoCopy halveren.

Automatisch kopiëren instellen

Na het installeren van AutoCopy, moet u snel de opties bekijken om te zien of er wijzigingen of aanpassingen zijn die u wilt aanbrengen. Zoals u kunt zien, zijn er meerdere opties voor Automatisch kopiëren (standaardinstelling weergegeven) en de mogelijkheid om ook sneltoetsen te maken (indien gewenst).vereenvoudig-tekst-kopiëren--en-plakken-in-firefox-met-autokopie foto 1

Het gebruik van deze extensie is net zo eenvoudig als het markeren van tekst (om te kopiëren) en op de middelste muisknop te klikken (om te plakken). Als je veel kopieert en plakt in Firefox terwijl je op internet surft, zal deze extensie zeker helpen om dingen te versnellen (geweldig!).

Opmerking: tekst uit Firefox in een andere toepassing plakken met de middelste muisknop werkt niet, maar u kunt Ctrl + V gebruiken om de plakactie te voltooien.

Statusbalkbediening

Als u het hebt geselecteerd in de opties, staat er een pictogram in de statusbalk voor AutoCopy. Hiermee kunt u de extensie snel en gemakkelijk in- of uitschakelen. Hier kunt u zien hoe het pictogram eruitziet wanneer AutoCopy is ingeschakeld...

vereenvoudig-tekst-kopiëren--en-plakken-in-firefox-met-autokopie foto 2

En hoe het pictogram eruitziet als AutoCopy is uitgeschakeld. Een enkele klik op het pictogram schakelt de actieve/niet-actieve status voor de extensie.

vereenvoudig-tekst-kopiëren--en-plakken-in-firefox-met-autocopy foto 3

Conclusie

Als je een manier nodig hebt om het kopiëren en plakken in Firefox te versnellen en te vereenvoudigen, dan wordt deze extensie misschien wel je nieuwe beste vriend!

Links

Download de AutoCopy-extensie (Mozilla-add-ons)

Download de AutoCopy-extensie (startpagina voor ontwikkelaars)

Meer verhalen

Maak een back-up van uw op Mozilla gebaseerde software met MozBackup

Heeft u een geweldige installatie voor uw Firefox-browser of andere Mozilla-codegebaseerde software en moet u er een back-up van maken? Nu kunt u dit snel en gemakkelijk doen met MozBackup.

Minimaliseer apps naar het systeemvak met Trayconizer

Heb je een geweldige app die je vaak elke dag gebruikt, maar die geen optie Minimaliseren naar systeemvak heeft? Nu kun je die app geminimaliseerd krijgen naar het systeemvak met Trayconizer.

Een dvd kopiëren met VLC 1.0

VLC 1.0 heeft verschillende coole nieuwe functies gekregen, waaronder de mogelijkheid om op te nemen wat er op het scherm wordt afgespeeld. Hier zullen we bekijken hoe gemakkelijk het is om een ​​dvd of andere videoformaten op te nemen met VLC.

Schakel eenvoudig over naar de privénavigatiemodus met privénavigatie wisselen

Op zoek naar een gemakkelijke manier om de privénavigatiemodus in Firefox te starten en te stoppen? Met Toggle Private Browsing kunt u heen en weer schakelen met een enkele werkbalkknop.

Friday Fun: Desktop Tower Defense Pro

Voor de Friday Fun van deze week bekijken we wat misschien wel de coolste tower defense-game ooit is. Hier bij How-To Geek zijn we grote fans van Desktop Tower Defense, nu kijken we naar de nieuwe en verbeterde Pro-versie.

Snelle en gemakkelijke toegang tot uw favoriete Google-services met GButts

Ben je dol op al die Google-goedheid, maar wil je niet meerdere startpagina's bij het opstarten of afhankelijk zijn van meerdere bladwijzers om toegang te krijgen tot je favoriete services? Nu heb je gemakkelijk toegang tot al die Google-goedheid met GButts.

Een hyperlink naar een ander document maken in een Excel-werkblad

Soms wilt u misschien informatie uit andere documenten delen in Microsoft Excel. Hier laten we u zien hoe u een hyperlink naar een ander document maakt.

Profiteer van snelle en eenvoudige eenheidsconversie met Convert voor Windows

Heeft u ooit een snelle ombouw van een unit nodig en wenst u een oplossing die gemakkelijk toegankelijk is? Nu kunt u unit-conversie goedheid hebben op uw thuiscomputer en als een draagbare app met Convert voor Windows.

Bekijk websitedomeinnamen duidelijk met Locationbar2

Heb je een snelle en gemakkelijke manier nodig om de domeinnaam van een website te laten opvallen om spoofpogingen te voorkomen? Dat kan nu met Locationbar2 voor Firefox.

Activeer de opnieuw ontworpen nieuwe tabbladinterface in Google Chrome

Heb je gehoord over de nieuw ontworpen (en aanpasbare) interface voor nieuwe tabbladen in Google Chrome? Nu kunt u ook genieten van al die vernieuwde goedheid van nieuwe tabbladen met een simpele aanpassing.