Verander Vista Home Premium in Ultimate - (Deel 2) DreamScene

In deze aflevering gaan we kijken naar het installeren van het Vista Ultimate-speelgoed DreamScene. Ben je de statische afbeeldingen als bureaublad beu? Met DreamScene kunt u video opnemen als bureaubladafbeelding. Dit is een standaardfunctie van Vista Ultimate, maar met enkele eenvoudige hackbestanden kunnen we hetzelfde ook op Home Premium bereiken.

**BELANGRIJK** Zorg ervoor dat u Vista Service Pack 1 hebt geïnstalleerd om deze patch succesvol te laten werken!

Het eerste dat we moeten doen, is het patchbestand van 20 MB downloaden (werkt voor Vista 32 en 64bit) dat u kunt downloaden van het WinMatrix-forum. Klik op de afbeelding hieronder om het winrar-bestand te downloaden.zet-vista-home-premium-in-ultiem--en-8211;-part-2-dreamscene foto 1

Installatie is uiterst eenvoudig. Pak het gecomprimeerde bestand uit en open de uitgepakte map.

zet-vista-home-premium-in-ultiem--en-8211;-part-2-dreamscene foto 2

Nadat het bestand is uitgepakt, voert u eenvoudig het bestand Install.bat uit.

zet-vista-home-premium-in-ultiem--en-8211;-part-2-dreamscene foto 3

Beantwoord de reeks sms-berichten die verschijnen in de opdrachtprompt.

zet-vista-home-premium-in-ultiem--en-8211;-part-2-dreamscene foto 4

Zodra de installatie is voltooid, moet u uw pc opnieuw opstarten. De locatie van DreamScene Video is C:WindowsWebWindows DreamScene Deze patch wordt geleverd met één standaardvideo. Je kunt ze ook overal op internet downloaden. Ik vond een aantal erg coole DreamScene-video's op dreamscenevideo.net. Hieronder volgen de stappen die nodig zijn om DreamScene in te schakelen als uw bureaublad.

Klik met de rechtermuisknop op een open gebied op het bureaublad en kies Eigenschappen Bureaubladachtergrond en klik vanaf hier op de vervolgkeuzelijst en selecteer Windows DreamScene-inhoud. Dubbelklik vervolgens op de DreamScene-video die u wilt weergeven.

zet-vista-home-premium-in-ultiem--en-8211;-part-2-dreamscene foto 5

Het installeren van de patch en het downloaden van een paar video's is eigenlijk alles wat er is. Je kunt de onderstaande video bekijken waarin ik demonstreer hoe DreamScene eruit ziet. Ik heb ook een paar applicaties gelanceerd terwijl ik DreamScene draaide. Hopelijk helpt dit iemand!

Meer verhalen

Hoe de vulgreep in Excel uit te schakelen?

Als u veel opeenvolgende waarden invoert in uw Excel-werkbladen, kan de vulhendel u helpen tijd te besparen door cellen automatisch te vullen met verhoogde waarden. Wat als u merkt dat de vulgreep niet werkt?

Indie-lieveling 'Bastion' komt volgende maand naar Xbox One

Heb je Bastion nog niet gespeeld? Het is tijd om dat recht te zetten.

Jouw gids om sterker te worden, je beter te voelen en terug te stuiteren na een mislukking

Het is niet de fout die telt, maar hoe je terugkaatst.

Bedrijfsplannen: een stapsgewijze handleiding

Verbeter een businessplan met stapsgewijze handleidingen over marketing, financiën, investeringen en het plannen van artikelen.

Hoe een businessplan te schrijven?

Essentiële tips en advies voor het schrijven van een businessplan om uw bedrijf te laten groeien.

Hoe start je een bar/club?

Wees de toast van de stad, het leven van het feest - en een succesvolle ondernemer? Ja. Je kunt het allemaal hebben als je een bar opent.

Hoe een restaurant te beginnen?

Of u nu fastfood, steak, pizza of koffie wilt serveren, begin uw restaurantreis naar het lanceren van uw eigen horecadienst.

Je gebruikt de telefoon niet genoeg en dat is een probleem

Stop alleen met sms'en en e-mailen.

Hoe start je een adviesbureau?

Leer hoe u uw eigen bedrijfsadviesbureau start. Effectieve strategieën voor bedrijfsadviseurs en zaken die u moet overwegen voordat u een adviseur wordt.

9 manieren om geld te verdienen - serieus

Er is geen wondermiddel om het groot te maken, maar het is ook geen raketwetenschap... tenzij je natuurlijk SpaceX en Tesla-oprichter Elon Musk bent.