Verberg een draadloze router in het zicht met deze snelle doe-het-zelf-truc

Wilt u uw draadloze router op een plek plaatsen waar hij als een doorn in het oog springt, alleen om een ​​goed signaal in uw huis te behouden? Laat het dan 'verdwijnen' en herstel de balans in je interieur met deze snelle en gemakkelijke doe-het-zelf-truc!

Foto met dank aan Ana Maria Munoz.Misschien heb je al een oud ongewenst boek dat perfect is voor het project rond je huis, of je kunt een geschikt boek vinden in een tweedehands boekenwinkel. Het grootste deel van dit project is gewoon de tijd die nodig is om de boekomslag klaar te maken voor het verbergen van je router.

Update: op basis van algemene consensus in de opmerkingen, kunnen degenen die zich zorgen maken over oververhittingsproblemen door het gebruik van een dunner boek het probleem omzeilen door een dikker (hoger) boek te gebruiken en ondersteuningsafstandhouders op de achterste hoeken toe te voegen.

Je kunt meer afbeeldingen en details over dit snelle doe-het-zelf-project bekijken via de onderstaande link.

re-style je draadloze internetrouter {diy} [Ana Maria Munoz]

Meer verhalen

Geek Trivia: een Brannock-apparaat wordt gebruikt om wat te meten?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Download de Dungeons & Dragons 5e editie basisregels gratis

Ben je een fervent Dungeons & Dragons-speler die nieuwsgierig is naar de nieuwste editie, een tijdje weggeweest maar weer wil beginnen, of iemand die helemaal nieuw is in de game? Dan hebben we de perfecte gelegenheid om met je te delen! De basisregels voor de nieuwste editie zijn nu

Een telefoongesprek opnemen op uw Android-telefoon

Ooit gewenst dat je een gesprek had opgenomen? Misschien heb je slechte klantenservice gekregen van een bedrijf aan de telefoon en wil je bewijs. Of misschien heb je een training of hulp gekregen waar je in de toekomst weer naar wilt verwijzen.

Het is tijd: waarom u nu moet upgraden naar een SSD

Het is tijd om te upgraden naar een SSD als u nog steeds een mechanische harde schijf op uw computer gebruikt. Een SSD is de grootste upgrade die u uw computer kunt geven, en de prijzen zijn drastisch gedaald.

CPU-basis: meerdere CPU's, cores en hyperthreading uitgelegd

De centrale verwerkingseenheid (CPU) in uw computer doet het rekenwerk - in feite het draaien van programma's. Maar één single-core CPU kan maar één taak tegelijk uitvoeren, en dat is waar meerdere CPU's, hyper-threading en multi-core CPU's een rol gaan spelen.

Geek Trivia: Toen Pluto zijn aanduiding als planeet verloor, verloor het ook zijn wat?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Waarom kan ik geen verbinding maken met LAN-games op mijn thuisnetwerk?

LAN-spellen zijn een aloude traditie waarin je rechtstreeks verbinding kunt maken met mensen op je lokale netwerk en kunt genieten van lage ping-tijden en multiplayerplezier, maar wat als de computers weigeren met elkaar te communiceren? Lees verder terwijl we de LAN-problemen van een medelezer oplossen en hem weer in het spel krijgen.

Geek Trivia: Welke plant is nog onweerstaanbaarder voor katten dan kattenkruid?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: vroege straalvliegtuigen hadden frequente catastrofale storingen als gevolg van?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!

Geek Trivia: Google verzorgt het gazon van hun uitgestrekte hoofdkwartier met uitzicht op de bergen. Waarmee?

Denk je het antwoord te weten? Klik door om te zien of je gelijk hebt!