Verbeter Internet Explorer 9 met add-ons

verbeter-internet-explorer-9-met-addons foto 1

Als u een van degenen bent die nog steeds die andere browser gebruikt (Internet Explorer of IE), zult u blij zijn te weten dat er manieren zijn om de functionaliteit van IE uit te breiden, net zoals u kunt in Firefox of Chrome.

Er zijn niet zoveel add-ons voor Internet Explorer als voor Firefox en Chrome, maar u kunt de officiële Internet Explorer-galerij verkennen om te zien of er een zijn die uw interesse wekken. In dit artikel laten we u zien hoe u add-ons installeert in Internet Explorer 9.Activeer om te beginnen de opdrachtbalk, als deze nog niet beschikbaar is. Klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied van de tabbalk en selecteer Commandobalk in het pop-upmenu.

verbeter-internet-explorer-9-met-addons foto 2

Klik op de knop Extra op de opdrachtbalk en selecteer Werkbalken | Beheer add-ons vanuit het pop-upmenu.

verbeter-internet-explorer-9-met-addons foto 3

Klik in het dialoogvenster Invoegtoepassingen beheren op de koppeling Meer werkbalken en extensies zoeken in de linkerbenedenhoek van het dialoogvenster.

verbeter-internet-explorer-9-met-addons foto 4

De Internet Explorer Gallery-site wordt weergegeven in uw standaardbrowser. Klik op de Add-ons-link bovenaan de pagina.

verbeter-internet-explorer-9-met-addons foto 5

Als u de categorie voor uw gewenste add-on kent, klikt u erop in de lijst aan de linkerkant. U kunt ook op alles klikken om alle beschikbare add-ons weer te geven.

verbeter-internet-explorer-9-met-addons foto 6

Klik op de afbeelding van de add-on die u wilt installeren. We kozen voor de add-on Webpage Screenshots.

verbeter-internet-explorer-9-met-addons foto 7

Wanneer de webpagina voor de add-on wordt weergegeven, klikt u op de knop Toevoegen aan Internet Explorer.

verbeter-internet-explorer-9-met-add-ons foto 8

U kunt het .zip-bestand op uw harde schijf opslaan voordat u de add-on installeert, of u kunt het direct openen. We hebben ervoor gekozen om het .zip-bestand van de site te openen.

verbeter-internet-explorer-9-met-addons foto 9

Het bestand wordt gedownload naar een tijdelijke locatie.

verbeter-internet-explorer-9-met-addons foto 10

Nadat het bestand is gedownload, wordt een Windows Verkenner-venster geopend met de inhoud van het .zip-bestand. Dubbelklik op het .exe-bestand om de installatie te starten.

verbeter-internet-explorer-9-met-addons foto 11

Als het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer wordt weergegeven, klikt u op Ja om door te gaan.

OPMERKING: Mogelijk ziet u dit dialoogvenster niet, afhankelijk van uw instellingen voor Gebruikersaccountbeheer.

verbeter-internet-explorer-9-met-add-ons foto 12

Het scherm Onderdelen selecteren om te installeren wordt weergegeven. Het selectievakje Snelkoppelingen maken is standaard ingeschakeld. Als u geen snelkoppelingen wilt, selecteert u deze opnieuw zodat er geen vinkje in het vak staat. Klik volgende.

verbeter-internet-explorer-9-met-addons foto 13

Als u een andere doelmap voor het programma wilt kiezen, gebruikt u de knop Bladeren. We hebben de standaardbestemmingsmap gekozen en dat raden we u ook aan. Klik op Installeren.

verbeter-internet-explorer-9-met-addons foto 14

De voortgang van de installatie wordt weergegeven.

verbeter-internet-explorer-9-met-addons foto 15

Wanneer de installatie is voltooid, klikt u op Sluiten.

verbeter-internet-explorer-9-met-addons foto 16

U moet Internet Explorer opnieuw starten om de installatie te voltooien. Klik op OK om het dialoogvenster te sluiten. Internet Explorer wordt niet automatisch opnieuw opgestart. U moet het programma handmatig afsluiten en opnieuw starten.

verbeter-internet-explorer-9-met-addons foto 17

Er wordt een bericht weergegeven onder aan het Internet Explorer-venster voor de add-on die we hebben geïnstalleerd, zodat we de add-on kunnen inschakelen. Klik op Inschakelen.

verbeter-internet-explorer-9-met-add-ons foto 18

Afhankelijk van de add-on kan er een speciale werkbalk worden toegevoegd aan Internet Explorer, die toegang geeft tot de functionaliteit van de add-on. We hebben besloten om een ​​screenshot van het browservenster te maken en het bestand op te slaan.

verbeter-internet-explorer-9-met-addons foto 19

Er wordt een dialoogvenster weergegeven waarin we een locatie kunnen kiezen en een naam voor het bestand kunnen opgeven.

verbeter-internet-explorer-9-met-addons foto 20

Nadat we het bestand hebben opgeslagen, hebben we de mogelijkheid om de map te openen waarin het is opgeslagen.

verbeter-internet-explorer-9-met-addons foto 21

Elke add-on die u installeert, neemt tijd in beslag bij het laden van Internet Explorer, dus misschien wilt u het aantal add-ons dat u installeert beperken. Hoe meer je installeert, hoe onstabieler IE wordt en hoe groter de kans dat het crasht.

Meer verhalen

Geek Trivia: het acroniem SSD staat voor wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Wat je zei: hoe je je verloren technische uitrusting terugkrijgt?

Eerder deze week hebben we je gevraagd om je favoriete trucs te delen om te voorkomen dat je spullen kwijtraken en om ze terug te krijgen als ze kwijtraken. Nu zijn we terug om enkele geweldige lezerstips te delen.

Bing-achtergrond toevoegen aan het Google-zoekportaal

Chrome: als je een fan bent van Bing's opvallende dagelijkse achtergronden, maar de voorkeur geeft aan Google als je zoekportaal, zal deze Google Chrome-add-on de Bing-achtergrond ophalen en voor je aan Google toevoegen.

Vrijdag Plezier: Spion

In de game van deze week ben je een spion wiens missie het is om een ​​gebouw te infiltreren en met succes alle beveiliging daar te omzeilen. Ben je snel genoeg, goed genoeg om heimelijk langs alle bewakers en beveiligingscamera's te sluipen of word je gepakt?

Cd- en dvd-stations delen via het netwerk op Windows

Van ultrabooks tot netbooks, computers verliezen hun optische stations. Als je nog steeds af en toe een cd of dvd gebruikt, hoef je geen externe optische schijf te kopen - je kunt de optische schijf van een andere computer delen via het netwerk.

Uit de doos met tips: films en dia's scannen, een Android GIF-animator en Kindle RSS-feeds

Een keer per week verzamelen we enkele geweldige lezerstips en delen ze met iedereen. Deze week kijken we naar een goedkope doe-het-zelf-setup voor het scannen van filmnegatieven en dia's, het animeren van GIF's met Android en het pushen van RSS-feeds naar je Kindle.

Google introduceert nieuw onderzoeksvenster in Google Docs

Ben je het beu om naar een nieuw tabblad te gaan wanneer je een afbeelding, interessant feit of ander item aan je document in Google Documenten moet toevoegen? Dan zul je zeker dol zijn op de nieuwe Research Pane-functie die is toegevoegd aan Google Documenten!

Geek Trivia: waarvoor werd de eerste draagbare computer gebruikt?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Achteraf gemonteerde waterfontein geeft Brawndo af: het heeft waar planten naar verlangen

Toen de waterfontein in hun hackerruimte het begaf, waren Dave en Craig niet tevreden om het gewoon te repareren - ze hebben het geüpgraded om Brawndo: The Thirst Mutilator af te geven.

Hoe u eenvoudig zoekplug-ins kunt maken en elke zoekmachine aan uw browser kunt toevoegen

Webbrowsers bevatten vooraf gedefinieerde lijsten met zoekmachines, maar u kunt eenvoudig uw eigen favorieten toevoegen. Zelfs zoekmachines die geen zoekplug-ins aanbieden, kunnen met een paar trucjes worden toegevoegd, of u nu Firefox, Google Chrome of Internet Explorer gebruikt.