Veel plezier met online woordzoekspellen

veel plezier-met-online-woordzoekspellen foto 1Vind je het leuk om woordzoekspellen te spelen? Dan wil je zeker een kijkje nemen in deze online opslagplaats voor woordzoekers.

Elke keer dat u de site bezoekt, verschijnt er een nieuwe, andere puzzel (willekeurige automatische selectie). Om woorden te markeren die u vindt, klikt u met de linkermuisknop in een van de eindvierkanten van het woord (de eerste en de laatste letters werken even goed) en sleept u om het hele woord te selecteren. Wanneer u de linkermuisknop loslaat, verandert deze van blauw in een zeer lichtgrijze kleur. Je kunt ook de woordzoekpuzzel kiezen waarmee je plezier wilt hebben op basis van categorie, zoals hier te zien is.

veel plezier-met-online-woordzoekspellen foto 2Online Word Search is een prettige en leuke manier om te ontspannen tijdens een pauze en/of om je verslaving aan woordzoekers te bevredigen.

Online woorden zoeken [via MakeUseOf]

Meer verhalen

Bureaubladplezier: lettertypen voor Thanksgiving-dag

Er zullen versieringen, folders en meer zijn om je voor te bereiden op de aanstaande Thanksgiving Day-vakantie, dus we hebben een mooie set lettertypen met vakantiethema om je voor te bereiden op het aanstaande eetfestijn.

De How-To Geek Guide to Learning Photoshop, Deel 4: Basismenu's

Photoshop heeft een enorm menusysteem met opties die zelfs geavanceerde gebruikers kunnen negeren. Voor de les van vandaag zullen we er een korte rondleiding door nemen en ontdekken welke van hen u zullen helpen uw beheersing van fotobewerking te vergroten.

Filmcollecties consolideren in XBMC met Movie Sets

XBMC heeft al een geavanceerde filmbibliotheek die fanart, filmposters en cast-informatie kan verzamelen met een simpele scan. Met XBMC 10.0 kunt u ook filmcollecties combineren tot één item in uw bibliotheek.

Ontvang een gratis downloadbare handleiding voor ouders voor Facebook

Heb je tieners (of andere mensen) in huis die fervente Facebook-gebruikers zijn? Als dat zo is, wil je deze handleiding met handige instructies en illustraties voor het beheren van je privacy en instellingen doorlezen...

Hoe de miniaturen op de nieuwe tabbladpagina van Google Chrome te vernieuwen

Om uw miniaturen te herstellen, sluit u Chrome af en opent u vervolgens de map Chrome-gebruikersgegevens. Typ op een Windows-pc het volgende in de adresbalk in Verkenner of in de opdracht Uitvoeren om het te openen:

Specifieke bestanden herstellen van een Windows-systeemkopie

Windows biedt een faalveilige manier om uw hele harde schijf te herstellen met systeemkopieën, maar wat als u alleen bepaalde bestanden van de afbeelding hoeft te herstellen in plaats van uw hele harde schijf te herstellen?

Hoe JavaScript te gebruiken om tijd te besparen door Photoshop te automatiseren

De meest elementaire van de basisprogramma's, de Photoshop CS5 Scripting Guide, biedt een voorbeeld van een Hello World-script om ons te helpen erin te springen en aan de slag te gaan. We kunnen hier een paar dingen zien: eenheden worden ingesteld op inches, er wordt een nieuw document gemaakt en tekst wordt eenvoudig toegevoegd met behulp van de Photoshop API.

Stomme geektrucs: maak je eigen nepvirus met Kladblok

Elke nerd wil doen alsof ze een gevaarlijke hacker zijn die elke pc kan uitschakelen, en nadat je dit artikel hebt gelezen, kun je je vaardigheden laten zien met niets meer dan Kladblok.

Week in Geek: Facebook-app-ontwikkelaars verkocht Gebruikersinformatie-editie

Deze week hebben we geleerd hoe we vertrouwd kunnen raken met lagen in Photoshop, weten wat codering is en hoe het werkt, YouTube-video's overslaan met de cijfertoetsen, Microsoft Word's Editor Area optimaliseren voor beter schrijven, een echt bibliothekenpictogram op een Windows 7-bureaublad plaatsen , en meer.

Bureaubladplezier: Apple- en Mac-logo's Wallpaper Collection

Eerder deze week hebben we een prachtige reeks van Apple en Mac Styled icon packs met u gedeeld voor uw computers. Vandaag hebben we een prachtige set achtergronden met Apple- en Mac-logo's om uw computers een stap dichter bij Apple-perfectie te brengen.