Verbeter uw browsen met Hyperwords in Firefox

Tijdens het browsen is het gemakkelijk om informatie te vinden waar u meer over wilt weten, converteren of vertalen. De Hyperwords-extensie biedt toegang tot dit soort bronnen en meer in Firefox.

Hyperwoorden gebruiken

Zodra de extensie is geïnstalleerd, krijgt u een demovideo te zien waarin u meer te weten komt over hoe Hyperwords werkt.verbeter-uw-browsen-met-hyperwoorden-in-firefox-foto 1

Voor ons eerste voorbeeld hebben we ervoor gekozen om meer informatie over WASP-12b te zoeken met behulp van Wikipedia. Let op de kleine blauwachtige cirkel in de rechterbenedenhoek van de gemarkeerde term ... het is de standaardtoegang voor het Hyperwords-menu (toegang door de muis erover te bewegen).

Als u de muisaanwijzer op de Wikipedia-link (of een andere) plaatst, krijgt u toegang tot de informatie in een schuifbaar pop-upvenster.

verbeter-uw-browsen-met-hyperwoorden-in-firefox foto 3

Of als u liever op de link klikt om de informatie in een nieuw tabblad te bekijken. Kies de stijl die het beste bij uw behoeften past.

verbeter-uw-browsen-met-hyperwoorden-in-firefox foto 4

Hyperwords is uitermate handig voor snelle eenheidsconversies.

verbeter-uw-browsen-met-hyperwoorden-in-firefox-foto 5

Stel dat u een nieuwsbericht wilt delen dat u tijdens het browsen hebt gevonden. Markeer de titel, open Hyperwords en kies de gewenste bron voor delen.

Mogelijk moet u toestemming geven voor toegang voor Hyperwords om berichten op uw account te plaatsen.

verbeter-uw-browsen-met-hyperwoorden-in-firefox-foto 7

Zodra u geautoriseerde toegang heeft, kunt u deze links heel gemakkelijk delen. Dit is slechts een kleine greep uit de vele handige functies van Hyperwords.

verbeter-uw-browsen-met-hyperwoorden-in-firefox-foto 8

Voorkeuren

Hyperwords heeft een mooie reeks voorkeuren beschikbaar om u te helpen het aan te passen. Wijzig de stijl van de menu-pop-up, voeg menu-items toe of verwijder ze en wijzig andere functies voor Hyperwords.

verbeter-uw-browsen-met-hyperwoorden-in-firefox foto 9

Conclusie

Hyperwords is een leuke toevoeging aan Firefox voor iedereen die tijdens het browsen snelle toegang nodig heeft tot zoeken, referentie, vertaling en andere diensten.

Links

Download de Hyperwords-extensie (Mozilla-add-ons)

Download de Hyperwords-extensie (Extension Homepage)

Meer verhalen

Achtergrondafbeeldingen en thema's toevoegen aan Windows 7 Media Center

Ben je diezelfde look en feel van Windows Media Center beu? Vandaag laten we u zien hoe u de achtergrond kunt wijzigen en thema's kunt toepassen op WMC.

AutoArchiveren beheren in Outlook 2010

Als u Outlook 2010 schoon wilt houden en sneller wilt laten werken, is een methode om de functie AutoArchiveren in te stellen. Vandaag laten we u zien hoe u de functie in Outlook 2010 configureert en beheert.

Verwijder Ubuntu of XP uit het opstartmenu van Windows 7

Als je ooit een dual-boot-systeem hebt gebruikt en vervolgens een van de besturingssystemen hebt verwijderd, kan het nog steeds worden weergegeven in het opstartmenu van Windows 7. We laten u zien hoe u oude vermeldingen kunt verwijderen en het opstartproces kunt versnellen.

Eigen stuurprogramma's toevoegen aan Ubuntu 10.04

Heeft de hardware op uw Ubuntu-systeem eigen stuurprogramma's nodig die topprestaties leveren? Vandaag bekijken we hoe gemakkelijk versie 10.04 het maakt om ze te installeren.

Zet ongebruikte tabbladen in de wacht in Firefox

Als u veel webpagina's met veel inhoud hebt geopend in Firefox, leidt dit al snel tot geheugengebruik. De BarTab-extensie zet ongebruikte tabbladen in de wacht en houdt ze leeg totdat u klaar bent om ze te openen.

Bureaubladplezier: vakantie- en reispictogrampakketten

Heeft u een aanstaande vakantie, een plaats waar u naartoe zou willen reizen of een favoriete bestemming die u in het verleden heeft bezocht? Met een geschikte achtergrond kun je de sfeer voor je bureaublad bepalen met onze collectie Vakantie- en reispictogrampakketten.

Rommel verwijderen van de Opera-snelkiespagina

Wilt u de snelkiespagina in Opera opschonen zodat alleen de miniaturen zichtbaar zijn? Vandaag laten we je een paar tweaks zien die het mogelijk maken.

Hoe video's naar 3GP voor mobiele telefoons te converteren

Wil je video's afspelen op je telefoon, maar het toestel ondersteunt alleen 3GP-bestanden? We laten u zien hoe u populaire videobestanden converteert naar het 3GP-videoformaat voor mobiele telefoons met Pazera Free Video to 3GP Converter.

Ruim het nieuwe Ubuntu Grub2 opstartmenu op

Ubuntu heeft de nieuwe versie van de Grub-opstartmanager in versie 9.10 geadopteerd, waardoor het oude problematische menu.lst is verwijderd. Vandaag bekijken we hoe u de opstartmenu-opties in Grub2 kunt wijzigen.

Wijzig de taal van de gebruikersinterface in Ubuntu

Wilt u uw Ubuntu-computer in een andere taal gebruiken? Hier leest u hoe u eenvoudig uw interfacetaal in Ubuntu kunt wijzigen.