Verander uw WordPress-blog in een Tumblr-achtige Tumblog

zet-je-wordpress-blog-in-een-tumblrstyle-tumblog-foto 1

Wil je meer unieke link-, quote- en afbeeldingsberichten op je blog kunnen plaatsen? Hier leest u hoe u uw WordPress-site gratis kunt veranderen in een blog in Tumblr-stijl.

Tumblr maakt het doodeenvoudig om afbeeldingen, video's, citaten of links op je blog te plaatsen, en veel gebruikers geven hier de voorkeur aan boven volledige blogberichten. De meeste blogs van tegenwoordig worden echter mogelijk gemaakt door WordPress, die u op uw eigen server kunt uitvoeren en uw site uitgebreider kunt aanpassen dan op Tumblr. WooThemes heeft onlangs een gratis plug-in uitgebracht, WooTumblog, die het gemakkelijk maakt om je WordPress-blog om te zetten in een perfecte tumblog. Bekijk het onderstaande artikel om te zien hoe u uw site binnen enkele minuten kunt transformeren.Verander uw WordPress-blog gratis in een Tumblr-stijl Tumblog [via Techinch.com]

Meer verhalen

Winamp voor Android uitgebracht, synchroniseert je muziek draadloos

Als je de standaard Muziek-applicatie voor je Android-telefoon beu bent, heb je nu een andere optie om al die MP3-bestanden af ​​te spelen - en dat is Winamp.

BitTorrent voor beginners: hoe te beginnen Torrents downloaden

Afbeelding door jacobian

Hoe een Rainmeter-skin op het bureaublad te laten plakken zonder te bewegen?

Rainmeter-skins zijn geweldig - je kunt ze gebruiken om allerlei systeemstatistieken op je bureaublad weer te geven, maar helaas zijn ze te gemakkelijk te verplaatsen met een onbedoelde muisklik. Gelukkig kunnen we dit eenvoudig oplossen.

Wat is het verschil tussen pixels en vectoren?

Als basis van bijna elk beeldformaat dat het waard is om te gebruiken, zijn pixels en vectoren de brede categorieën van moderne 2D-beeldbestanden. Maar wat zijn ze precies en hoe verschillen ze?

E-mail dit voor Firefox Verzendt snel webpagina's via e-mail

De e-mail Deze extensie voor Firefox doet maar één ding, en het doet het goed: het voegt een menu-optie toe om snel geselecteerde tekst, een link en de titel van de pagina te e-mailen naar wie je maar wilt.

Zorg dat Microsoft Word altijd platte tekst gebruikt voor geplakte tekst

Ben je het zat om tekst in Word te plakken, maar ontdek je dat de geplakte tekst kleuren, opmaak, links en meer uit de oorspronkelijke bron bevat? Hier leest u hoe u kunt voorkomen dat geplakte tekst uw documenten verpest.

Vraag het de lezers: ga je de komende Adobe X Sandbox-beveiligingsrelease gebruiken? [Opiniepeiling]

Het is geen geheim dat Adobe de laatste tijd een groot aantal beveiligingsproblemen heeft ondervonden met hun PDF-software, waardoor het een zeer aantrekkelijk doelwit is voor hackers. Wat we deze week graag willen weten, is of u de nieuwe sandbox-beveiligingsversie zult gebruiken wanneer deze wordt vrijgegeven of dat u een

Wat is het verschil tussen HDMI en DVI? Wat is beter?

Ben je in de war door het spervuur ​​​​van videokabels dat tegenwoordig beschikbaar is? Laten we eens kijken naar de belangrijkste videokabels van vandaag, HDMI en DVI, en kijken wat de verschillen zijn tussen de twee.

Handmatig herstellen van Windows 7 Boot Loader-problemen

Als u opstartproblemen heeft op uw Windows-pc, is het vaak handig om de MBR (Master Boot Record) te repareren om de Windows 7-bootloader te herstellen - en u kunt dit eenvoudig doen vanaf de Windows-installatieschijf.

Pas het web aan met de RIP-extensie voor Firefox

Remove It Permanently (RIP) is een Firefox-add-on waarmee u de lay-out van een webpagina kunt wijzigen door HTML-elementen te blokkeren - erg handig wanneer we het uiterlijk van een webpagina willen veranderen.