Verborgen XP-hulpprogramma: Verifier

Eerder deze week hebben we het proces van het terugdraaien van een apparaatstuurprogramma in XP besproken. Een stap die we kunnen nemen om te controleren of het stuurprogramma dat we downloaden zal werken, is het gebruik van een weinig bekend XP-hulpprogramma genaamd Verifier.

Om toegang te krijgen tot Verifier, ga naar Start Run en typ verifier in zonder de aanhalingstekens.

verborgen-xp-utility-verifier foto 1Het hulpprogramma Driver Verifier Manager wordt geopend. Hier heb je verschillende opties, waarbij je een taak kiest die het beste bij je setup past.

verborgen-xp-utility-verifier foto 2

In het volgende scherm kunt u ervoor kiezen om automatisch een bestuurder te selecteren of uit een lijst te selecteren. Voor dit voorbeeld ga ik de lijst gebruiken.

verborgen-xp-utility-verifier foto 3

Laten we zeggen dat ik een probleem heb met mijn audiostuurprogramma. Ik selecteer dat apparaatstuurprogramma en wordt gevraagd de computer opnieuw op te starten. Als er problemen zijn met het stuurprogramma, krijgt u het beroemde Blue Screen of Death met een foutmelding. Als het stuurprogramma goed werkt, start het systeem normaal op.

verborgen-xp-utility-verifier foto 4

Om het hulpprogramma Verifier uit te schakelen, gaat u naar Start Run en typt u verifier /reset in zonder de aanhalingstekens.

verborgen-xp-utility-verifier foto 5

Meer verhalen

Een nieuwe computer bouwen - Deel 2: Samenvoegen

Dus je hebt de hardware voor je nieuwe computer uitgezocht en gekocht, en je hebt de moeilijkste stap al voltooid: wachten tot de onderdelen met de post komen. De volgende stap is het samenvoegen van alle stukjes, die we hier zullen bespreken.

Maak nieuwe mappen in uw Vista-gebruikerslijst Gebruik overeenkomende groenachtige pictogrammen

Is het u ooit opgevallen dat nieuwe mappen die u in uw thuismap in Vista maakt, er gewoon niet goed uitzien? Alle ingebouwde mappen hebben van die stijlvolle groenachtige pictogrammen en je mappen zijn lelijk en geel.

Installeer de Flash-plug-in handmatig in Firefox op Vista

Dus je hebt Firefox geïnstalleerd op Windows Vista, maar het lijkt erop dat je de flash-plug-in niet kunt installeren ... je klikt op de knop Ontbrekende plug-ins installeren, volgt de wizard, start Firefox opnieuw en het is nog steeds niet geïnstalleerd. Vervelend!

Een nieuwe computer bouwen – Deel 1: Hardware kiezen

Ik heb onlangs besloten om een ​​nieuwe desktopcomputer voor mijn huis te bouwen, en nadat ik er met een aantal vrienden over had gepraat, realiseerde ik me dat de meeste mensen geen idee hebben wat er komt kijken bij het zelf bouwen van een computer... uw eigen aangepaste pc.

Online back-up met Mozy

Er zijn verschillende online back-upservices om uit te kiezen. Van alle tot nu toe is Mozy mijn favoriete dienst geweest. Ik heb alleen de Mozy Home Free-versie die 2 GB aan opslagruimte toestaat. Ik weet dat 2 GB tegenwoordig niet veel is, maar ik maak alleen back-ups van MP3's van sommige van mijn gitaaropnames. Dus

Op een gemakkelijke manier foto's en video's vastleggen en delen

Hoe vaak heb je een screenshot met iemand willen delen ... dus je hebt je screenshot gemaakt met één tool, vervolgens geüpload naar een afbeeldingshostingsite en 5 minuten later heb je eindelijk de link om naar hen te verzenden. Wat als er een manier was om dat allemaal te doen in 5 muisklikken in slechts een paar?

Wat is dwm.exe en waarom wordt het uitgevoerd?

U leest dit artikel ongetwijfeld omdat u zich afvraagt ​​waarom dit dwm.exe-proces meer geheugen in beslag neemt dan u denkt, en u bent benieuwd wat het doet. Gelukkig voor jou hebben wij het antwoord.

Thuisopname: een basistrack met cakewalk-gitaartracks 3

Ik kreeg positieve feedback toen ik leden van ons forum vroeg of ik artikelen moest schrijven over thuisopname en -productie en ik dacht dat ik verschillende artikelen zou gaan schrijven over enkele van de technieken die ik gebruik. Ik ben geenszins een professional met dit alles. Ik ben maar een muzikant

Surfen op sociale netwerken met Flock

Als u een junkie voor sociale netwerken bent en geniet van het surfen op het web van Firefox, dan is de Flock Internet-browser misschien iets voor u.

Tweak Google Reader iPhone-editie in uw Firefox-zijbalk

Als je een grote fan bent van zowel Google Reader als Firefox, zal het je interesseren om te weten dat Google's iPhone-versie van Reader perfect past in de Firefox-zijbalk, en met een paar tweaks kunnen we het echt goed laten passen.