Verander niet-aanpasbare Windows in aanpasbare Windows

Ben je gefrustreerd over Windows-app-vensters waarvan de grootte helemaal niet kan worden gewijzigd? Nu kunt u een aanpassing van de houding toepassen en het formaat van die vensters wijzigen met ResizeEnable.

Voordat

Iedereen kent de vele app-vensters in hun Windows-besturingssysteem waarvan het formaat eenvoudigweg niet kan worden gewijzigd. Wat je nodig hebt is samenwerking, geen houding. Voor ons voorbeeld hebben we de taakbalk en het venster Eigenschappen van het menu Start gekozen ... let op de cursor in de rechterbenedenhoek. Er is helemaal geen tevredenheid over het aanpassen van de grootte beschikbaar...verander-niet-aanpasbare-vensters-in-aanpasbare-vensters foto 1

Na

Het programma wordt geleverd in een zip-bestand met drie bestanden zoals hier getoond. Nadat u het programma hebt uitgepakt, plaatst u het in een geschikte map met programmabestanden, maakt u een snelkoppeling en bent u klaar om te gaan.

verander-niet-aanpasbare-vensters-in-aanpasbare-vensters foto 2

Er zal een systeemvakpictogram zijn met slechts twee contextmenu-items ... Over & Afsluiten.

verander-niet-aanpasbare-vensters-in-aanpasbare-vensters foto 3

Hier is een korte blik op het venster Over dat u precies vertelt wat ResizeEnable doet. Merk op dat er wel staat dat je af en toe een venster hebt dat mogelijk niet correct reageert.

verander-niet-aanpasbare-vensters-in-aanpasbare-vensters foto 4

Nu terug naar onze taakbalk en het venster Startmenu-eigenschappen. Let op de cursor voor het wijzigen van het formaat in de rechterbenedenhoek ... tijd voor wat plezier!

verander-niet-aanpasbare-vensters-in-aanpasbare-vensters foto 5

Tijdens onze test was het venster Taakbalk en Startmenu Eigenschappen ineens een droom om van formaat te veranderen.

verander-niet-aanpasbare-vensters-in-aanpasbare-vensters foto 6

Het raam nog verder durven strekken...dat is wat je noemt het raam uitrekken in vergelijking met zijn oorspronkelijke grootte! Denk aan alle vensters waarmee u nu veel gemakkelijker kunt werken ...

verander-niet-aanpasbare-vensters-in-aanpasbare-vensters foto 7

Conclusie

Als je gefrustreerd bent geraakt door vensters die niet van grootte kunnen worden veranderd, zal ResizeEnable zeker een glimlach op je gezicht toveren als je ziet dat die vensters ineens een stuk coöperatiever worden. Dit is absoluut een app die het waard is om aan je systeem toe te voegen.

Links

Download ResizeEnable (zip-bestand)

Meer verhalen

Update uw Zune Player-software

Het up-to-date houden van uw computer en software is erg belangrijk om alles soepel en veilig te laten verlopen. Het is ook belangrijk om je geeky-gadgets ook up-to-date te houden. Hier bekijken we het updaten van een Zune HD.

Mappen en bestanden delen tussen Vista- en XP-machines

Aangezien Microsoft drie besturingssystemen in gebruik heeft, is de kans groot dat u bestanden moet delen tussen XP, Vista, Windows 7 of een combinatie van de drie. Hier bekijken we het delen tussen een Vista en XP op uw thuisnetwerk.

Het pictogram van een bestandstype wijzigen in Windows 7

In Windows XP kunt u in Windows Verkenner het pictogram wijzigen dat aan een bestandstype is gekoppeld. In Windows 7 moet u het register hacken om het pictogram van een bestandstype te wijzigen. We laten u een veel eenvoudigere en snellere methode zien voor Windows 7.

Combineer de adres- en zoekbalken in Firefox

De zoekbalk in Firefox is erg handig voor het vinden van aanvullende informatie of afbeeldingen tijdens het browsen, maar de UI-ruimte die het in beslag neemt, kan soms frustrerend zijn. Nu kunt u die UI-ruimte terugwinnen en nog steeds toegang hebben tot al dat zoekende goedheid met de Foobar-extensie.

Geek Fun: gevirtualiseerde Old School Windows - Windows 95

Vorige week hebben we genoten van het kijken naar Windows 3.1 in VMware Player op Windows 7. Laten we vandaag onze 3.1 upgraden naar 95, en kijken hoe de meesten van ons zich Windows herinneren uit de jaren 90.

Vrijdagpret: speel 3D Rally Racing in Google Chrome

Ben je een racefan en heb je een korte (of lange) pauze van je werk nodig? Maak je dan klaar voor een middagje snelheidsboost met de 3D Rally Racing-extensie voor Google Chrome.

Maak een aangepast tabblad op het Office 2010-lint

Sommige MS Office-gebruikers werden in 2007 een beetje afgeschrikt door de Ribbon-functie omdat ze omslachtig en verwarrend waren. Vandaag kijken we naar een coole nieuwe functie in Office 2010 waarmee je je eigen aangepaste tabbladen kunt maken met specifieke opdrachten om gemakkelijker documenten te maken.

Speciale tekens en codering invoegen in online formulieren in Firefox

Als u actief bent in forums of commentaargebieden op verschillende websites, gebruikt u waarschijnlijk de hele dag door een soort speciale tekens, HTML of andere code. Nu kunt u eenvoudig veelgebruikte items invoegen met de SKeys-extensie voor Firefox.

Installeer XP-modus met VirtualBox met behulp van de VMLite-plug-in

Wilt u XP-modus gebruiken, maar geeft u de voorkeur aan Sun's VirtualBox voor virtualisatie? Dankzij de gratis VMLite-plug-in kunt u XP-modus snel en eenvoudig in of naast VirtualBox uitvoeren.

Beheer uw Twitter-account vanuit de zijbalk in Firefox

Ben je een Twitter-verslaafde en heb je een gemakkelijke manier nodig om je account in Firefox te beheren? Nu heb je toegang tot Twitter in je zijbalk of als een apart venster met de TwitKit+-extensie voor Firefox.